הקשר נותק מה לעשות?

the best12

New member
הקשר נותק מה לעשות?

הייתי בחול, הכרתי בחור שגר שם ויצאנו במשך שהותינו שם...הוא חיזר אחריי בטירוף ובאמת עבד נורא קשה ☺ אבל נעניתי לכל חיזוריו. לא שכבנו עדיין.
אגב קבענו כבר את הפעם הבאה ביחד..
אני נוסעת לעיר שלו לעיתים קרובות
לצרכי עבודה וגם בשלבי מעבר לשם.
כשחזרתי לארץ הקשר מן הסתם הפך לוירטואלי... ומאז למעט פעם אחת שהוא יזם, כל יוזמת התקשורת מוטלת על כתפיי. הוא אמנם נענה בחיוב, מגיב, אומר שהלוואי והוא היה איתי עכשיו, מספר לי על הפנטזיות שלו עליי ועל כמה שהוא חושב עליי אבל בשורה תחתונה רק אני יוזמת.
לא הייתה לי עם זה בעייה אם לא הייתי מבינה את ההשלכות של זה.
אין לי בעיית אגו ליזום בעצמי, אבל: אני שמה לב שזה הופך אותי עבורו למובן מאליו, ומה שמובן מאליו לא מאתגר ולא רחוק היום שאם זה ימשיך כך גם המשיכה תרד בעקבות זה כי הוא פשוט יאבד עניין.
ולכן החלטתי להעלם קצת- מזה כמעט שבועיים שלא כתבתי לו מילה וגם חלק מהזמן הזה נעלמתי מפייסבוק כדי להשאיר איזה חוסר ודאות לגביי .
עכשיו חזרתי לטפטף בפייסבוק כדי לחזור לו לתודעה...ושום כלום...לא שומעת ממנו...
ואני ממש אבל ממש מתגעגעת אליו.
1 . האם תוכלו לעזור לי כיצד אני צריכה לפעול כדי לחזור לתקשר איתו?
2. או האם יש לכם הצעה שלא חשבתי עליה כדי להפעיל גם אותו?
3. האם יש משהו מסויים במילים שאני יכולה לכתוב לו מבלי לשדר נואשות כדי מצד אחד לחזור לתקשר איתו אך בד בבד להעביר לו מסר שקשר זה דבר הדדי ודו צדדי ושיתחיל לתרום ולעבוד קצת אם הוא באמת רוצה לממש את הפנטזיות שלו��?
4. האם יש לכם הצעה כיצד באמצעות המילים אני יכולה לחזור לתקשר איתו ב"דמות חדשה"? כדי להפסיק להיות מובן מאליו...
5. והאם אתם חושבים שאני יכולה/כדאי ולא יזיק להגיד לו שאני מתגעגעת? או שזה יהרוס את כל השבועיים שהחזקתי ...?
6. עד כה דיברנו רק בהודעות, ואני רוצה לפתוח גם בפניו ערוץ תקשורת נוסף, השאלה היא איך אני יכולה לפתע פתאום להתקשר אליו מבלי שהוא יבהל וירגיש שאני חונקת אותו ומוטב שיברח?
האם זה באמת נחוץ כרגע או שעדיף קודם להחזור לתקשר ואז לאט לאט להכניס גם את הערוץ הזה...

אני ממש אשמח אם בתשובתכם תתנו לי דוגמאות של דברים שאני יכולה לכתוב לו כי הניסוח והמילים שבוחרים במקרים האלו הם משמעותיות יותר מהכל ולפעמים עליהם קם או נופל דבר.

דבר חשוב שאני רוצה לציין:
אחרי שנפרדנו ולא שמעתי ממנו יומיים נלחצתי והותקפתי חרדה שהוא כבר שכח אותי ושלא אשמע ממנו וכו... וכתבתי לו את זה ובסוף הריב הלא כל כך נעים שהיה לנו בגלל זה הוא אמר:
" אבל אם נפתח קשר את עלולה לחשוב שוב ששכחתי אותך לא"?
וכמובן הבטחתי שלא....אבל איך אפשר שלא? בלי תקשורת קשר לא יכול להתקיים. וכדי שקשר יתקיים צריך לשמר אותו. וכדי לשמר אותו נחוצים שני אנשים ולא אחד...
ולכן המילים שאבחר כדי לתקשר איתו במצב הנוכחי הן כל כך קריטיות כדי לא להחזיר אותו לאותו רגע.... ובגלל זה אני מבקשת מכם שתתנו לי דוגמאות ספציפיות.

