הראיון שהיה בערוץ 10

ycyclop

New member
הראיון שהיה בערוץ 10

אמנם לא מדהים, אבל לפחות לא היתה התיחסות שלילית לנושא כמו בכתבה האחרונה שיצא לי לקרוא על משחקי לוח הנה קישור http://hosted.vgames.co.il/general/silverstars%20channel10.mpg

טלד

New member
ראיון מצויין

אמנם המנחים היו בהתחלה בגישה של "הנה משחקים עם חרבות ודרקונים וכמה מבוגרים משחקים בזה", אבל אני חושב שדווקא זה שהתייחסת לעניין ברצינות גרם להם גם להיות קצת יותר רציניים. ובסופו של דבר זו חשיפה לא רעה.

jack of hearts

New member
אחלה

רק חבל שכרגיל, הדבר הראשון שהם חושבים כשהם רואים תמונה של דרקון זה הסטריאוטיפ של מבוכים ודרקונים. באמת תחילת הראיון בוזבז על "תראה אותי, אני דרקון" ו"תראי אותי, אני מצחיק נורא...." אולי אם היה לכם שתי דקות לפני הראיון כדי לתת קצת חומר מקדים. או אם גלעד היה יכול להציג משחקים שהם לא פנטזיה ומלחמה האסוציאציה הייתה שונה. בסך הכל אחלה. צעד הבא, מהדורת שישי בערב עם התחקירי עומק. אולי אם תהיה שחיתות באגודה...

ההמשך בדרך

למעשה, המשכון כבר היה בדמות ידיעה קצרה על "דראקון" במוסף "גלריה" של עיתון "הארץ", בפינה לילד. הוזכרו של גם מצודות, מנצ'קין ומשחק האצילים. אנו מקווים לפרסומים נוספים בעיתונות הכתובה והמשודרת, בקרוב. מומלץ לשלוח לינק לראיון לכל מי שאתם רק מכירים. מקסימום - לא ידברו איתכם אח"כ שבועיים.

alonrabinowicz

New member
נק לציון

אני חייב להגיד שהשבוע נדהמתי לראות את המשחקים בחלון הראווה של חנות משחקים בכפ"ס בשם גלילאי. המשך כך!

alonrabinowicz

New member
תשובות

החנות היא במרכז העיר של כפר סבא על הרחוב הראשי כל מי שהולך טיפה בעיר רואה אותה. המשחקים הם המתורגמים של כוכבי כסף דראקון דרך המדבר ומצודות לפי מה שראיתי יש לציין שזו חנות לילדים ולכן אני לא חושב שיהיו משחקים באנגלית שם.

jack of hearts

New member
יונתן, לצומת לבך

מעריב שינו את המבנה של מוסף הסופשבוע שלהם. עכשיו הוא גם בא עם עיתון קטן מלא בחידות ופאזלים. בתוכו יש את פינת המשחקים שהפעם כתבו על מונופול שמשתמשים בו בכרטיסי אשראי. שווה ליצור איתם קשר. ובנוגע למונופול הזה. אני חושב שזו חרפה גמורה. הצד היחידי שעוד היה מועיל במונופול (לדעתי) היה הצד של החשבון. יש לך 1000 שקל, אתה מוציא 290 וכן הלאה, שלא לדבר על ה15% מס מותרות. הגרסה הזו, באה עם כרטיסים מגנטיים ומחשבון שגם כותב על הכרטיס. אז עכשיו, לא רק שהמשחק לא מי יודע מה, הוא גם לא מפתח שום פן מחשבתי.

תודה, אני אעקוב.

להורים יש מעריב. וכן, אלו חדשות עצובות על מונופול. וזו בדיוק הסיבה שצריך לעודד אנשים לקנות את המשחקים שלנו (ודומיהם) ולא את הזבל שמוכרים ומכרו לנו עד כה.

Reilak

New member
../images/Emo45.gif גנבת לי את התגובה

השבוע זה היה הגיליון הראשון של המוספון הקטן, הקרוי המשבצת. בהחלט שווה וליצור איתם קשר, סביר להניח שתוך 2-3 חודשים יגמרו להם המשחקים הקלאסיים לסקור והם יצטרכו בהחלט חומר כתיבה, ומשחקי הלוח האירופאים המיובאים הם בהחלט חומר כתיבה מרענן.

IirionClaus

New member
נראה טוב

חבל שהמנחים החלו ללכת מכות עם חלקים של דראקון... ההסבר היה ממש טוב, שיכנעתם אותי. אולי להבא עדיף להביא משחקים עם פחות דגש על פנטזיה, יותר דגש על כלכלה? אולי אפילו משחקים אבסטרקטים?

ycyclop

New member
הסבר קצר לכולם

המוטיב של פנטזיה נבע מעצם הראיון עם כוכבי כסף: "מפיצים ומפיקים של משחקי פנטזיה בארץ" אם יהיה ראיון שהדגש הוא משחקי לוח יהיה יותר חופש פעולה. אני חושב שזו היתה התחלה טובה גם אם המוטיב לא היה מושלם (אני לא אומר שהוא רע, חס וחלילה) לקידום משחקי הלוח.

למעלה