הראיון בY בעשר

Stansfield

New member
הראיון בY בעשר

היה קצר ומאעפן ולמה בכל מקום אמרו "ראיון עם ג'וני דפ" בלה בלה בלה אבל לא הזכירו שהיא ראיינה גם את פרדי וטימי?!!!! טימי כזה חמוד!! הוא נראה כזה ציני ומפחיד, אני כל כך צריכה לפגוש אותוווו (אמרתי את זה כבר היום בהודעה אחרת, תבליגו) אבל היה נחמד לראות את ג'ונה אומר שמוליק וחדווה

חחחח נכון../images/Emo6.gif

ראיון דיי משעמם
אבל ג'וני היה כזה מתוק
חחח וגם פרדי
טים גם
חדווהההה
זה היה משעשע למדי

../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif ho...my cute johnny

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע......... מה זה ציפיתי למשהו גדול ורציני ובמקום זה ראיון של פחות מ-5 דקות ועוד הוא מדבר מעט אולי שלוש שורות וחצי !!!!!!!!!!..... טוב נו אתן יודעות מה שמחפה על המעשה זה שהוא אמר "...שמוליק... הדווה ...." חיחיחיחיחיחיח יואו זה כזה מצחיק... אין עליו .... חמוד ומי שמנוייה למעריב אז יש פוסטר מהמם שלו... של ווילי וואנקה... אתן בטח מסכימות איתי שהוא מדהים... יואו אני אוהבת אותו מחמוד שלי ...(עזבו משהו נדפק בי מאז אמצע שנה שעברה.............) אה.............. ו.... פליז שמישהי אולי תדבר על המפגש פורום ויעזור לי כי אני לא יודעת מתי הוא ואני מפחדת לפספס...

../images/Emo123.gif

לגמרי חלמתי על כריסי אתמול בלילה בעקבות השיחה שלנו נקווה שזה גם יתגשם... האהאהאאה לקייטי הולמס יש הרפס P:

Stansfield

New member
ששששששש חח

עדיף שלא נזכיר פה דברים עליהם דיברנו אתמול בלילה, יש פה ילדות קטנות, הן יבהלו

Sap Sparrow

New member
היה קצר ומצחיק.. ../images/Emo13.gif

איזה חאמוד... איזה חוצפניתת! יש לו עוד את הזכות לראיין את ג'וני והיא יורדת עליווו אררררררררררררר... מוזר? מי את פאקינג מוזרה פרה ומכועררתת שחקנית סוג ז'! .. הוא אמר שהוא אוהב את הבגדים של שמוליקק
איזה מתוקק

WallFlower

New member
מה?! יעל נצר גאונית!

היא הכי מצחיקה ביקום! טוב אולי לא. קונאן קודם.

Sap Sparrow

New member
חח לאדעת

אבל עיצבן אותי שאמרה לג'וני מוזר.. והוא הרגיש נבוך ולא היה לו מה לומר, והיא לא נראתה כ"כ סימפטית אליו כאילו היא מראיינת את עביאד קיסוס או משו.. והוא לא ידע מה לומר והוא חייך בחיוך הממיס שלו
גרר

Eowyn of Rohan

New member
נ"ש../images/Emo9.gif

במקרה נפלתי היום על "להתמצא בלוס אנג'לס" בהוט(ראיתי חצי סרט אבל מילא) וג'וני ממש חמוד שם! התפקיד הקטן שלו מעלה חיוך על הפנים.. ולא יודעת, אולי אני סתם שמחה שסוף סוף הצלחתי לראות אותו בסרט הזה.

Eowyn of Rohan

New member
נ"ש../images/Emo9.gif

במקרה נפלתי היום על "להתמצא בלוס אנג'לס" בהוט(ראיתי חצי סרט אבל מילא) וג'וני ממש חמוד שם! התפקיד הקטן שלו מעלה חיוך על הפנים.. ולא יודעת, אולי אני סתם שמחה שסוף סוף הצלחתי לראות אותו בסרט הזה.

למעלה