חשוב לי לציין ולכן גם לבקש מכם:
זה קשר טריא ואנחנו לא מספיק מכירים אחד את השני בשביל לדעת לאן יתקדם הקשר אם בכלל. ומה אנחנו רוצים מעבר לסקס. אני לוקחת בחשבון הכל.
כרגע הדבר הברור היחיד זה המשיכה המינית ההדדית לגמרי. מה יקרה מעבר לזה זה כבר תלוי איך יתפתח הקשר ובהיכרות אחד את השני ובשביל זה צריך זמן.
לכן אבקש אם אפשר להימנע מתגובות כגון "תשכחי ממנו", "מה את מבזבזת את זמנך" וכו...
בשלב הזה כל מה שאני רוצה זה לבנות את הקשר נכון. מה יקרה אחר כך...כשאגיע לגשר אחצה אותו.

מודה לכם מראש על תשומת לבכם ועזרתכם האדיבה!

נומלה

New member
מה פתאום לשכוח?

את רוצה להחזיר את תשומת הלב שלו אלייך? תסעי אליו תכניסי אותו למיטה ואל תצאו עד שהגג יעוף מסערת התשוקה. עד אז, מה שהיה זה שיצאתם לכמה דייטים ואת מחפשת את "המילים המדויקות" ורבה איתו כאילו אתם כבר זוג ותיק. כל הדיון של "זה הופך אותי עבורו למובן מעליו" "הוא יאבד ענין" לא ממש רלונטי למצב הענינים ביניכם.

אמרלדה

Active member
לעניות דעתי שבועיים זה המון זמן

כשאדם רוצה להתרחק כדי לשחק, הוא לוקח שבועיים. אבל טווח כזה לוקחים אחרי שאומרים. את האמת: נראה לי שאני מתגעגעת אליך יותר מאשר אתה אלי. אז אולי ניקח קצת ספייס כדי לבדוק אם אתה מתגעגע?
&nbsp
כשאדם לוקח ספייס של שבועיים בלי להגיד את זה, זה לא כדי לבדוק אם מתגעגעים, זה סוג של מאבק כוח. אני יותר חזקה ממך, ואני יכולה בלעדיך. והנה, face it: הוא יותר חזק ממך, והוא יכול בלעדייך.
&nbsp
אני חושבת שהתיאור שלך שאת לא יודעת לאן זה יוביל וכולי ובינתיים זו רק משיכה זו קצת רמאות עצמית. עושה רושם שמאוד אכפת לך מהבחור והייתי מאוד רוצה שזה ימשיך ליותר מזה. אם זה נכון - לא בטוחה שלא פספסת את הרכבת באקט הכוחני הזה. אם משיכה מעניינת אותך, כתבי לו: "אתה רציני? אתה מוכן לוותר על הסקס הכי טוב שהיה לך אי פעם ועוד יהיה - רק בשביל מאבק כוח? איפה אתה?" אולי זה ייצור את הקשר מחדש. כי כרגע את צריכה ליצור קשר מחדש, לא "לדבר" אתו.
&nbsp
ההימור שלי? - עבר לו. היה נחמד, הוא ראה בזה משהו רגעי ומקומי, ומאוד קל להתגעגע מרחוק בלי להשקיע אפילו מכתב. המכה שקיבל של השבועיים קטעה את זה. אולי אני טועה, אבל אולי כדאי גם לך שזה יעבור.

נומלה

New member
עוד לא היה

סקס בינתיים (לפי דבריה). (אם אני מבינה נכון את ההיגד "לא שכבנו"), זע כרגע רק "משיכה מטורפת".

מריוס זכריה

Member
מנהל
אי אפשר לשלוט בזולת, או לשנות אותו, באמצעות מלים

את משלה את עצמך כאילו יש מלים כאלה שיגרמו לו לרדוף אחריך.
אין.
&nbsp
וזה בדיוק כמו ששום מלים שאני אכתוב לא יגרמו לך להאמין לי.
&nbsp
רק למען הרקורד אני אומר: כשהיית איתו בחו"ל הוא נהנה לרדוף אחריך כי השלל היה ממש מעבר לפינה.
הו אלא זכה בשלל, אבל גם אם היה זוכה זה לא היה משנה את המצב, כי מח הצייד לא בנוי להסתפק באיילה אחת. יש הרבה איילות בשדה.
אחרי שנסעת, היה נעים להתכתב עם אחת שמתאמצת ורודפת אחריך, ואולי תיפול לו עוד איילה בחינם.
זה הבחור. ככה הוא חושב.
רק מכשפה, וודו או אקדח טעון לרכה יכולים לשנות את התנהגותו.
&nbsp
מצטער.

