הקשיבו הקשיבו!

REBEL PREACHER

New member
הקשיבו הקשיבו!

כנראה ששום פה לא זז בלי דחיפות שלי אז הנה. הולך להתקיים בפורמנו משחק די דן די. אנחנו נשחק בפרי פורם. מריבוי השחקנים התקיימו שני משחקי די אן די והשה"מים הם: גדילן קוץ רגל1 וUZUMAKI_NARUOTO או איך שלא רושמים את זה. בקיצר, מי שמתכון לשחק בדי אן די מתבקש לשרשר להודעה זו
ולרשום עם איזה שה"ם הוא רוצה לשחק. במקרה ויהיו יותר מדי שחקנים במשחק אחד האחרונים שביקשו יועברו לשה"ם השני. וסייבר, בבקשה אני מבקש ממך אם אתה יכול בבקשה לעזור לי ולמחוק את התגובות שלא קשורות לנושא הזה. וגם למחוק כל ניצל"וש כי אני רוצה שהשרשור הזה יהיה רק בנושאי הדי אן די. בקבוצה של דר-אוזמקי נארוטו-ישנם 9 מקומות, ברגע שיירשמו לקבוצה זאת 9 אנשים כל שאר הנרשמים יועברו אוטומטית לקבוצה של גדילן. אני לא יודע עד כמה מקומות יש בקבוצה של גדילן זה מכיוון שלא הצלחתי לדבר איתו, אם יהיה עומס אצל גדילן הם יעברו לנארוטו ולהיפך כמו שאמרתי. אז אנא שרשרו לפה
ואת שם השה"ם שאיתו אתם רוצים לשחק!

