הקשר ONEPLUS לOPPO.

גק לוי

Active member
הקשר ONEPLUS לOPPO.

OPPO R11S.
https://www.gsmarena.com/oppo_r11s-8911.php

ONEPLUS 5T.
https://www.gsmarena.com/oneplus_5t-8912.php



מפרטו הטכני של ה-OnePlus 5T נחשף אנדרואיד 8.0 אוראו מסך 18:9 בגודל 6 אינץ’.

מגמת הדיווחים אודות ספינת הדגל הבאה בייצורה של חברת וואן פלוס היא הOnePlus 5T ממשיכה להתעצם ברחבי הרשת, לאחר שתמונות המכשיר נחשפו במספר הזדמנויות מוצאים דרכם אלינו פרטים חדשים בדבר מפרטו הטכני של המכשיר זאת דרך מבחן הביצועים AnTuTu וכן דרך אתר הקמעונאות הסיני OppoMart.
במבחן הביצועים המוכר AnTuTu חלף לו המכשיר תחת שם הדגם A5010, בעודו מותיר מאחריו פרטים חדשים בדבר מפרטו הטכני לפי אלו יגיע המכשיר עם מסך ברזולוציית Full HD Plus (או 1080×2160 פיקסלים) מה שמאשר את כל הדיווחים הקודמים שציינו את תוכניותיה של היצרנית לשלב במכשיר מסך בעל יחס צפייה של 18:9.
עוד נחשף כי מתחת למכסה המנוע ישלב הOnePlus 5T את אותה מערכת שבבים שהציע קודמו Snapdragon 835, כשזו תשולב עם 8GB RAM ורכיב אחסון פנימי בסך 128 גיגה בייט, מערכת ההפעלה שתרוץ על גבי המכשיר כך נראה היא אנדרואיד 8.0 אוראו בשילוב ממשק המשתמש העצמאי והנקי למדי של וואן פלוס, Oxygen OS.
המידע הנוסף בנושא מגיע כאמור מאתר המכירות הסיני OppoMart כך שיש להתייחס למידע העולה ממנו בזהירות הנדרשת, לפי זה יביא עימו המכשיר מסך בגודל 6 אינץ’ כאשר מתחת למכסה המנוע נמצא את שבב הSnapdragon 835 בשילוב 6 או 8 גיגה בייט RAM כמו גם 64 או 128 גיגה בייט זיכרון אחסון פנימי. מערך הצילום הראשי של המכשיר יכיל שני חיישני צילום ברזולוציית 16 ו20 מגה פיקסל.
עוד עולה מתוך המידע שנחשף באתר כי המכשיר יציע למשתמשיו סוללה בקיבולת של 3,450mAh התומכת בטעינה מהירה מסוג Dash Charge דרך שנאי 5V ו4A. מימדי המכשיר עשויים לעמוד על 157 מ”מ אורך 75.4 מ”מ רוחב 7.25 מ”מ עובי ומשקל של 164 גרם.
לא מדובר במימדים צנועים ביותר אך בהתחשב בכך שהוואן פלוס 5T יציע מסך עצום בגודל 6 אינץ’ אלו אינם הגבוהים ביותר שראינו.
את הOnePlus 5T מציע אתר אופו מארט למכירה כבר כעת במחיר התחלתי של 549 דולר (כ1,950 שקלים לפי שער ההמרה הנוכחי) לדגם הבסיס הכולל 64GB אחסון ו6GB RAM בזמן שדגם הפרימיום עם 8GB RAM ו128GB אחסון מוצע במחיר של 649 דולר (כ2,260 שקלים).
בשלב זה לא ברור האם כך המכשיר יתומחר על ידי וואן פלוס אך במקרה שיתומחר כך או במחירים דומים תהא זו עליית מחיר משמעותית ביותר ביחס לוואן פלוס 5 המוצע במחיר התחלתי של 479 דולר.
אף על פי שמועד הכרזת המכשיר אינו ידוע בשלב זה על פי אופו-מארט יגיע המכשיר לצרכנים המזמינים אותו כעת במסגרת ההזמנה המוקדמת עד לסוף חודש נובמבר בהתאם לכך בהחלט ייתכן כי וואן פלוס תכריז על המכשיר במהלך השבועות הקרובים עד לאמצע חודש נובמבר.
https://www.gadgety.co.il/190815/oneplus-5t-specs-leak/



הוכרז Oppo R11s מכשיר פרימיום לשוק הביניים עם מסך 18:9 בגודל 6 אינץ’.