the best12

New member
תגובה ל"את משלה את עצמך"

האמת שאני לא משלה את עצמי... מובן לי לגמרי מה שכתבת. לא חשבתי אחרת. יותר מזה.. מי אמר שאני רוצה אותו מעבר לסקס? אני מתה לשכב איתו לכבר! וברור לי שאף אחד מאיתנו לא יכול לדעת לאן הוא רוצה שהקשר הזה ילך . זה מוקדם מידי אנחנו בקושי מכירים! מי אמר שהוא לא יתאהב בי? הרי אם זה כך לפי התאוריה הזו לא היו זוגות בעולם... כי כל זוג מתחיל דרך המשיכה המינית שגורמת לשני אנשים לרצות לשבת בבית קפה ...שגורמת להם לפנטז זה על זה וכן הלאה... אין קשר שמתחיל בהתאהבות ונגמר במשיכה מינית ובסקס... זה תמיד קודם משיכה ואחר כך השאר.
אבל... גם לקשר של סקס + או לקשר שלא ידוע לאן ואם בכלל יתפתח יש 2 צדדים נכון?
אני לא רוצה להיות מובן מאליו בשביל אף אחד . וכל מה שאני רוצה לדעת זה איך אני יכולה להעביר לו מסר ברור בלי לשחק משחקים אבל גם בלי להעיק בצורה פולניה ומעצבנת- שלמרות שברור לו שאני מעוניינת אם הוא לא יתרום גם את חלקו לקשר הוא לא יקבל אותי . אני פשוט אמשיך הלאה בדיוק כמוהו.

הווה אומר

אם את צריכה כל כך להתאמץ, לכתוב הודעות ארוכות ולהנדס תוכניות, כנראה שאת רוצה שווה ערך ליותר מסתם סטוץ והוא... אפילו לא ברמה של זיון נכסף, אלא אם... יבוא על הדרך.

לדעתי

פשוט קשה לו עם קשר שהוא חצי בשלט רחוק.
לי אישית אין סבלנות לקשרים כאלה ואני מכירה עוד אנשים כמוני.
&nbsp
ממליצה לך ליצור איתו קשר יומיים לפני הנסיעה הבאה, להגיד לו שאת מגיעה בתאריך X ושתשמחי לפגוש אותו- משם הכדור בידיים שלו.
&nbsp
ולא, מניפולציות שיקריות בפייסבוק זה לא פיתרון לכלום!

the best12

New member
תגובה לתגובה

דווקא דיברנו על השלט הרחוק הזה ואין לו שום בעיה עם זה להפך לטענתו זה רק גורם לו לרצות להיות איתי עוד יותר.
מה שכתבת זו בדיוק הנקודה:.עד כה תקשרנו נפלא עם השלט הרחוק הזה. היו שיחות מהנות מאוד. עד ששמתי לב שהכל טוב ויפה אבל אין שום סיבה שאזום הכל והוא לא יעשה כלום.
לכן החלטתי להעלם כדי להפסיק להיות מובן מאליו.
אלא שזה לא עזר ואני רוצה לחזור לתקשר איתו עכשיו. הרי אם אין טעם במשחקים ואני כל כך מתגעגעת אליו למה לחכות עד הנסיעה במקום פשוט לדבר ולהיות ישירה?
השאלה שלי היא איך לדבר איתו במצב הזה אחרי שניסיתי להפסיק להיות מובן מאליו ובעצם זה שאפנה אליו אני רק מחזקת את היותי מובן מאליו? מבינה את הדילמה?
בגלל זה אני שואלת איך להגיד לו בצורה ישירה את כל זה או עקיפה אבל ללא ציפיות וללא האשמות בסגנון: למה לא כתבת לי?

אי אפשר לשחק משחקים

וגם לומר "אני לא רוצה לשחק משחקים".
&nbsp
שוב, בעיניי העובדה שהוא לא יוצר קשר אומרת בצורה ברורה שלא לחוץ לו עליך כרגע והוא לא "מתגעגע" כמוך.
&nbsp
אז אם את רוצה לראות אותו כשאת מגיעה, ואם את לא רוצה להיות נודניקית ורודפת- פשוט תצרי איתו קשר לפני שאת מגיעה.
זהו.
לא למה לא ולא למה כן.

אייבורי

New member
מבאס

&nbsp
אבל לדעתי אחרי ששכבתם, ירד לו ממך
למה, מיליון סיבות אבל בשורה תחתונה, זה לא זה עבורו.
&nbsp
ומכאן כל הדרמות והמאמץ שתעשי, יהיה מיותר ויגמר בשברון לב.

shmickey

New member
ממליצה לך לשים
ולקרוא שוב את השורה הראשונה

לא היה סקס גוטה.

