הראיון השבועי

הראיון השבועי ../images/Emo3.gif

שיראל פינתה את הבמה ואור הזרקורים מתמקד במישהי אחרת , קוראים לה הדר אבל אתם מכירים אותה יותר כ pashosh9 אז רק כדי בנדע : שם: גיל: מקום מגורים: מסר לאומה לפני שמתחילים??? ואני שוב מזכירה המרואיין של השבוע בוחר את המרואיין של השבוע הבא (בקיצור הדר תשלחי לי מסר מתישהו השבוע עם הניק של זה שאת רוצה שיבוא אחריייך)

pashosh9

New member
בוקר טוב לכולם :)

שם: הדר גיל: 17.5 מקום מגורים: כפר סבא מסר לאומה: אני מתחילה ללמוד היום נהיגה!!

mayan d11

New member
בהצלחה ../images/Emo179.gif

שאלה האם את כל כך מאוהבת בשון מהטלנובלה? חחח

N o l o g o

New member
בוקר טוב..:)

מה את אוהבת לעשות? מה את שונאת לעשות? מה התכונה שאת הכי אוהבת בחברים שלך? מה התכונה שאת הכי שונאת בבניאדם? מה את אוהבת לשמוע? ואממ תהני עם השיעורי נהיגה, זה הכי כיף..:)

pashosh9

New member
../images/Emo3.gif תודה

מה את אוהבת לעשות? ללכת להופעות מה את שונאת לעשות? לקום בבוקר לביצפר מה התכונה שאת הכי אוהבת בחברים שלך? אמון מה התכונה שאת הכי שונאת בבניאדם? צביעות מה את אוהבת לשמוע? רוק ישראלי בעיקר משינה עברי וירמי.

MikeY fReAk

New member
נמנמ.../images/Emo79.gif

את מנגנת על גיטרה? את עייפה עכשיו? איזה ויטמינצ'יק את הכי אוהבת? הדיסק האחרון שקנית? ההופעה האחרונה שהיית בה? השיר האחרון שראית בשירונט (או אתר כלשהו שדומה לו)? יש לך קקטוס בבית? עקרו לך פעם שן? מתי בפעם האחרונה שתית שוקו? לאיפה היה הטיול השנתי של השנה שעברה? יש על המקרר תמונה של משהו/מישהו? של מי/מה? כמה פעמים טסת מהארץ? איזה מנה חמה את הכי אוהבת? אולסטאר זה יפה? עד כאן!

pashosh9

New member
אודליה!

את מנגנת על גיטרה? ברור את עייפה עכשיו? מאד איזה ויטמינצ'יק את הכי אוהבת? בלעעע הדיסק האחרון שקנית? משינה- רומנטיקה עתידנית ההופעה האחרונה שהיית בה? ירמי קפלן בבארבי ביום שישי השיר האחרון שראית בשירונט (או אתר כלשהו שדומה לו)? שיר ערש יש לך קקטוס בבית? לא עקרו לך פעם שן? בטח אבל מזמן... מתי בפעם האחרונה שתית שוקו? היום בבוקר :) לאיפה היה הטיול השנתי של השנה שעברה? לא היה טיול שנתי שנה שעברה :\ יש על המקרר תמונה של משהו/מישהו? של מי/מה? אין, סתם פתקים כמה פעמים טסת מהארץ? 4 פעמים ובעוד חודש פעם חמישית איזה מנה חמה את הכי אוהבת? אויש אל תזכירי לי מנה חמה, זה היה דוחה ביותר בפולין שאכלנו באוטובוס, אבל אם כבר אז איזה נודלס אולסטאר זה יפה? חמוד :)

MikeY fReAk

New member
נודלס בטעם עוף במקרה?../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

ואגב, למה לא היה טיו"ש?

pashosh9

New member
אכן בטעם עוף ../images/Emo8.gif

תאמת תמיד טעמתי מאחרים זה היה טעים :) לא היה טיול שנתי כי היו עיצומים נראה לי, אז היה לנו השנה טיול שנתי בתחילת השנה לצפון נדמה לי, ואחרי זה עוד יומיים לירושלים(מטעם אזרחות).

