הראיון ב7 לילות

איריסiris

New member
הראיון ב7 לילות

קראתי את הראיון עם ירדנה ב7 לילות וסיימתי בתחושה מעורבת. מצד אחד, טוב בהחלט שירדנה נחשפת לתודעה הציבורית בהקשר המופע החדש שלה. אין ספק שהנוכחות המקסימה שלה תסייע להצלחת המופע החדש. מצד שני הראיון היה פשוט רע. המראיינת (אפילו לא ראוי לכנות אותה "עיתונאית") פשוט לא עשתה שיעורי בית. אם כבר ירדנה מגיעה לראיון אישי, למה הוא כל כך קלוש, דהוי וצפוי מראש? את התשובות של ירדנה ידעתי בע"פ עוד לפני שקראתי אותן. מספיק היה להתבונן בשאלות. הכתבה של שי גודלן היתה אנינה לשם האנינות ולמה כוונתי? הוא הפך את ירדנה למעין סמל ישראלי של האניגמטיות. נו באמת. עוד מעט ירדנה תתואר כאגתה כריסטי כחול לבן. בקיצור, את המסגרת הייתי משאירה וכל הפנים - החוצה. ירדנה ראוייה להרבה יותר מזה.

אמירררר

New member
מסכים מאד

הכתבה שטחית וצפוייה כאחד....שום מילה על מהות (כן, מהות) המופע החדש? די עם "כשהייתי קטנה רציתח להיות מלכה" ואני מגיל 17 עובדת" שמענו את 50 פעם בכל הוריאציות האפשריות. אני בכלל לא מאשים את הכתבת...ירדנה יכולה וצריך שתהיה הרבה יותר מתוכחמת בתשובותיה, פילפלית ושנונה...חוץ מחשיפה הנחוצה, התמונות ההורסות, מבגדי מוטי חסון החדשים, ומהכתבה הממוסגרת- הכתבה ריקנית!

dark eyes

New member
איך אתם יכולים

בכלל להעביר כזאת ביקורת על ירדנה שאתם כל כך מערצים. רואים שקראתם את הכתבה וציפיתם למשהו אחר ושהו "שנון" פלפלי" ולא את אותם סיפורים שאתם מכירים. אבל כאן הטעות שלכם
אתם מעריצים דמות מסוימת שהיא לא אוהבת להיות כל כך פלפלית מה לעשות. אם הייתם באמת מתעמקים בכתבה היתם שמים לב שירדנה היא "מיידלע" שזה ביידיש מן אישה פולניה קלאסית. וכזאת היא, היא לא רוצה להיות פילפלית והיא לא רוצה שאנשים יחטטו לה בחיים מאותה סיבה שהמעריצים שלה מעבירים ביקורת עליה בתור בן-אדם ולא על העבודה שלה... וזאת הנטייה של אנשים לחטט ולהעביר ביקורת איפה שלא צריך

לא זכור לי שבהודעה שלי היתה ביקורת

כלשהיא על ירדנה ... אני רואה את הכתבה בחיוב ואין טעם לדעתי למצוא בה דברים שליליים. פשוט להתייחס לכתבה כאל כל כתבה אחרת.

הרשמים שלי מהכתבה...

גם בי עוררה הכתבה רגשות מעורבים. גם לדעתי המסגרת הקטנה היתה מאוד משמעותית בכתבה הזו. יש הרגשה שירדנה עשתה כל דבר אפשרי, היתה כמעט בכל מקום, ממש נגעה בשמיים ... ובכל זאת משהו התפספס. אני מקווה שהעתיד יהיה ורוד יותר...

מה שהתפספס

זו בדיוק השורה האחרונה במסגרת הקטנה הזו שמוכיחה שוב שלתקשורת קשה לפרגן לירדנה. אם היא רק הייתה פחות מסתורית ויותר נותנת התקשורת הייתה מחבקת אותה??? קשה לי להאמין. אנחנו לא צריכים את המסגרת הקטנה הזו שתנסה להבין איך ירדנה מצליחה היא פשוט מקצועית והיא טובה במה שהיא עושה גם השיקול של לפנות לטלוויזיה ברגע שהקריירה המוזיקלית התחילה לצנוח היה שיקול מקצועי שהוכיח את עצמו וגם המופע שעולה לא מריח ממחסור במזומנים כמו כל איחודי כוורת/תסלם למינהן... במקום המסגרת התמוהה הזו הייתי מצפה מעיתון מכובד שישקיע וישלח עיתונאי להופעה ושבסיום כתבה על מופע חדש נקבל איזושהי התרשמות על המופע. והכתבה עצמה, זו ירדנה, היא לא תשנה ואין סיבה שתשתנה והכתבה הייתה מספיק טובה מעצם נוכחותה

מסכימה ... ורק מזכירה לכם שגם עפרה

חזה ז"ל לא זכתה להרבה פירגון מאמצעי התקשורת. שתי הזמרות לא זכו ולא זוכות לרבע מהפרגון שזוכים לו אומנים אחרים (אין טעם לפרט שמות). כנראה שלתקשורת יש חוקים משלה...

אמירררר

New member
מה זאת אומרת...

איך אפשר להעביר כזאת ביקורת על ירדנה שאתם כל כך מעריצים? לא רק שאפשר אפילו צריך!הביקורת היא ביקורת בונה והלוואי שהיא אי פעם תכנס לכאן ותקרא את הדברים- היא רק תלמד מהם. יודעים להגיד את מה שטוב וצריך לדעת לשפר את מה שרע - אין מה לעשות! אלו החיים! והפנאטיות התאימה לגיל העשרה, מאז עברו כמה ימים..אצלי לפחות.

למעלה