הקשר...

lola pop

New member
הקשר...

כדי לראות אם זה מזיז לכם שהצופים יותר טובים!!!

אוי..

רק עכשיו ראיתי תתגובה הזאת הצופים זה תנועה של אנשים נגררים.. הצופים זה רק שם שמאחורייו אין כלום אנשים הולכים אחריי השם וה"מותג" עד שלא הולכים לתנועה אחרת לא מבינים עד כמה הצופים גרועים.. איפה הערכים של התנועה? איפה החינוך המינמלי שאמור להיות בתנועת נוער? לדבר עם ילדים בכתה ה' על סמים והמדריכים מתחילים לספר שהם מעשנים סמים ושזה רע=\.. או שמדריכיפ מרצים שדעה על כמה עישון רע ונופל להם קופסאת סיגריות מהכיס.. הדוגמה האישית מדהימה :). קיצורר מה הקרטע לבוא לפה? אנשים לא ממש שמים עלייך אם לא שמת לב.. אני סתם הייתי חייבת להגיב.. בכל מקרה איסה שבט את\ה?

כמה מילים

יש לי תלמידים בכיתה שהם בצופים לצערי הרב הצופים לוקחים יותר כסף לשנה אין להם טיפה של חינוך אפילו אין להם אידאולוגיה כמו שצריך הם הרבה הולכים אחרי ההדר ות'אמת היא לא מלמדת כלום!!!!

t i t u s h

New member
חמודה ..זה לא מזיז לנו!!

כי הצופים לא יותר טובים! יכול היות שיש לכם יותר חניכים ואתם תנועה יותר גדולה.. אבל ..מבחינה ערכית..אתם משתווים ל..********* הבנת?!

אנשים תרגעו...תשמרו על הדר../images/Emo70.gif

מה קורה לכם?! אל תבואו ותנסו להוכיח שהצופים זו לא תנועה טובה, כי אני בטוחה שכמה שכל אחד מהלל ומשבח את התנועה שלו בסופו של דבר יודע טוב מאוד מה היא שווה. ולולה פופ יקרה, הצופים לא יותר טובים, פשוט התנועות שונות, אנחנו מעדיפים ללכת על האיכות ולא על הכמות, ולשמר אידואולוגיה מסויימת עם ערכים מסויימים ואהבה לארץ ישראל וציונות, והצופים, פחות איכפת לכם האיכות, אלא יותר הכמות, ואנלא אומרת שאין לכם ערכים, אלא הם טיפה שונים ופחות מורכבים משלנו. שבת שלום ושבוע טוב.

MS6

New member
לכל הבית"רים...

אתם לא צריכים להיגרר לתגובות שכאלה.. יש גם אנשים נחמדים בצופים..

תות15

New member
../images/Emo45.gif

ובאמת אל תתייחסו להודעות כאלה בפורום שלכם.. גם אצלנו זה קורה מידי פעם (אני מנהל את פורום צופים) ופשוט מתעלמים.. בכל מקום יש אנשים יותר טובים ופחות טובים (או בוגרים..
) הממ ואם מישהו רוצה באמת לדעת למה הצופים מחנכים אני אשמח להגיד לו.. חבל שאתם סתם זורקים "בצופים אכפת רק מהכמות ולא מהערכים".. יום טוב

שקד007

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo27.gif

רק רציתי להגיד שבאמת אל תתיחסו לשטויות כאלה.. גם אני בצופים ותמיד יש את אלו שצריכים להתבלט או ליצור מריבות בכל מקום. רק רציתי שתדעו שלא כל מי שבצופים כזה ושאין כל כך אנשים שתומכים במה שאיך של קוראים לה כתבה..

MS6

New member
צופים...

בבית שמש ניסיתי לעזור לשבט של הצופים שדי מקרטע, אמנם הם לא נוקטים עמדה מבחינת ארץ ישראל וגבולות אבל.. קודם כל שאנשים יגיעו לתנועות נוער אח"כ נתווכח לאיזו תנועה בדיוק. ובכלל, אם כבר מלחמת תנועות לפתוח אחת עם הצופים? שכחתם כבר את השומר הצעיר

תות15

New member
כן אני יודע על בית שמש ../images/Emo4.gif

פשוט כי יש פה (אור יהודה) מישהי מבית שמש שעושה השנה שנת שירות..

Eliavzz

New member
אבל היא מהתנועה שלך לא?..

היא מהצופים..6 שנים או משהו כזה..

אין לי שום דבר

נגד התנועה עצמה שמעתי על שבטים מעולים אני יכולה להגיד שמהניסיון שלי היה רע, לא העבירו שום ערכים מהמטעט שאני יודעת שיש. וגם עכשיו פה ביישוב שלי זה קטע של כמות ולא איכות באים אנשים שהם חניכים ואומרים לי שהם הולכים בגלל החברים הם בכלל לא נהנים.. וברור שבכל מקום יש את הטובים יותר וטובים פחות, כנראה גם שאצלנו (מכחישה כל קשר לשורה הזאת, אצלנו כולם מדהימים). יומושלם :)

אממממ...

אני יודעת שלצופים יש ערכים ולא כמו שכתבתי, פשוט הייתי ממש עייפה וההודעה שלה ממש עצבנה אותי... ויש אנשים מדהימים בצופים, כמה מהחברים הכי טובים שלי משם. אז סליחה, לא התכוונתי לאיך שזה נשמע...:)

למעלה