ענקית הסמארטפונים הסינית אופו (Oppo) הנמצאת בבעלות קבוצת BBK Electronics בדומה לחברות Vivo וOnePlus אמנם שלחה הזמנות לקראת אירוע הכרזה אותו היא מתכננת לקיים ב2 בנובמבר ובמרכזו צפויה הייתה להציג את דגם ה-Oppo R11s, עם זאת נראה כי זו איבדה את הסבלנות כאשר העלתה את עמוד המוצר של הסמארטפון החדש לאתר האינטרנט הרשמי שלה, ושם הציגה את כל הפרטים הרלוונטיים בעניינו.
כפי שניתן לראות באתר האינטרנט של החברה, הOppo R11s מגיע למשתמשיו עם קווי עיצוב משודרגים בהשוואה לאחיו הקטן ה-R11, עיצוב המתכת של המכשיר אמנם נותר על כנו אך בחלקו הקדמי נמצא כעת צג AMOLED מוארך בגודל 6 אינץ’ ביחס 18:9 וברזולוציית Full HD Plus (או: 2160X1080 פיקסלים), זאת בהתאם לטרנד אשר הציף את שוק הסמארטפונים במהלך השנה האחרונה.
מלבד המסך נמצא בחלקו הקדמי של המכשיר מצלמת סלפי קדמית ברזולוציית 16 מגה פיקסל.
נוכח הגדלת המסך וצמצום השוליים בחלקו הקדמי של הR11s מעבירה הענקית הסינית את קורא טביעות האצבע ישירות לגב המכשיר שם הוא ממוקם מילימטרים ספורים מתחת למערך צילום כפול בעל שני חיישנים ברזולוציית 20 ו16 מגה פיקסל עם מפתח צמצם של f/2.6 וf/1.7 בהתאמה, כמו גם יכולות צילום וידאו ברזולוציית 4K ופלאש LED.
מתחת למכסה המנוע מציע הOppo R11s מפרט הפונה לשוק הבינוני גבוה ומשלב מערכת שבבים מדגם Snapdragon 660 הכוללת 8 ליבות Kryo 260 בתדר ליבה מירבי על סך 2.2GHz זיכרון RAM בסך 4GB ורכיב אחסון פנימי בסך 64 גיגה בייט עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס MicroSD הסוללה שתניע את המכשיר תגיע בקיבולת 3,200mAh.
את המכשיר צפויה היצרנית לתמחר בכ-3,000 יואן סיני (כ1,600 שקלים). ראוי לציין כי הOnePlus 5T מכשיר הדגל הבא מבית וואן פלוס צפוי להוות כורייאציית שוק גבוה של הOppo R11s, שתי היצרניות כמובן נמצאות בבעלות קבוצת BBK ומכאן העיצוב המשותף.
https://www.gadgety.co.il/190964/oppo-r11s-announced/
 


חיי לא היו שלמים ללא המידע הישן והמיותר הזה
 

גק לוי

Active member
עד אתמול לא ידעתי שיש קשר בין ONEPLUS לOPPO.

תמיד מגלים דברים חדשים.
 

enigo

New member
זה היה גלוי מהיום שוואן פלוס הוכרזה. צחקו בזמנו על זה שהדגם

הראשון, בראשי תיבות, יצא OPO
 

גק לוי

Active member
ONEPLUS מתחילים לעצבן.

דגם ה5 ורסיה 64/6 גיגה עולה כיום 479ִ$.

דגם ה5T ורסיה 64/6 יעלה 549$.

