הראיון ברדיו ירושלים

מההההההההההההההה

יאווווווווווווווו אווףףףףףףףףף והאתר לא עולההההההההה

../images/Emo41.gifמהההההההההההההההההההההההההההההה?

1. מה??? למה אושרי הנסיך שלי לא היהההה??
מה הוא עז?
2. למה הקדימו את הראיון??

מהההההההההההההההההההההההההההההההההה

הההההה ואני כמו מטומטמת מחכה לשעה 4 אווווף למה החתיכים שלי לא היוווו???

purple rose

New member
אושרי בתאילנד ערן בצבא

ולא יודעת למה הקדימו את הראיון. הקישור עובד לכן?

אושיי שלי.....!!!!

שרוני שלי!! תחליף טוב... למרות שרציתי גם את הקול של אושייי!!! חחח לא משנההה!!! אושרייי אם אתה שומע אותי.. תנצל כל דקה ודקה בתאיילנד.. כי אח"כ אתה תסבול בצבאאאא!! חח למרות שאתה יכול להוציא כמה גימלי"ם חחחחחחחח אני מדברת כאילו אני כבר עברתי!! היי הלוו אני כולה בת 12!! יש עוד.....7 שנים!! חחחחח אני כזאת טיפשה!! חחח כזאתי בנאלית!!

lililillulululu

New member
יאי כנסו!

הקישור לא עובד לי
ואיזה כיף זה לחשוב על רנוש' בצבא...שקסי...עם מדים...
אוף חיילים זה כזה שקסי!!!!
בטח גם מידן מה זה יפה על מדים (גם בלי מדים הוא חתיך! כמעט כמו אח שלו!) נרדמתי היום בשיעור וחלמתי על מידן! זה היה מצחיק חלמתי שחברה שלי באה לאיזה מורה ואומרת לו "יאללה תלמד מהר אני צריכה ללכת למיידי" וכולנו התפוצצנו מצחוק שהיא קראה לו ככה ואז הוא בא וראה שצוחקים עליו אז הוא החיל להרביץ לבנים שצחקו עליו:// חחחח

אוווווףףףףףףףףףף../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ףףףזה לא נדלק לי ואני יודעת שאושרי בתאילנד וערני בלהקה הצבאית <צבא יעני> אבל למה הק'ימו ולא הודיעווו וה לא נדלק אני ירביץ למחשב!!!!!!!!!

חחחח ../images/Emo6.gif גם אני ירביץץ לוו

למרות שלאא ניסיתי לשמועע כי יש לי פיפי רצחנייייי עאעאעא אני הולכת שניה לשירותיםם :]

מה למה לא הודעת קודם אני מחכה לזה

כבר שבוע ואני חשבתי שזה ב - 4 אני עכשיו מחכה לזה אני ברדיו ירושלים ... פעם הבאה תודיעו ...

purple rose

New member
אני גם ידעתי על זה ממש ברגע האחרון

ואני לא חייבת לך כלום אז אל תדברי אלי ככה...

מה אתם כועסותת.. תפסיקו...

הביאו לכםם הקלטהה תגידו על זה תודהה לפחותת.. היא יכלהה להגיד לךך שהקדימו את זה.. ולא להביא לכםם כלוםם תפסיקו להיות אנטיי נו באמתת.. מלכהה אל תיהיה מעוצבנת עליי או משוו אבל באמת היא לא אשמהה

יש לדושההה (לעמית) והיא שלחה לי..

ות'אמת גם לי זה לא נכנס :(( טוב שיש לי את עמית בעולםם חחח (ויש עוד בנות בעולםם שהן עוזרות ליי =]])

למעלה