הראיון השבועי ]:

dors

New member
../images/Emo99.gif

כמה את מתה עלי הכי בעולם? מתי את באה? מתי אני בא ביום שישי? רוצה שוקולד? |שוקולד|
אני אחשוב על עוד שאלות

><

כמה את מתה עלי הכי בעולם? זו לא שאלה
מתי את באה? סוכותוש מתי אני בא ביום שישי? גם זו לא שאלה
רוצה שוקולד? |שוקולד| לא, יש לי בחילה :[

heaven is here

New member
הילה

מה את חושבת על מאיר? מה את חושבת על דור? מה את חושבת על שניהם ביחד? איך לגור בטבריה?;[ גן עדן או גהינום? ידעת שלדור יש דסקטופ עם תמונה שלך? אין לי יותר שאלות..

שירה

מה את חושבת על מאיר? הוא עומו נחמד מה את חושבת על דור? גם הוא עומו נחמד אבל הוא מכחיש מה את חושבת על שניהם ביחד? אני רוצה שיתנשקו אבל הם מסרבים!
איך לגור בטבריה?;[ נחמד!!!!111 למה כולם חושבים שלא כיף פה, למהלמהלמה. את אוהבת את טבריה, נכון? גן עדן או גהינום? לא החלטתי >< ידעת שלדור יש דסקטופ עם תמונה שלך? זה לא חדש

double O S

New member
לולי,../images/Emo96.gif

האם את יודעת כמה אטומי מימן יש בגרם אחד של מימן?

לולייייייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

אני הראשונה פה שאשכרה תשאל שאלות
תשרדי
מה קורה? כמה את אוהבת אותי? מה את הכיהכיהכי אוהבת לאכול? ולראות בטלויזיה? ולשמוע? ואיזה סרט הוא האהוב עלייך [חוץ מ13.]? איך זה לגור בטבריה!!!!!!1111111 ? כמה אחים יש לך, שאני אבין אחת ולתמיד :< איזה מהם את הכי אוהבת? איך קוראים לחתול שלך? שכחתי
כמה יפעתי סנובית? כמה זמן ייקח עד שמאיר ודור יצאו מהארון ויחיו יחדיו באושר ועושר? למה קוראים לך הילה? איזה מקום את הכי אוהבת בעולם? יש לך עיניים כוסיות! רוצה לתת לי קצת?
סתםלא, העיניים שלי גם יפות ;[ איך היו השאלות שלי? נכון הכי טובות אבר? כי הן נגמרו לי, אז אלך לי עכשיו... ביי ביי, לאבינג

מעאאאאאאאאאאתני../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

מה קורה? הכלבסדר מה איתך כמה את אוהבת אותי? המון! מה את הכיהכיהכי אוהבת לאכול? הע, שניצל תירס [?] ולראות בטלויזיה? THE O.C אוקיי ולשמוע? אברילושלי/אביב ואיזה סרט הוא האהוב עלייך [חוץ מ13.]? "שחקי אותה מותק"! איך זה לגור בטבריה!!!!!!1111111? בןזונות. כמה אחים יש לך, שאני אבין אחת ולתמיד :< 2, מה איזה מהם את הכי אוהבת? אף אחד מהם איך קוראים לחתול שלך? שכחתי טימי!
כמה יפעתי סנובית? הכי הרבה בעולם כמה זמן ייקח עד שמאיר ודור יצאו מהארון ויחיו יחדיו באושר ועושר? לא, דיי
למה קוראים לך הילה? מה רע O: איזה מקום את הכי אוהבת בעולם? אנאערף יש לך עיניים כוסיות! רוצה לתת לי קצת? קצת עיניים? טוב נו :[ סתםלא, העיניים שלי גם יפות ;[
איך היו השאלות שלי? נכון הכי טובות אבר? בנותזונות [זה טוב! O:]

למעלה