הקשיבו הקשיבו!

הקשיבו הקשיבו!

כתבתם פעם בלדה על אהבתם של ערפד וקוטלת? הלחנתם קטע מוסיקלי שמתאר טיול לילי בבית הקברות? האם רק המגירה שלכם יודעת על שירי ההייקו המתארים את מה שמתחולל במוחו של אוז? לא גיליתם לאיש על שיר הפאנק-רוק שלכם, הנקרא "out. for. a .walk. bitch"? ובקיצור - אם הסדרה "באפי" היא המוזה שלכם, ומעוררת בכם יצירתיות מוסיקלית מתפרצת, אז בואו ו"תנו לי משהו לשיר עליו". רילי, זמרת שעובדת על הדיסק הראשון שלה, וגם מעריצה גדולה של "באפי", מחפשת כיום חומרים להקלטה, שידברו לליבה הבאפיסטי. "שגרירות סאנידייל בישראל" מבקשת מכם לשלוח אלינו את השירים או הלחנים שכתבתם או תכתבו, בהשפעת "באפי" (וכמובן, "אנג´ל"), בכל נושא העולה בדעתכם הקשור ישירות או בעקיפין לנושאים בהם עוסקות הסדרות. בין כל החומרים שנקבל במסגרת התחרות, תבחר רילי את השיר שאותו תאהב במיוחד, והוא יכנס לדיסק החדש שלה. כמו כן, תבצע רילי את השיר הזוכה בהופעה חיה בטקס הפתיחה של כנס "באפי" בחנוכה. כל הפרטים וכללי התחרות (אילו סוגי יצירות לשלוח, עד מתי אפשר לשלוח, איך שולחים וכדומה) נמצאים בפורום התחרות: http://www.sunnydale-embassy.co.il/forum/viewforum.php?f=11 (ואם לא יצא לכם עדיין לבקר בפורומים החדשים של "השגרירות" - אתם לגמרי מוזמנים :)) אנו יודעים שיש בקהילת מעריצי "באפי" יצירתיות ללא גבול, ולכן אנו מצפים בהתרגשות לשמוע ולקרוא את הלחנים והשירים שלכם, וכמובן לראות את השיר הזוכה מבוצע על הבמה בכנס "באפי" בחג חנוכה הקרוב. אז יאללה, תנו לנו משהו לשיר עליו! Which Witch מנהלת התחרות

barhenhalliwell

New member
קדימה אנשים לעבודה

תוציאו את המחברות עם כל השירים שכתבתם בזמן שיעורי תנך.. תתחילו לכתוב כשמשעמם ותעבדו עלזה..

Loves Bitch

New member
עידו! ../images/Emo2.gif

בושות עליך כזה ציטוט אתה לא מכיר? buffy: Spike what are you doing here? IN 5words or less. Spike: out. for. a. walk. bitch ולכל מילה הוא מרים אצבע
נו באמת, אני מאוכזבת קשות

נצל"ש ראיון עם ג'וס

ראיון נחמד עם ג'וס ווידון שבו הוא מדבר על הסרט על ספייק,על התפקיד בורוניקה מארס, על מצבה של באפי הסדרה המצויירת וכו' תבלו

kittycatbone

New member
עידו?../images/Emo12.gif

אתה רציני?!?!
זה שאמר לי היום "בחייך, אני יודע את כל הפרקים של באפי בעל פה".. ?! לא יודע מאיפה הציטוט המעולה הזה?!@!@~#

אוקי.. אז אני לא ידעתי מאיפה הציטוט

הזה... אני מבטיח שזאת הפעם האחרונה שזה יקרה

השגרירות צריכה אתכם!

האייקון מתקרב בצעדי ענק (18-21.10), וכבכל מאורע, אנחנו צריכים מתנדבים טובי לב שישבו בדוכן השגרירות על אף חוסר התמורה ויוכיחו את גדלותם, ככל שיתנדבו יותר אנשים, הדוכן יהיה פתוח למשך זמן רב יותר. אנא, אנחנו יודעים שזה לא קל, אבל משמרת היא רק 3 שעות, ולרוב היא עוברת בנעימים וגם בכיף (כן כיף, יש דבר כזה אצלנו). מי שמעוניין להעניק לנו בחינם מזמנו היקר ולהראות נאמנות אמיתית, מוזמן ליצור קשר עם שיר במייל הבא: [email protected] תודה רבה לכולכם, ושנה טובה. הנהלת השגרירות.

c o n n o r

New member
נצל"ש...משהו מוזר לגבי ספייק והצ'יפ

ראיתי אתמול את הפרק "פוטנציאל" 7X12 שמה זוג פוטנציאליות מסתובבת בבית הקברות וספייק מתקיף אותם כדי ללמד אותם להלחם בערפדים עכשיו בזמן האימון ספייק נותן לבנות מכות בלי לחטוף זרם מהצ'יפ מישהו יודע מה הסיבה לכך?

בגלל שהוא

לא התכוון באמת להכאיב להן זה היה רק אימון. כמו בפרק FFL כשהוא מדגים לבאפי איך הוא הרג את ניקי הקוטלת(אחת הסצינות היפות בסדרה לדעתי), ובהתחלה הוא לא חוטף זרם מצ'יפ.ואז הוא מסביר שאם אין כוונה לפגוע באמת,אז הצ'יפ לא פועל ונותן זרם.

למעלה