המחירים שלהם עולים בצורה עיקבית כל הזמן.
וכבר לא כ"כ בטוח שעיסקה עם ONEPLUS משתלמת כלכלית כיום.


המכשיר היותר משתלם מהרף הגבוה כיום הוא שיאומי MI6.
המצלמות שלו איכותיות יותר מאלו הקיימים בONEPLUS 5.
והמחיר זול יותר - בסביבות 400/380$.
 
שתה מים קרים - יעבור לך

אחרי שיהיה לך כל אחד מהמכשירים ביד למשך שבוע תוכל לכתוב סקירה מעמיקה ומלומדת על היתרונות והחסרונות של כל אחד מהמכשירים . עד אז , כמה דברים :
1 . קח כמה שיעורים אצל רבינו מטרו באיך לכתוב סקירה
2. השג כל אחד מהמכשירים לשבוע שימוש ( כן כן.. ממש להחזיק את המכשיר ביד )
מצפה לסקירה המלומדת
 

z1george

Member
מנהל
שני טעויות מהותיות במה שרשמת

אני מסכים איתך בזה שONEPLUS זה "לא מה שהיה" . יש להם עדר אוהדים מאז ימי הOP1 הראשון שעלה רק 299$ בזמנו ואז באמת היה VALUE
אני לא מסכים איתך ב
1. אתה מיתמם או לא מבין בכלכלת שוק ביקוש והיצע
זכותו של המוכר לקבוע את המחיר שבא לו . לא הקונה יקבע את המחיר
מדובר בעסק שצריך למקסם רווחים ולא במלכ"ר. אם היה מלכ"ר ומשאיר את המחיר על 300$ כנראה שהיה פושט רגל ולא מגיע ל2017.
אתה כקונה יכול לקנות או להשאיר את זה על המדף. כל עוד הייצור קטן וכל מה שמהם מייצרים נמכר-- למה שיורידו את המחיר?
2. הMI6 מצלם הרבה פחות טוב ממנו . אם היית משתמש בבמכשירים בפועל מצלם בשניהם באותה סיטואציה ומשווה את התוצאה על מוניטור 23 אינץ , לא היית כותב שטויות.
מסבירים לך שוב ושוב שהמפרט זה לא הכל.
אגב , הונור 8 ב320$ מצלם יותר טוב מOP5 ובוודאי מMI6 כאשר שניהם עולים יותר ממנו. בתנאים של תאורה חלשה .
 
ותוספת קטנה לגבי ה value ..

OP לצערינו עברו בצורה מואצת את אותו תהליך שגוגל עברה עם הנקסוסים .
עדין המכשירים ( בד"כ ) טובים מאד גם מבחינת הברזל ובטוח מבחינת מערכת הפעלה . המחיר פחות תחרותי .
מה שנשאר זה מבחן הזמן . נכו להיום לא מוצא הרבה מתחרים ל OP1 במבחן הזה .
 

גק לוי

Active member
לדעתי +O מתחילים להגזים מעל ומעבר.

לגבי המצלמות של OP5 ושיאומי MI6 מסתבר שהצדק איתך.
ראה כאן בפירוש מבחינים שהמצלמה של OP5 איכותית יותר.
https://www.youtube.com/watch?v=DoaJMooywuE


לגבי המחיר של ONEPLUS 5 שנמכר ע"י היבואן הרישמי בארץ.
אני חושב שבמחיר הזה עדיף כבר לרכוש וואווי P10 PLUS.


ONEPLUS 5 ורסיה 128/8 מכשיר יבואן רישמי מחיר 2,990 שקל.
https://ksp.co.il/?uin=41050&enter_...medium=cpc&utm_campaign=zap&txt_search=afxPro


וואווי P10 PLUS ורסיה 128/8 מכשיר יבואן רישמי מחיר 2,480 שקל.
http://lcdeal.co.il/items/1319358#techDetailsAName
 

z1george

Member
מנהל
מסתבר, הא


כנראה צריך לראות את המוצר ולא לדרג לפי מספרים במפרט
 
למעלה