תעשי לי מכנסיים עם חוטים!
L Lorelai New member 7/11/03 #21 יואו רק עכשיו קלטתי כמה ההודעה הזאת מעצבנת. שחר, יש לך חוצפה חמדתי! מה זההה?? למה עשיתי את זה??? בשביל שתפתחו שרשורים מעצבנים כאלה?!! האאא?!
יואו רק עכשיו קלטתי כמה ההודעה הזאת מעצבנת. שחר, יש לך חוצפה חמדתי! מה זההה?? למה עשיתי את זה??? בשביל שתפתחו שרשורים מעצבנים כאלה?!! האאא?!
פ פינקילושה New member 7/11/03 #23 ווהו. בושות.../images/Emo3.gif אז מיכל נכנסה לרשימה שלך אבל אני לא?
V Victor Fon FiFi New member 7/11/03 #29 חיפשתי ולא מצאתי! P: וחוץ מזה זה לא ניראה לי מעודכן!! ותהיי בשקט את יצאת הומואית! )
L Lorelai New member 7/11/03 #30 זה היה בוקר, שוכחים דברים בבוקר. זה למה מסדרים את התיק בערב. בסך הכל שכחתי להוציא את עצמי משם.. אתם אפילו אם אתם זוכרים אתם משאירים ת'צמכם!
זה היה בוקר, שוכחים דברים בבוקר. זה למה מסדרים את התיק בערב. בסך הכל שכחתי להוציא את עצמי משם.. אתם אפילו אם אתם זוכרים אתם משאירים ת'צמכם!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 7/11/03 #32 טפוהי תעשי לי חטול ../images/Emo99.gif אממ אני אופיר למי שלא ידע ואני הקומוניסטית שלכם להיום כן כן רבותיי אני מכריזה רשמית.. עברתי לקומוניזם! זה אומר שכולכם שלי.
טפוהי תעשי לי חטול ../images/Emo99.gif אממ אני אופיר למי שלא ידע ואני הקומוניסטית שלכם להיום כן כן רבותיי אני מכריזה רשמית.. עברתי לקומוניזם! זה אומר שכולכם שלי.
פ פנטילון New member 7/11/03 #36 אז מישהו רוצח אותך בסוף? *נסקל ע"י כל הפורום בגלל שלא זכרתי ממה סטאלין מת*