אייבורי

New member
סעמקקק עם הפרטים הקטנים

&nbsp
טוב הרשי לי לעדכן
&nbsp
מאחר ולא שכבתם ירד לו ממך. ומכאן אותו דבר.
&nbsp
[בתכלס, כשגבר נדלק, גם אוקיאנוס לא יעצור מבעדו]

נוסעת27

New member
עשית לי סחרחורת

מה בדיוק אגיד מה המילים המדוייקות ולמה חשוב שהן יהיו מדוייקות ואיך אגרום לו ככה וככה..
&nbsp
נו מה את רצינית? הבחור לא יוצר איתך קשר שבועיים שלמים (גם את לא יצרת אבל מתוך מאמץ גדול לשחק אותה קשה להשגה, והנה התפוצץ לך בפנים- מסתבר שפשוט לא אכפת לו).
הוא רצה לשכב איתך וחיזר כשהיית זמינה וקרובה, ולא מתייחס אלייך כשאת רחוקה, אבל כן נהנה מהחיזור וההתעניינות שלך. ולא מושפע בשום צורה מזה שנעלמת לו מהעיניים לשבועיים שלמים. ואת יושבת ועוסקת באובססיביות בכל רשימת הטקטיקות של "איך תנתבי אותו לעשות מה שאת רוצה".
&nbsp
את מתחילה להבין כמה הזוי זה נשמע? מה את היית אומרת לבחורה אחרת שהייתה מספרת סיפור כזה?
&nbsp
את אומרת שאת רוצה אותו רק לסקס או לפחות כרגע (או חצי ענית תשובה כזאת לאחת התגובות אלייך) את בהחלט לא מתנהגת ככה... מישהי שרק רוצה לשכב עם מישהו לא עסוקה בלשחק משחקים של שבועות, רודפת אחריו ורק מחפשת בנרות איך היא תגרום לו לחזר אחריה בעזרת נוסחת הקסם...
&nbsp
אני אגיד לך משהו פשוט- כשגבר מעוניין ורוצה וחושק הוא יתנהג ככה, בייחוד שהוא כבר עשה זאת בעבר אז זה לא שהוא ביישן או חסר ביטחון איתך. ולא יעניין אותו אם את בחצי השני של כדור הארץ (בייחוד שהוא יודע שעוד תתראו). וכשפחות מעניין אותו הוא יתנהג בהתאם.
&nbsp
מכל מה שתיארת- נשמע שמבחינתו מגניב לראות אותך שוב, אם ייצא (לכן התגובות החיוביות לפניות שלך) אבל זה לא שהוא יושב ומחכה... זה משהו שיכול לבוא נחמד על הדרך, ובטח עם קצת ליטופי אגו מבחורה שממש ממש מראה לו כמה היא רוצה אותו... העצה הכי טובה אלייך היא להוריד הילוך, לא מולו אלא עם עצמך- להזכיר לעצמך לקחת את כל העניין בקלות, הבחור לא כזה חשוב ולא כזה רלוונטי ולא כזה מעניין מה הוא חושב/עושה/אומר. ולא כי את משחקת, אלא כי זה המצב... הוא בחור שגר בארץ אחרת ולא מראה יותר מדיי עניין אבל סקס יכול להיות רעיון טוב בהזדמנות כלשהיא, ככה את צריכה לראות אותו, כי זאת האמת. ברגע שתעשי את הסוויץ' הזה בראש יהיה לך הרבה יותר קל. כבר לא תהיה הציפייה והרצון לדבר ולמשוך את תשומת לבו, הוא גם ירגיש את הפאסון שלך וירגיש יותר נינוח או מסוקרן (גם לא בטוח) ודברים יוכלו לזרום מעצמם. אם לסקס ואם למשהו מעבר.

nowonder

New member

מה שאני מציעה לך - חפשי זין אחר. הזין הספציפי הזה לא מעוניין.
ונראה לי שהלב שלו לא היה מעוניין אף פעם.
מה שאומר שכנראה המוח מקבל שמה החלטות. וזה לא טוב בשבילך.

niva99

New member
הוא לא בעניין שלך - המשיכי הלאה

אין מילים שיכולות לגרום לגלגל הזה להסתובב אחורנית.
מה שכן את יכולה להפיק מכך מסקנות להבא ולשנות את הטקטיקה (להיות פחות מובנת מאליה).
&nbsp
בהצלחה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה