הראל מופיע השנה בפסטיגל

הראל מופיע השנה בפסטיגל

מישהי כתבה הודעה בפורום סברס שכתוב בעיתון פנאי פלוס שהראל ישתתף השנה בפסטיגל קישור-http://sebres.net/forums/showthread.php?s=&threadid=41064

האמ.. ../images/Emo60.gif

לא הצלחתי להכנס לקישור.. אבל לא.. שלא ישתתף..

../images/Emo140.gifבקטע האומנותי ולא בתחרות../images/Emo168.gif

המנהל של הראל, אסף דרעי אמר שככל הנראה הראל סקעת יופיע בפסטיגל אבל בחלק האומנותי ולא יתחרה ... ואני שמחה שהוא יופיע .. (כי התחרות מול מויאל מיצתה את עצמה ויצאה מהאף !!!!!!!!!!!!!!!!).

כמו מה שנינט עשתה השנה

היא באה הופיעה בכמה שירים אבל לא התחרתה במועמדים אסף דרעי אמר שהראל ככל הנראה יופיע בפסטיגל אבל בחלק האומנותי הכוונה כנראה בשירים מיוחדים לילדים ולא משהו שיהיה בתחרות... ממה שהבנתי מויאל יתחרה שוב גם בפעם הזו

as40

New member
מצד אחד חבל שהוא לא מתחרה

מצד אחד חבל שהוא יופיע רק בחלק האמנותי ולא יתחרה כי אם הוא היה מתחרה היה לו שיר חדש ובחלק האמנותי זה שירים ישנים ואני כבר מתה לשמוע שיר חדש שלו. מישהיא יודעת איפה יהיה הפסטיגל השנה? באותו מקום שהיה בשנה שעברה?

יהיה לו דיסק חדש עד הפסטי

יהיה להראל דיסק חדש עד הפסטי הבא. ומן הסתם .. הראלי יהיה לקראת מסע ההופעות שלו עם הדיסק החדש. ככה שזה שדווקא בפסטי לא יהיה לו שיר (מה שלא בטוח. כי אולי יהיה להראל שיר ילדים ...), לא מפריע לי. עדיף לי שהראל יתמקד בדיסק שלו החדש... ואולי לקראת הפסטי, הראל יחליט שהוא הולך להתמודד בקדם אירוויזיון...

מזל שהוא לא מתחרה כי אחר כך עוד פעם

יתחילו עם התחרות בין מויאל לסקעת ובאמת זה נמאס!!!

בתאל14

New member
שלומית הראשלצית!!!!!!!

יוו איךך התגעגעתי..!! די אני כבר לא יכולה בלי הרשמי :( כמה זמן לא 'נתקלתי' בך חחח ולא ידעתי שהראלי יהיה בחלק האומנותי! אני שמעתי שרק מויאל משתתף וסקעת לא.

שלום בתאל

מאז שאמרתי לעדי כורש שהוא מגיע רק להופעות שהראל מופיע בחינם.. חח אני לא ברשמי ... (וגם מאז שאמרתי ל 18+ מה אני חושבת על זה שהן יושבות כל הלילה ומרכלות עלי {גם ברשמי, וגם בעוד כמה מקומות חחח}). אני כאן... יהיה בסדר..

בתאל14

New member
שרית, תעתיקי את מה שכתבו שם כי

מי שלא רשום בסברס (כמוני, למשל) לא יכול לקרוא הודעות. תודהה=]]]

זה מה שילדה אחת כתבה באתר סברס-

בפנאי פלוס כתוב שהראל השתתף השנה בפסטיגל. אני מאוד מקווה שזה לא נכון יש כתבה קטנה בפנאי פלוס של השבוע וכתוב : ציפי שביט סגרה השבוע את השתתפותה במופע הפסטיגל לצד הזאטוטים: מויאל, סקעת, רוני ושירי מימון. אני מאוד מקוה שזו טעות ושהראל לא ישתתף השנה בפסטיגל. מישהיא יודעת אם זה נכון?

למעלה