הקשיבו... הקשיבו.... היי חדשה פה אשמח לעידוד...
S shona gone New member 15/11/05 #2 לפני שאחתום על פונפונים באפסנאות, ספרי קצת על עצמך ומדוע את רוצה עידוו.
R relyr New member 15/11/05 #4 רק על עצמי לספר ידעתי.... בת 36 גרושה, שנתיים לא "יצאתי לעולם" וחייתי בתוך האושר האין סופי שלי ופתאום... רוצה לחפש בן זוג ולא יודעת איך במגבלות הזמן אמצא ו/או איך עושים את זה בכלל?! מה שמוזר הוא שעד לפני כשנתיים חייתי בשלמות עם המין השני... לכן עידווד/כיוון/יחס/שייכות....
רק על עצמי לספר ידעתי.... בת 36 גרושה, שנתיים לא "יצאתי לעולם" וחייתי בתוך האושר האין סופי שלי ופתאום... רוצה לחפש בן זוג ולא יודעת איך במגבלות הזמן אמצא ו/או איך עושים את זה בכלל?! מה שמוזר הוא שעד לפני כשנתיים חייתי בשלמות עם המין השני... לכן עידווד/כיוון/יחס/שייכות....
S shona gone New member 15/11/05 #6 הו זה קל מאוד. פשוט כותבים בפורום ותוך זמן קצר It's raining men...haleluya. בת 36 זה באמת קצת קשישה אבל אל תדאגי. אם תצטרכי מישו שינתק אותך ממכונת ההחיאה,אני אתנדב.
הו זה קל מאוד. פשוט כותבים בפורום ותוך זמן קצר It's raining men...haleluya. בת 36 זה באמת קצת קשישה אבל אל תדאגי. אם תצטרכי מישו שינתק אותך ממכונת ההחיאה,אני אתנדב.
T Taz39 New member 15/11/05 #3 ברוכה הבאה... איזו צורת עידוד... כפיים...פומפונים...רקיעות ברגליים... הפרחת בלונים... אולי נעשה לך גל... מי יודע מי יודע... טאז - הולך להתלבש...
ברוכה הבאה... איזו צורת עידוד... כפיים...פומפונים...רקיעות ברגליים... הפרחת בלונים... אולי נעשה לך גל... מי יודע מי יודע... טאז - הולך להתלבש...
ג גליתה33 New member 15/11/05 #7 ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif חשוב שתהיה סבלנית עם עצמך. את יוצאת לעולם אחרי שנתיים ודברים יכולים לקחת זמן. אז ס-ב-ל-נ-ו-ת
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif חשוב שתהיה סבלנית עם עצמך. את יוצאת לעולם אחרי שנתיים ודברים יכולים לקחת זמן. אז ס-ב-ל-נ-ו-ת
ע עדי2211 New member 15/11/05 #8 ../images/Emo45.gif ברוכה הבאה יקרתי.. מקווה שתמצאי כאן את מבוקשך.. וכמו שגלית אמרה..ס-ב-ל-נ-ו-ת זה שם המשחק. אז בהצלחה..
../images/Emo45.gif ברוכה הבאה יקרתי.. מקווה שתמצאי כאן את מבוקשך.. וכמו שגלית אמרה..ס-ב-ל-נ-ו-ת זה שם המשחק. אז בהצלחה..
R relyr New member 15/11/05 #17 חיבוקיתתתתתתתתתתתתתתתתת תודה מותק, אין לך מושג כמה אני זקוקה לכך, דרך אגב התמונה מדליקה, אני מתה על ילדים
חיבוקיתתתתתתתתתתתתתתתתת תודה מותק, אין לך מושג כמה אני זקוקה לכך, דרך אגב התמונה מדליקה, אני מתה על ילדים
נ נימשון New member 15/11/05 #16 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ברוכה הבאה