הראל סקעת יוצא עם אחותה של נינט!!!

הראל סקעת יוצא עם אחותה של נינט!!!

מישהו עוד שמע על זה?? זה אמיתי!! שמעתי את זה כבר הרבה זמן והיום בן דוד שלי אמר לי שיש לו ילדה בכיתה שמכירה את אחותה של נינט והיא סיפרה לה.....

Tink4

New member
באמת??

שמעתי על זה אבל הייתי בטוחה שאלו סתם שמועות... (נ.ב - חדשה!)

אני עדיין מתלבטת..

אם ההודעה הזאת צריכה להישאר בפורום. שמועות יבואו כל הזמן, אני מניחה שאני לא יכולה לעצור את זה. אבל "פזית" יקירתי, אני מניחה שאם השמועה הזאת נכונה, ונינט סיפרה לאותה אחות.. היא לא תכננה שזה יתגלגל עד לפורומים השונים, אלא חשבה שזה ישאר ביניהן.

זה לא נינט סיפרה לאותה אחות...

זה אחותה של נינט סיפרה לילדה בכיתה ח'... אז לא נראה לי שזה כזה מפריע לה כי היא בסך הכל שכנה שלה... אז זה לא שהיא רצתה לשמור על סודיות וזה... דבר שני.. יכול להיות שאת צודקת.. אבל לפחות זה מפריך את השמועה שהראל סקעת הומו! וחוץ מזה זה לא שאני העברתי את זה לפורומים זה כבר רץ כמה זמן בכל מני מקומות ואני שומעת על זה בכל מני מקומות אז לא נראה לי שהודעה בפורום משנה כ"כ.....

סליחה אבל:

ס=ת=מ=י= א=ת= ה=פ=ה !!! הוא ל=א הומו!!! סליחה נשמה אבל הייתי חייבת ... זה ממש מעצבן שאומרים את זה אפילו בצחוק!

תרגעי... מה את נלחצת???

לא צריך להשתגע.... אמרתי שהוא הומו??? לא! אז תרגעי.. בסך הכל אמרתי שיש שמועות כאלה.. אשמתי?? לא! פשוט יש שמועות כאלה מה אני יכולה לעשות??

ספרפור

New member
איזה דעות מיושנות נו ב-א-מ-ת!

מה רע בלהיות הומו? למה הוא לא בן אדם? אתם חיים בשנות ה-30 או מה?

לא נכון

רוב האנשים שיאמינו לשמועה אחת (במקרה שלנו זה שהראל סקעת הומו) יאמינו גם לשמועה אחרת... בקיצור אם הם האמינו שהוא הומו ועכשיו תבואי ותגידי להם שהוא יוצא עם מישהי אז הם לא יתנגדו לזה כי הם חושבים שהוא הומו.. הם יבינו שאולי זו הייתה סתם שמועה לא נכונה...

לדעתי אפשר למחוק אותה,

אם אנחנו רוצים להיות פורום רציני אז למחוק. פורום שלא מתעסק בשטויות אלא בהראל ובשירה שלו.

ענת 12

New member
לא ידעתי שלנינט יש אחות

חשבתי שיש לה רק אח אחד אייל שכולם מכירים. בת כמה אחותה?

למעלה