הקשיבו לסיפור מוזר

הקשיבו לסיפור מוזר

שכנה של חברתי הלכה לבית קברות לקבר של אביה מהרגע שהיא נכנסה לבית קברות הופיעה פרפר לבן שליווה אותה כל הדרך עד לקבר והי לידה כל הזמן ברגע שהיא יצאה מהבית קברות הפרפר נראה כאילו הוא מתבונן בה והתעופף משם

N i c o l e

New member
מזכיר לי משהו...

אני מכירה משפחה שהבן שלהם מת בפיגוע...יום אחרי הם התיישבו לארוחת ערב, המשפחה, החברים וכל מי שהגיע לשבעה והאמא סיפרה שכל הלילה היא התחננה ובקשה ממנו (הבן שמת) שיבוא לבקר אותם עוד פעם אחת, איכשהו, שיהיה איתם עוד פעם, שהם יוכלו להפרד ממנו... ואז פתאום הופיע פרפר לבן (וזה היה בערב, לא ביום) והוא נשאר שם במשך כל הארוחה, התעופף סביב האמא והאבא והאחים כל הזמן, ורק בתום הארוחה הוא עזב... לא יודעת אם זה אשכרה אותו בן שנהרג...אבל זו מחשבה יפה...

מרחבא

New member
../images/Emo5.gif

היי ניקול,אני מכירה את הסיפור הזה פשוט שכחתי על מי הוא. זאת אומרת את היית בבית ספר שלי ואני זוכרת שסיפרו לי את הסיפור הזה אז תוכלי אולי לכתוב לי מסר על מי זה. תודה:)

gaobot

New member
יש לי עוד משהו..

דוד שלי נפטר כשהיה קטן, איך שכל המשפחה (עדיין לא נולדתי) מגיעה לבית העלמין מגיח תוכי ירוק גדול ויושב על הכתף של סבא שלי, במשך כל השבוע הוא היה בבית אכל שתה ישן ושיחק עם כולם (אמרו לי גם ציץ הרבה) בסיום השבעה כשהולכים לאזכרה בבית העלמין התוכי כמובן על הכתף של סבא שלי, איך שנגמר וכולם מתחילים להתפזר פשוט עף ומעולם לא חזר.. סיפור דומה מאוד קרה לחבר שלי - אבא שלו מת מהתקף לב, באה יונה לבנה ממש כמו הסיפור הזה שרשמתי. הפירוש לזה - הנשמה שמתה יכולה לשלוט על בע"ח כלשהו כדי להעביר לנו מסר בד"כ זה נחמה (משחק עם הציפור) סמל לחופש (פרפר או ציפור) או הבעת תודה..

למעלה