הראי של ינפתא

Latisia

New member
הראי של ינפתא

לפני כמה שבועות היה פה דיון על הספר השביעי, על כך שרולינג דיברה על המה שצפוי לקרות בספר. היא דיברה על רון והרמיוני, על זה שהרמיוני תראה במראה כלשהי את תשוקותיו של רון. כמובן שכולנו ישר חשבנו על הראי של ינפתא. אבל איך זו יכולה לראות הראי של ינפתא אם בכלל רק האדם שנסתכל אל תוך הראי יכול לראות את מה משאלת ליבו? זה לא הגיוני כי בספר הראשון שהארי מנסה להראות לרון את המשפחה שלו רון רואה רק את השתקפות של הארי. אז לא יכול להיות שמדובר על הראי או שאולי הרמיוני יודעת על זה כי רון מספר לה או משו..

Latisia

New member
ועוד שאלה

בסוף הספר הראשון, דמבלדור מגלה להארי למה הוא דווקא הצליח להוציא את האבן מהראי וקווירל לא. הוא אומר שם "זה היה אחד הרעיונות היותר מוצלחים שלי". למה הוא מתכוון? כלומר הראי היתה המצאה שלו או הרעיון להציב שם את ראי כך שרק בנאדם שרוצה את האבן אבל לא כדי להשתמש בה יקבל אותה?

דנדוש 3

New member
לא..

הוא אמר שהיה רעיון טוב להחביא בצורה כזו את האבן. סתומרת שרק מי שממש ממש ממש ירצה אותה אבל לא במובן כדי להשתמש בה. זו הייתה הכוונה של דמבלדור.

Latisia

New member
נו.. זה מה שאני כתבתי! P:

תקראי לפני שאת מגיבה (=

תשובות

א) תיקון טעות: הרמיוני רואה במראה את משאלות ליבה שלה, והיא רואה שם את רון. ואז היא מבינה שהיא בעצם אוהבת את רון. ב)מה שאמרת- הרעיון להציב שם את ראי כך שרק בנאדם שרוצה את האבן אבל לא כדי להשתמש בה יקבל אותה. יומטוב =)

Latisia

New member
חח זה מסביר...

נייס תודע. עוד שאלה: מה היא עוד אמרה על הספר השביעי? משום מה אני לא מוצאת את השרשור הזה עכשו. אני אשמח אם מישהו יכתוב מה היא אמרה עוד בקשר לספר או שיתן לי קישור . תודה (=

R i s a

New member
לגבי זה אני לא בטוחה, אבל ../images/Emo141.gif

כאן יש את העובדות הידועות לנו על הספר הבא, והן גם אושרו. אם את מסתדרת עם אנגלית, אני בטוחה שזה יספק.

תרגום

מידע על הדמויות:
נגלה משהו "חשוב להפליא" על לילי פוטר.
נגלה מיהו ר.א.ב.
נגלה יותר על עברו של דמבלדור.
נגלה היכן נמצאת הנאמנות של סנייפ.
משהו יחשף על פטוניה דרסלי, אבל זה לא יהיה שהיא סקיבית.
ויקטור קרום יחזור. (ראיון בשבוע הספר העולמי,2004)
דולורס אמברידג' תופיע שוב. כי רולינג רוצה להספיק לענות אותה עוד לפני שהיא מסיימת. (ראיון למוגל נט/לאקי קלדרון)
גקר אמרה: "יש דמות שמצליחה, בנסיבות נואשות, לעשות קסמים דיי מאוחר בחייה, אבל זה מאוד נדיר" מידע על העלילה
הארי יתמודד מול וולדמורט בפעם הסופית. (for the final time)
הארי ינסה למצוא ולהשמיד את ההורוקרוקסים הנותרים של וולדמורט.
הארי יחזור אל הדרסלים במההלך חופשת ביה"ס אבל ההגנה הקסומה שדמבלדור סידר תפקע ביום הולדתו ה17, כשהוא יגיע לבגרותו.
הארי יבקר במכתש גודריק.
הראי הדו-צידי יופיע שוב.
נראה את החתונה של פלר וביל וויזלי.
העובדה שלהארי יש "את העיניים של אמא שלו" תתברר כנקודה חשובה בעלילה.
לפחות דמות אחת תמות. שונות
המילה האחרונה בספר צפויה להיות "צלקת" אבל אולי זה ישתנה.
נגלה לבסוף את הסיבה המלאה למה אנשים מסוימים הופכים להיות רוחות כשהם מתים ואחרים לא.
הפרק האחרון, שכבר נכתב, יפרט מה קרה לדמויות ששרדו.
לא יהיו יותר משחקי קוודיץ'. האמוטיקונים באמצעות מדגישומטיק =)

וואו תודה!!

בערך רבע מזה לא ידעתי!! וואו, הולך להיות אחלה של ספר, חבר'ה, חבל על המאמץ של הפיקים, הם לא יגיעו לקצה הקרסוליים.. וואי אני מתה כבר לקרוא את זה!!! רק עכשיו אני קולטת כמה אני מתה!!!!!!!!

yuvi217

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לא ידעתי את כמעט כלום מהדברים האלה.. חלק ניחשתי לבד אבל לא ידעתי שרולינג אמרה את זה! מאיפה הראיון הזה איתה? או שזה מכמה ראיונות..? וואי שיצא כבר הספר!!!!!! אבל שלא יגמר.. שיהיה ממש ארוך.. אני יודעת שאני נורא החלטית.. אני פשוט רוצה לקרוא אותו כבר אבל לא רוצה שהוא יגמר... אוף!!

Batelg

New member
אמברידג' ../images/Emo123.gif

תודה על התירגום... את רוב הדברים בכלל לא ידעתי! רק חבל שלא יהיה יותר קווידיץ' אהבתי את התיאורים...

אנה92

New member
יאווווו מה זה תודה!

אני ממש ממש ממש מתה להשיג את הספר הזה!!! הוא הולך להיות הספר הכי מעניין בעולמיםםםםם!!1 חחחחחחחח

../images/Emo58.gif ספוילר מעלי.

יעל, תודה שהזכרת לי
. ושוב תודה לריסה שהביאה לכאן את הלינק =).

למעלה