ben4ever

New member
זה לא ציפור,זה לא מטוס,זאת הדר!../images/Emo6.gif

אוקיי,אז לרגל המאורע המיוחד,בואי נשחק משחק אסוציאציות- אני רושם מילים,ואת כותבת את הדבר הראשון שעולה לך לראש כשאת חושבת על המילה. *משפחה *טלנובלות *מתמטיקה *מוזיקה *ספרים *לימודים *צריבות *שינה *פרפקציוניזם *הומואים *אוכל *סלולרי *רון שחר *ירמי קפלן *משינה *עברי לידר *ניצנים *כסף *סקס *סמים *רוק'נרול *אהבה *בן אליעד (תהיי עדינה...
) והשלימי את החסר-הדר היא בחורה מאוד.....

pashosh9

New member
חחחח מה אנחנו אצל יאיר לפיד?

*משפחה : האחיינית המתוקה שלי *טלנובלות: לא יכולה בלי! חחח (סתם אחת בשנה מספיק) *מתמטיקה: מועד ב מסריח *מוזיקה: רוק ישראלי *ספרים: לא בלקסיקון שלי *לימודים: תודה לאל נגמר *צריבות: יאק *שינה: לא הולך בזמן האחרון *פרפקציוניזם: משו שמאד מאפיין אותי *הומואים: עברי המושלם! *אוכל: בשר בשר ובשר *סלולרי: אורנג' שליטה! *רון שחר: מושלם! *ירמי קפלן: מטורף *משינה: לא יכולה בלעדיהם *עברי לידר: עוד מושלם *ניצנים: מתגעגעת *כסף: עבודה בקרוב *סקס: יגיע מתישו :) *סמים: בחיים לא *רוק'נרול: אנערף לא יודעת *אהבה: עדיין מחכה למשו רציני *בן אליעד (תהיי עדינה...): צריך שיהיה לו כרטיס חבר מועדון לבארבי! חחח כמה הופעות היית שם?! והשלימי את החסר-הדר היא בחורה מאוד..... השאלה הכי קשה פה, עייפה? פרפקציוניסטית?

ben4ever

New member
צריבות-יאק?

אמרה זאת שצורבת על ימין ועל שמאל
ולגבי ההופעות....בואי נאמר שהיה אפשר להציל את אפריקה מרעב מרוב הכסף ששפכתי על הופעות

pashosh9

New member
היי היי ישראלי אני לא צורבת

ולא ידעתי שהתכוונת לצריבות של דיסקים חחחח חשבתי במשמעות השנייה של המילה.

r e u t 123

New member
שאלות../images/Emo88.gif

1.מנשמע? 2. מה הדבר הכי טוב שקרה לך? 3. מהי ההופעה הכי טובה שהיית בה? 4. כמה גיטרות יש לך? 5. איזה סוגים? 6. כמה זמן את מנגנת? 7. את מהאלה שפעם שמעו בריטני ספירס והיום מתכחשים לזה?
8. מה את מעדיפה קיץ או חורף? 9. מה השוקולד הכי טעים? הממ אין לי יותר שאלות

pashosh9

New member
תשובות ../images/Emo88.gif

1.מנשמע? מצויין 2. מה הדבר הכי טוב שקרה לך? שטסתי לארה"ב לבקר את אח שלי ולעשות טיול שם 3. מהי ההופעה הכי טובה שהיית בה? משינה בניצנים שנה שעברה 4. כמה גיטרות יש לך? אחת 5. איזה סוגים? קלאסית 6. כמה זמן את מנגנת? שנתיים וחצי 7. את מהאלה שפעם שמעו בריטני ספירס והיום מתכחשים לזה? אני? מה פתאום, חחח סתם שמעתי
8. מה את מעדיפה קיץ או חורף? חורף 9. מה השוקולד הכי טעים? שוקולד לבן

למעלה