הקשרם,

לירן2002

New member
הקשרם,

אל תתפלא אם אני לא מגיב להודעות שלך. כל עוד תמשיך לרדת לשפל המדרגה, להמציא עליי שקרים ולהתנהג אליי בצורה שפלה, אני לא אתייחס אליך ולשכמותך. ולא. אני לא שונא אותך, אני פשוט מרחם עליך ועל אנשים כמוך שכל מה שהם יודעים לעשות בחיים שלהם, זה לשנוא ולשנוא ולשנוא. לא איכפת לי שתקללני לא איכפת לי שתשנאני עד אחרית ימיך. אני לא עשיתי לך שום דבר רע, לא העלבתיך ולא השפלתיך, ולפיכך, מצפוני נקי ולהבדיל ממך, שאתה שונא יהודים מעמך, בלבי קיימת רק אהבה אין-סופית ונצחית לכל עם ישראל. אז יודע מה? או שתקח את עצמך בידיים, ויפה שעה קודם, או שהשנאה תהרוסך כליל, תרעיל עוד יותר את ליבך ותקלקל את נשמתך, אז יהיה מאוחר מידי, ואיש לא יושיט לך יד ולא יצילך, גם לא אלוהים. אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו, ואתה לא עוזר לעצמך, אלא להפך- אתה הורס את עצמך ובמקום שיהיו לך ידידים, אתה רוכש לעצמך אויבים. אני אמנם לא מסכים עם כמה דעות פוליטיות מהשמאל או מהימין, אבל אני לא שונא ולא רודף את מי ששונא ממני בדיעותיו הפוליטיות ובהשקפת עולמו. שבת שלום לך. כשתתעשת ותחליט לדבר כמו בן אדם, אז אני אתייחס אליך.

אל תתפלא שלא קראתי את ההודעה שלך:

1. היא ארוכה והתחילה נורא משעמם. 2. יש כאן עוד 5 עדים למה שהיה כתוב בכרטיס האישי שלך. את עושה מעצמך צחוק וזה מביך. בבקשה חדל.

הקשרם../images/Emo6.gif

כמה שאתה מצחיק ,,, קודם כל אתה שייך למקום אחר ולא פה ,, מעניין איך נותנים לך לכתוב פה דברים המנוגדים בכלל לרוח הפורום בצורה כל כך חופשית ראיתי את את ההתיחסות שלך/ם באתר שלך/ם שינוי לכל הכתבים בפורום ההוא בצורה ממש בוטה ולעגנית אניתקווה שלא תביא זאת הנה
אבל אם תתבטא בצורה הנוגדת את רוח הפורום לא יעיפו אותך מפה כפי שנהוג לעשות בפורום החשוך שלך/ם שינוי אותך העיפו מפורומים אחרים ולא הבנת מכיוון שאינך רצוי בפורמים אחרים אך אתה ורונן יכולים להשמיץ ולהרגיז פה חופשי את אנשי הפורום ראיתי את העפתם מהפורום שלך/ם את גיימס הטפילד וכן את RAN1BA2 מוחקים חופשי הודעות שלהם,,למה
היכן חופש הביטוי שלך/ם בשינוי הוא אינו לא קיים כלל
שינוי כפי שאתם( אתה ורונן ) מנסים לצייר הינה מפלגה המושתת על שנאת חרדים שנאת עם שנאת יהודים הדומה לאותו איש ששנא יהודים בימי השואה בהקשר ללירן, שאתה כותב תגובה אליו שתחשוב על עצמך ידידי
חכמים אומרים הפוסל במומו פוסל מה גם שאתה מסתיר כמעט הכל אצלך בכרטיס מכיוון שיש לך מה להסתיר חוץ מדברי תועבה מגעילים שנמצאים אצלך בכרטיס כמעט אין שום פרט מזהה ,, אך זה ענין של טעם,, אך אני זהיתי אותך מיד כי אני לפעמים באתר שלכם מבלי להגיב רק שם
לירן לעומתך אין לו מה להסתיר כמוך שיש לך מה להסתיר
כיאתם פוחדים כמו הגאים לפני שיצאו מהארון
בכל אופן שיהי לך שבוע טוב

לא להתייחס אליו ברצינות.

גם הוא לא לוקח את עצמו ברצינות,,,,, בעצם הוא לא לוקח את עצמו בכלל-תקוע כאן.

דברי שהוצאו מהקשרם הוא המשתמט

מלהצביע בקלפי במפלגה הנכונה לשילטון !! הגולש דברי הוצאו מהקשרם - משתמט !! פחחחח.....
מפלגת שינוי - מפלגת פח זבל !!

קוהלת:"אין חדש תחת השמש"

מי הוא זה אשר מסתובב ברחבי הפורום עם ציטוט עבש וישן? מי זה אשר לא מתפתח וצועד קדימה? מי זה אשר נהנה לנגח ולייצור עימותים? ד.ה.מ"שה,,,,,

סופית-אתה חולה נפש נילעג.

אדם עלוב וקטנוני-שכל קיומו בנוי משינאה והתססה. אני מאחלת לך גסיסה רוחנית איטית,,,,,שקיעה לתוך הרפש והסחי של מהותך הפנימית.

ושירת הברבור שלך תגיע,,,,,,,,

כאשר תבין שאתה דמות נילעגת ובודדה,שמדי פעם זורקת רפש בתיקווה להתייחסות.אז הנה התייחסתי.

בוז לשרון !! ליברמן לשילטון !!

אין לנו צורך בתמיכתם של הליכוד בהקמת מדינת-טרור יש לנו את ליברמן, את הרב בני אלון, את מיכאל קליינר, ואת דרכו הבלתי-מנוצחת של גנדי (שאותו הבגיניסט לא מעריך)

סליחה? אתה מכניס מילים לפי

אני מאוד מאוד מעריך את גנדי, גם אם איני חושב שהטרנספר מרצון שהוא מציע ריאלי. מעבר לכך, הוא אחד האנשים שאני מעריך ביותר. הראה לי בבקשה היכן כתבתי שאני לא מעריך אותו.

לבגיניסט ../images/Emo23.gif

אני אוהב אותך, אתה אחלה בנאדם נ.ב. ולמי שלא מבין למה אני לא בליכוד, זה רק בגלל שהמפלגה הזאת לא תומכת בטרנספר ואני תומך בטרנספר, תודה

למעלה