הראיון השבועי :[[[[

Young MC

New member
הראיון השבועי :[[[[

כן!!!! כמו בכל שבוע, הראיון השבועי. אני נשאל חבר פורום שאלות. על חלקן הוא יענה וחלקן הוא יימחק. :[ המרואיין השבוע הוא דור העומו. בסוף הראיון תשלח לי את השם של המרואיין הבא כדי שנוכל להמשיך הלאה :[ (בהזדמנות זאת אני רוצה להגיד שהילה נחמדה והיא שולחת לי אימיול
) כן! תהנו ובוקר טוב לכולם

dors

New member
בגלל שמדובר בבנאדם חשוב,

אני אנעץ את ההודעה ליומיים! ואל תקרא לי עומו

מה יומיים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני הייתי יותר חשובה, יא עומו

הא, שאלות

איך זה שאתה בת אמיתית? [*אהמ*דור אומר/ת: אני בת אמיתית
] איך זה שהכחשת את זה בשאלה שמעל? למה אתה שחור-קשוח? למה פיצצת ליוחנן ת'ראש?
מתי אתה קונה לי וילה בקיסריה? כמה את מת עליי? ועכשיו? ו...............עכשיו? ואחרכך? מה דעתך על "מרינה.."? מה דעתך על מאיר? מה דעתך עליי?
מה דעתך על ג'ינג'יבוי? את מי מהם היית עושה?
למה אתה מסתובב על כיסא? מי יהיה המרואין הבא? >< כמה אתה מת עליי? מה אכלת היום? מה תאכל בהמשך היום? למה?!?!?!?! זהו. :>

dors

New member
../images/Emo8.gif

איך זה שאתה בת אמיתית? [*אהמ*דור אומר/ת: אני בת אמיתית] שקר איך זה שהכחשת את זה בשאלה שמעל? לא הכחשתי! למה אתה שחור-קשוח? כי אני מגניב וקשוח, נולדים ככה! למה פיצצת ליוחנן ת'ראש? לא ראיתי אותו
בטעות
מתי אתה קונה לי וילה בקיסריה? שיהיה לי כסף! כמה את מת עליי? הכי בעולם ועכשיו? עדיין הכי בעולם :$ ו...............עכשיו? עדיין! ואחרכך? עדיין
מה דעתך על "מרינה.."? אני שונא אותה מה דעתך על מאיר? מאיר בסדר! מה דעתך עליי? אותך אני אוהב מה דעתך על ג'ינג'יבוי? הוא ג'ינג'י! את מי מהם היית עושה? אותך! למה אתה מסתובב על כיסא? כי אני חמוד מי יהיה המרואין הבא? >< אולי ספיר זה תלוי כמה אתה מת עליי? הכיהכי מה אכלת היום? 3 פרוסות עם גבינה, צ'יפס של בורגראנץ' מה תאכל בהמשך היום? חזה עוף טעים למה?!?!?!?! כי אני רעב
זהו. שלום! :>

מהההה../images/Emo7.gif

איך זה שאתה בת אמיתית? [*אהמ*דור אומר/ת: אני בת אמיתית] שקר איך זה שהכחשת את זה בשאלה שמעל? לא הכחשתי! -עובדה.
- מה דעתך על "מרינה.."? אני שונא אותה מה דעתך על מאיר? מאיר בסדר! מה דעתך עליי? אותך אני אוהב מה דעתך על ג'ינג'יבוי? הוא ג'ינג'י! את מי מהם היית עושה? אותך! -מהם!=מאיר,מרינה,ג'ינג'י. תבחר!- מי יהיה המרואין הבא? >< אולי ספיר זה תלוי -במה זה תלוי בדיוק
- מה אכלת היום? 3 פרוסות עם גבינה, צ'יפס של בורגראנץ' מה תאכל בהמשך היום? חזה עוף טעים למה?!?!?!?! כי אני רעב -שמן- תודה ביי

DaRk ShinES

New member
אממ

איך פתאום נהיית מנהל?
כמה זמן לפני כולם ידעת שהסיירת מתפרקת? איך הקעקוע? ישך עוד אחד? איך החיים/יש חברה?

dors

New member
הייייייייייייי!!!!!!!1111

איך פתאום נהיית מנהל? הציעו לי כי אוהבים אותי כמה זמן לפני כולם ידעת שהסיירת מתפרקת? לאיודע אני לא זוכר
איך הקעקוע? חיי ונושם! ישך עוד אחד? לא, בקרוב אני מקווה
איך החיים/יש חברה? החיים טובים! יש חברה!

dors

New member
קדימה תשאלו שאלות!

אתם לא רוצים להחסם בטעות הא????

למעלה