הקש ששבר את גב ה- גמל

בופיק

New member
הקש ששבר את גב ה- גמל

אתמול הייתי במסע אופניים 55 קילומטר, גלגלים של תקווה למען ילדי אתגרים, הרגשתי מחוזקת, הרגשתי שיש תקווה, אמרתי לעצמי, שלי אין מה להיות עצובה, שאין לי מה לכאוב, כי הם איבדו דבר גדול יותר ממני.. אבל האושר זה היה רגעי... מכירים את התחושה שלפעמיים גם הדברים הכי קטנים פתאום שוברים אתכם... כבר שבועיים אני מחזיקה את זה בפנים, לא מדברת לא מספרת, שומרת עמוק בפנים את כל התחושות, משחק אותה עסקים כרגיל, לומדת וצוחקת, אבל היום הכל יצא החוצה, לא יכולתי יותר להחזיק, הרגשתי שאני נשברת.... הרגשתי את זה מתחילת היום כשעוד אימנתי בבוקר את הקבוצה שלי בכדורגל, איך שהמורה לספורט הגיע והתחיל להתערב לי באימון הרגשתי שאין לי כוח יותר, שלא בא לי .. שייקח, שיתפוס פיקוד, שיעשה מה שהוא רוצה ואני הולכת... אבל לא הלכתי רק בגלל הילדים, רק בגלל שאני יודעת שהם רוצים אותי שם. ואז הגעתי למכללה היה לי שיעור שהייתי צריכה להציג מצגת שאני ועוד חבר בנינו, מצגת שהיא רק קונספט, לא מוכנה ולא גמורה... ואיך שעליתי להציג פתאום התחלתי לקבל את כל התגובות של כולם, תגובות שלא הלמו את מה שחשבתי בפנים, והאמת שזה בכלל לא זה...בכלל לא היה אכפת לי מהתגובות שלהם, שחלקם אמרו דברים נכונים, עמדתי שם בשביל ללמוד ולשנות לפי דעת הקהל, לפי עמיתים לעבודה, אבל הרגשתי שאני עומדת מול כיתת יורים... התיישבת חזרה במקום, המרצה התחיל לומר את דעתו, והדמעות חנקו אותי, הרגשתי שאני פשוט רוצה לסיים את זה, ללכת משם... חיכיתי להפסקה... ואיך שיצאתי הדמעות כבר לא עמדו בסכר ופשוט פרצו החוצה...הרגשתי שדיי אני לא יכולה יותר, שאיבדתי את החשק ללמוד, את החשק לעשות דברים, את החשק להיות זאת שתמיד צוחקת, זאת שתמיד שמחה, שהיא חביבת המורים, שסומכים עליה... בפנים אני יודעת שהחזקתי את זה מספיק והגיע הזמן להגיד את זה... אחרי חזרה שנראתה בטוחה, שידעתי והרגשתי שאני נותנת את כולי, את הלב והנשמה שלי, לפני שבועיים היא רצתה להיפרד ממני שוב, היא ביקשה שנשאר חברות שנמשיך לדבר, אבל אני לא יכולתי אמרתי לה שאם היא בוחרת ללכת, אז זה עד הסוף... בלי שיחות בלי טלפון, בלי הודעות, בלי כלום, שפשוט תיתן לי להתגבר לבד מאז שבועיים אנחנו לא מדברות, התרחקתי מכולם... הייתי צריכה את הלבד שלי ועדים צריכה אותו.... בופיק

white star

New member
../images/Emo54.gif אפשר לתת לך עיצה?

קחי כמה דברים, תלכי להתבודד עם עצמך. לחשוב. להתאבל. זה יכול להיות ביער, זה יכול להיות במדבר - אבל תתני את זה לעצמך. שרק תהיי עם עצמך, בלי אנשים ובלי מה שיפריע

בופיק

New member
הי סטאר...

ההצעה שלך הכי מפתה בעולם
אבל המציאות היא שונה, אני נמצאת בתקופה הכי חשובה של הלימודים... כל העבודות והמבחנים ואני חייבת לעשות את המקסימום שלי... למזלי אני גרה באזור דיי רחוק, אזור של הרבה טבע ומרחבים דבר שמאפשר לי באמת את ההתבודדות הזאת, אומנם לכמה שעות, אבל עדיים התבודדות שהיא נחוצה לי.... ברגעים האלה זה רק אני מול הטבע, מול היופי שלו, מול העוצמה שלו.... תודה לך על הכל!!! בופיק

E W

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני חושב שכל מה שאני אגיד חוץ מחיבוק אחד ענק יהיה מיותר.... אנחנו פה בשביל שתוכלי לפרוק, שתוכלי לדבר, וכמובן שתוכלי לבכות בלי שאף אחד ישאל שאלות....

