הראי של ינפתא...

isabella 1

New member
הראי של ינפתא...

טוב אז אחרי שסיימתי את הספר ה-6 החלטתי להתחיל לקרוא את כולם מההתחלה ולקרוא כל שבוע פרק.. עד שהשביעי יצא.. אבל היה לי סוף שבוע יבש וסיימתי את הראשון...
אז חשבתי על דבר נחמד .. מה הייתם רואים בראי של ינפתא... ?? אני יחסית חדשה בפורום אז יש מצב שעשו את זה כבר .. אבל גם אתם יחסית חדשים כמוני ובא לך להגיב זה יהיה נחמד.. ואני יתחיל.. מה הייתי רואה בראי של ינפתא?. אמממ... אותי בעולם של הארי פוטר.. זה יכול להיות טיפה מפחיד עם וולדי וכל זה .. אבל כל דבר בעולם.. (וגם לא ממש בעולם
) עדיף על מבחן במתמטיקה ביום שני...

InBaR 85

New member
אני

אני הייתי רואה בראי את עצמי בצ"ד
ואני עושה בדיוק אותו עם הספרים אבל היו לי כמה שבועות יבשים והגעתי בטעות לשישי

isabella 1

New member
כן אני יכולה להבין...

טוב נו זה הארי פוטר ממש קשה לקרוא פרק אחד כל פעם ולהפסיק ... בייחוד שיש זמן...

InBaR 85

New member
אז אני עכשיו מנסה לקרוא ממש לאט....

אבל לא נראה לי שזה יחזיק מעמד

tamar05

New member
חח גמאני קוראת הכל מהתחלה

ואת הספר הראשון גמרתי ביום ועכשיו אני לקראת סוף הספר השני. ואני רציתי שזה מה שיחזיק אותי עד שייצא הספר השביעי
כנראה שאני אצטרך להתחיל לקרוא באנגלית

meital f

New member
אניייייי../images/Emo70.gif

הייתי רואה את עצמי יושבת בהוגוורט ליד הארי ורון
ולומדת לשיעורי שיקויים. או את עצמי בתור מפורסמת ומאחורי צלמי פאפרצי.

gurke

New member
אני רואה את עצמי

מופיע . בהופעה ענקית!!!מול אלפי אנשים. וקוסמים. וגובלינים. וטרולים. וענקים. לא, בעצם רק את גרעפ, השאר יעשו בעיות. רגע, אני רואה עוד משהו...אה!! ג'ון פטרוצ'י מנגן לידי!

אני רואה את עצמי

בחנות של פרד וגורג עם הארי ורון ואז כולנו הולכים ללמוד בהוגוורטס

ToryMaster

New member
אוקי

זו התשוקה האמיתית והכי מהותית שלך? אני חושבת שאנשים מתקשים להבין לבד מה הם רוצים לרוב, אז זו שאלה קצת טריקית. אני יכולה רק להניח שאני הייתי רואה משהו דומה למה שרון ראה.

isabella 1

New member
אני מסכימה ..

ולא זאת לא התשוקה האמיתית והמהותית שלי.. זה היה סתם בשביל הקטע.. וחוץ מזה שגם משאלת הלב יכולה להשתנות לנוכח הנסיבות.. כמו שהארי ראה את עצמו עם המשפוחה שלו ואחר כך את עצמו מוציא את אבן החכמים.. אז לנוכח הנסיבות (מבחן בתממטיקה על מספרים מרוכבים והנדסה אנליטית.. ) הייתי מעדיפה להיות בכל מקום חוץ מכאן...
וחוץ מזה אני בטוחה שכל אחד בפורום הזה יהה מוכן להכנס לעולם של הארי פוטר.. אני טועה?!

jogy

New member
אני...

הייתי רואה את עצמי עם אמה ווטסון... והספר השביעי של הארי פוטר (שהוא יותר מ 10,000 עמודים..)... -("אשליות"....)

noosh

New member
הממ....

שאלה טובה. אני משערת שהכי הייתי רוצה לראות פשוט את עצמי, כמו שאני, ולקבל את זה.

black robe

New member
אהה...../images/Emo63.gif

זאת שאלה קשה
אני מניחה שהייתי רואה את עצמי בתור שחקנית, עובדת בהיי-טק ועם הספר השביעי של הארי פוטר, את אחיותיי, את אימא ואת אבא לצדי, בריאים ושלמים. והכי חשוב: את סבתא שלי לא חולת סרטן
, ואת סבא שלי ליידה. אבל גם הייתי רואה את עצמי בתור קוסמת יושבת בשולחן גריפינדור/סלית'רין או לומדת התגוננות בכיתה של סנייפ, יושבת ליד הארי. או אפילו בתור הארי
וואי, כמה דברים אני רוצה
העיקר הבריאות

black robe

New member
אה, ואיך שכחתי../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

ציונים גבוההים
(כאילו שאין לי את זה עכשיו
)

לראות משהו בראי?

זה קשה.. מה הייתי רואה? *מתחילה לחפור בתת מודע* אמ. יש כמה דברים מאוד קיטשיים שאני רוצה, ויש כמה מאוד לא. אוקיי.. נתחיל. אני וגיא *לא לשאול* על הדשא בתור זוג! כן! זוג!!!! מה עוד? אממ.. להיות סופרת מפורסמת או משהו... חברים אמיתיים, ידידים... אבא רזה ולא מעשן, כנ"ל אמא. אממ.. ציונים נרומליים. ונכון לכרגע: להיות אנימגוסית. וכמובן שאני זאבה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאממ.

הייתי רואה את עצמי מרוצה מהחיים. לגמרי. יש לי אהבה, אני רקדנית מצליחה, יש לי השכלה, בגרויות, ואולי גם כלבלב
אבל אם הייתה לי אופציה לראות רק משהו אחד זה היה אהבה... אני והמישהו המושלם בשבילי
אחחח. קיטש קיטש קיטש

למעלה