בופיק

New member
תודה ענקית על החיבוק../images/Emo70.gif

הוא באמת מצרך ענק עבורי.... תודה שאתם כאן וגם אתה
אתמול באמת זה היה הפעם הראשונה של התפרקות קטנה אחרי שאגרתי את זה שבועיים .. תודה, פשוט תודה וחיבוק חזרה... בופיק

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

בופיק יקירתי, אני כל כך מצטערת בשבילך. אני יודעת כמה תהפוכות עבר הקשר שלכן. אני יודעת שלאחרונה הרגשת איתו טוב שהיית מאושרת. תקחי את הזמן שלך לבכות, לכאוב להתאבל. תוציאי את הכל החוצה. את לא צריכה להיות ה"ילדה הטובה" המושלמת כל הזמן, מותר לך להתפרק לפעמים. אולי זה יעזור אם תתבודדי כמו ש white star הציע, או שתדברי ותשתפי חבר/חברה טובים בכאב. ואני כאן, כולנו, כל חברי הפורום כאן בשבילך, לחבק, לתמוך, לעזור במה שרק נוכל
איריס

בופיק

New member
היי זיקי..

הקשר בהחלט עבר הרבה תהפוכות, הרבה מאוד אפילו
כנראה הכתובת הייתה על הקיר ופשוט לא קראתי אותו.... אני יודעת שאני לא צריכה להיות הילדה המושלמת, אבל פשוט קשה לי לתת לעצמי, לאפשר לעצמי להיות אחרת
אני רגילה להיות כזאת, אנשים אחרים רגילים שאני כזאת
אז לפעמיים גם אני מתפרקת, גם לי קשה, אבל אני משתדלת לחזור מהר לשיגרה.... יש חברים שיודעים, אבל אני לא מפתחת איתם שיחות על זה יותר מיידי, משתדלת להמנע... תודה שאת כאן, שכולם כאן
אתם מקסימים ואני אוהבת אותכם
בופיק

yosef 30

New member
האומץ לא להיות מושלמת.

היי בופיק יקירתי. ראשית אני שולח לך חיבוק ענק
אני שומע בדברייך שאת הרבה זמן עוצרת בתוכך כלכך הרבה רגשות, אכזבה, כאב, פחד, עצב ועוד. ואני חושב שאת כן יכולה לקבל פידבק מהאחרים ושאת מוכנה ללמוד. אך כאשר העולם הפנימי שלנו כלכך פגוע, כלכך עצוב - כל מילה נוספת שנשמע יכולה לעורר את כל הרגשות ושוב להרגיש בלתי מוצלחים. דיברת על כך שהמאמן מתערב באימון של הקבוצה, אני מאמין שזו לא הפעם הראשונה שהוא מתנהג כך, אלא שהפעם את זו שהיית במצב ריגשי שונה ויכול להיות שסף הרגשיות שלך בימים אלו מאוד מאוד גבוה. שבועיים בלי הבת זוג בהחלט יכולים לעורר בבום את ההבנה שזה אכן נגמר - הגעגוע ישנו גם אם הצלחת להדחיק אותו לאורך כל הזמן הזה. מה שהיה חסר זה רק הערה או "חוסר פירגון" ו...הכל נפרץ החוצה. בופיק נשמה יקרה. אני כבר התרשמתי מההודעות שלך שאת בחורה מלאת רצון טוב לתת ולתרום לזולת, מוכנה להשקיע ממיטב זמנך בשביל האחר, עם רצון להצטיין בכל מה שאת עושה. זה שקשר לא מסתדר זה לא תמיד בגלל שאנחנו לא "טובים", לפעמיים אנחנו לא מוכנים, לפעמיים זה לא זה ובכל זאת אנחנו כן מנסים להאיחז ולא לראות את הכתובת על הקיר. זה בסדר לא לראות את הכל, זה בסדר לא להבין, זה בסדר לא להצליח במשהו מסויים - וזה בסדר לרצות ללמוד מדברים. וזה הכי בסדר להיות את כמו שאת. עד שתביני שאת רוצה לנהוג אחרת. אל תקחי על עצמך יותר מדיי, נשמע שאת גם ככה עמוסה מכאן ועד הונלולו - זה קשה מאוד. אני מזדהה איתך מאוד. וכמו שאת אומרת ותומכת בכולם. אנחנו כאן בשבילך, להקשיב, לחבק, לאהוב אותך - כבר אוהבים אותך
רק לחבק או לומר מילה או שתיים (או שיבעים
, ללמוד ממך וללמד. חיבוק ענק ממני נשמה יקרה
אוהב אותך
יוסף.

בופיק

New member
יוסף יקר,

תודה על החיבוק החם
הרגשתי אותו עד הצפון... איך אתה מרגיש? אכן סף הרגישות שלי מאוד גבוה לאחרונה, אני מרגישה שכל דבר מעורר אצלי משהו, דברים שפעם היו אומרים ולא הזיזו לי פתאום כאילו עושים לי רעידת אדמה בתוך הנפש. אני יודעת במקרה של הקשר שלנו, זה פשוט ערבוב של הכל... של חוסר מוכנות שלי וחוסר יכולת למלא את הצרכים שלה, פשוט לא היית שם כמו שהיא הייתה צריכה אותי.. והתיסכול הגדול שלי נובע מזה שכל היום אני עסוקה בלתת לאחרים ולבת זוג שלי לא הצלחתי לתת, לא הצלחתי לספק עבורה את הרגישות שהייתה צריכה, את אהבה שהייתה צריכה... אני יודעת שאני חייבת ללמוד לשגם חוסר הצלחה זאת הצלחה אם לומדים להפיק לקחים.. אני יודעת, אבל היישום בשטח קשה! אני עובדת על עצמי, מנסה לפחות.... חיבוק חזרה ותודה על הכל
זה מחמם את הלב.. בופיק

בופיק חביבה, ישנן תקופות כאלה בחיים...

שבהן נראה לנו ששום דבר לא הולך כמו שצריך - לא עבודה, לא לימודים ולא אהבה. תני לכל השליליות הזאת לעבור כמו ענן עם הרוח ותני לעצמך להאמין שכל ה"נאחס" הזה הוא זמני, ושיום אחד (בקרוב) תסתכלי אחורה ותזכרי שהיה פעם גרוע, ואילו עכשיו טוב. החיובי שבך ינצח. חיבוק פורטי

בופיק

New member
אהלן פורטי

יוו כמה התגעגעתי
קודם כל חיבוק
תמיד שנמצאים בתוך הסיטואציה היא נראת הרבה יותר קשה ומאיימת ממה שהיא באמת, אני מניחה שבעוד תקופה ואני מקווה שקצרה אני אראה את הדברים אחרת ואפילו אצחק עליהם.... כרגע אני מנסה לחשוב חיובי, מנסה לא לקחת ללב יותר מיידי... תודה בופיק

55 ק"מ על אופניים????

אלוהים....איך לא עצרו אותך על בריאות עד עכשיו?! קיצר בופבוף, יהיה פסדר. תפסיקי לשחק אותה חזקה ולשמור דברים בבטן, זה עושה אולקוס ואף אחד לא באמת קונה את זה. קחי כמה לבד שאת צריכה, זה יעשה לך טוב, ינקה לך את הבפנוכו. כמו תה טיבטי! (רק בלי הלרוץ לשירותים כל כמה דקות). אני לא מאמין ב"בוא נשאר ידידים", זה סתם אשליה וזה לא עושה טוב. מי שזה הצליח לו שיבושם לו, כשאני נפרד אני רוצה שקט תעשייתי עד יעבור זעם. אחר כך נראה. יהיה פסדר יפה שלי, מבטיח

בופיק

New member
../images/Emo196.gifעצרו, אבל ברחתי...../images/Emo196.gif

אז אם יחפשו אותי תגיד להם שזאת לא אני.. זאת התאומה שאין לי
אתה מכיר את הסיפורים של המלך העצוב שכולם מנסים להצחיק אותו
וכולם רוצים לעזור מנסים לעשות הכל, האנשים הכי טובים, אבל אף אחד לא מצליח לגורם למלך לחייך ואז בא איזה מישהו שפשוט, ומילה אחת מצליח להצחיק את המלך... ואומנם אני עוד לא מלך וגם לא מלכה, אבל מכל האנשים אתה זה שהצלחתי לגרום לי לחיוך אמיתי, חיוך לא בשביל לצאת מיידי חובה.... אתה חייב לעשות משהו עם הכישרון הזה של המצאת שמות חיבה מדליקים... נראה לי שהאנורקטיות שלך מהפרוייקט השפיעו עליך עם התה הטיבטי.. אפשר גם
אני באמת צריכה להתנקות מהכל ולא להחזיק בבטן כמו שאני רגילה...אבל יהיה פסדר, לא
בהצלחה בדיאטה .. ואם אתה רוצה משטר ספורטיבי אני פה
בופבוף

למעלה