REBEL PREACHER

New member
שלי

עם דר, אוזמקי נארוטו. שם:בריאן סטילס\Brian Stills גזע:בן אדם טהור. גיל:27 תיאור חיצוני:בערך מטר שמונים ושבע,מבנה גוף רחב,בטן שטוחה,בעל שרירים בינוניים,בעל מעט שיער על הגוף. שיער שבראש צבוע בצבע קסם כחול טיפה כהה (צבע מכושף שלא יורד ולא יירד),השיער עצמו מסודר בראסטות עם חרוזים בתוכם,מתוך החרוזים יש 4 חרוזים שעל כל חרוז חרוטה מילה שכולם יחד מרכיבות את המשפט:"הקם להורגך השקם להורגו",צבע גוף שחום כהה,עיינים כחול-קרח,זקן ושפם מגולחים תמיד,לובש נעליים גבוהות מעור קשה,מכנסיים ארוכות וגמישות בצבע כחול כהה,חולצה בלי שרוולים עם צווארון עגול כחולה,סרט לשיער בצבע הסוואה בגווני כחול שחור שמחזיק את השיער קצת יותר גבוה מהכתפיים,נושא דיסקית עם הכיתוב Brian Stills. רקע:נולד לאשה לא ידועה אשר השאירה אותו בשק על צד גבו של סוס לבן טהור,הדהירה את הסוס לכיוון עיירה עלפית. הסוס הגיע למושבה עלפית קטנה ונעצר שם,אף לא אחד מן העלפים לא הבחין בסוס ושק הקשור למותניו,כעבור כ-20 דקות קבוצה של שודדי דרכים פורעי חוק פשטו על העיירה העלפית מנהיג הכנופייה ראה את הסוס היפה ואת השק ולקח את התינוק על חסותו בגלל שריחם עליו ובגלל שלא יכל להביא ילדים עם אישתו. הילד גדל ככל ילדי הכנופייה מלבלד שגדל בעל ייחוס גבוה יותר מהשאר בגלל היותו בן המנהיג. ובגלל ייחוסו הרבה למד יותר מאשר ילדי הכנופייה ולכן הצליח יותר,מה שהעלה את חמתם של ילדי הכנופייה האחרים. הילד למד בעיקר אומנויות לחימה וככל שגדל נהיה טוב יותר אבל הוא(ברמה של 1) אומנויות הלחימה,וזה נתן לו,מעט כוח,מעט כוח סבל,ובעיקר הרבה הרבה נחישות וכחו התמדה,הילד גם נולד עם כישרון להנהגה. בשאר אימוניו התאמן הילד גם בחרב ובקשת אומנם לא הצליח לשלוט בהם במיומנות רבה אם כי בכשלון חרוץ אפילו......אולם כלי הנשק אשר התמחה בו באופן כמעט מושלם היה מוט עץ בגודל של מוט מטאטא רגיל. ככל שגדל הילד והיה מוכשר יותר ויותר התחילו לשנוא אותו יותר ילדי הכנופייה. ולא לקח זמן רב עד שנפל למארב של 4 מילדי הכנופייה. הוא נלחם איתם בעזרת מקלו אבל לא הצליח להתגבר עליהם לגמרי למרות שהרג ילד אחד ופצע קלות את ה-3 האחרים. הילדים גרמו לו לגסיסה ולקחו את גופתו ואת גופת ההרוג למחנה וטענו שבריאן ניסה להרוג אותם והצליח להרוג אחד מהם. לפי חוקי הכנופייה הריגת חבר לכנופייה בכוונה עונשה הוא מוות אבל המנהיג התערב לטובתו וגרם לזה להפוך לנידוי עולמי,הילד קיבל את הטיפול הרפואי הנדרש וקיבל את 3 הדברים הבאים: תיק גב ,המקל מעץ קשה כבר היה שלו ואצלו,מעט אוכל,בגדים,הוא גנב 7 מטבעות פלדה,ואת סוסו הלבן. הוא קיבל את דברי מבוקשו ופנו לשלוח אותו לדרכו, עד שפתאום אמר המנהיג שהוא רוצה לדבר איתו כמה דקות ואז יתנו לו ללכת לדרכו. אביו המנהיג פנה אליו והביא לו,דיסקית, ו-4 חרוזים,אולר בעל 6 להבים. וביקש ממנו לשים את החרוזים המרכיבם את המשפט שעליו ליישם כל חייו בשיער ולהשאיר אותם כאות זיכרון לאביו המאמץ,ולענוד את הדיסקית תמיד שעליה חרוט שמו האמיתי שניתן לו על ידי אימו הביולוגית. הוא לקח את מתנות אביו במאמץ ופנה לדרכו תוך זמן קצר הגיע לעיירה אשר לא זיהה את שמה,הוא עבד שם כסבל למייחיתו במשך שנתיים עד גיל 17. הוא התקיים בסדר עד שטייל לו ביער פעם ופתאום מצא גוש גדול של פלדה. הוא התיך את הפלדה הזו וציפה את מוטו וחידד את שני קצותיו מה שהפך את מוטו לחנית דו כיוונית. הוא הכין לעצמו גם חוט עם שני טבעות בקצוותיו מפלדה.(חוט חניקה). הוא קרא את המכתב מאביו שבו היה רשום שהוא שמע על חבורת מחפשי הרפתקאות שמתכוונים להיפגש בפלנתאס ושכדי לדבוק אליהם אבל בהתחלה שהם לא ידעו עליו,הוא התחיל לנוע לפלנתאס עם כל תלאות הדרך הוא החליט לעבוד כרוצח שכיר והשתכר לא רע ואחרי 7 שנות מסע הגיע לפנתאס מצא את חברי מחפשי ההרפתאות והחליט לעקוב אחריהם. באחד מהתנקשויותיו הוא קיבל ברכה לחניתו מידי רב מאג אשר בירך את חניטו כך שלא תישבר לעולם ותחתוך את רוב החומרים הברכה הייתה כמשכורת על התנקשות שביצע בשביל הרב מאג. הוא נהיה סוחר מעולה כי חוץ מעבודתו היה חייב להחליף דברים וב-7 שנות מסעו למד את מלאכת המסחר ונהיה סוחר מעולה. עיסוקים:צייד,רוצח שכיר,סוחר מעולה. כשהגיע לפלנתאס היו ברשותו: חניט הפלדה שלו,חוט החניקה שלו,האולר שלו,מעט בשר פרה מבושל,14 מטבעות פלדה,שק שינה,וצמיד משיניי בעלי חיים טורפים אשר היה ענוד על רגלו השמאלית. תכונותיו ויכולותיו:שולט בשני צדדיו(ימין ושמאל)נהדר בלי הבדל, במסעותיו בג'ונגלים התחדדו חושיו עד בלתי יתואר הוא רואה,שומע,מריח,ומזהה טעמים ברמה גבוהה יחסית לחושים רגילים,נולד עם כישרון מנהיגות שימושי,הוא מסתדר נהדר ביערות ובג'ונגלים,יש מקרים אשר מאבד את עשתונותיו וקשה לו להרגע במיוחד אחרי קרבות, יעשה כל דבר בעולם בשביל אלו שיהיו חבריו הקרובים אפילו יקריב עצמו למענם שיחשוב שצריך. מאז התנקשויותיו קיבל את הכינוי "Shadow Walker" ההולך בצללים,מרוב התנקשויותיו הוא מוכר ב"עולם התחתון של קריין" ומיודד עם רוב הפושעים.

REBEL PREACHER

New member
שחכתי להוסיף ש

תשרשרו גם את דף הדמות שלכם לאישור סופי של השה"ם.

REBEL PREACHER

New member
אופס

התכוונתי שרק אלא שהדמויות שלהם כבר אושרו בעבר יכולים לשרשר לפה....... אין יותר אישורי דמויות אלא רק אלא עם הדמויות שעברו אישור ישרשרו לפה.

Uzumaki Naruto

New member
מה הוא עשה ממני -_____-

אני סתם ילד מסכן, והוא עשה ממני שליט מבוך... וכל מי שרוצה שיילך לגדילן! הוא יותר טוב! בעע!!! >_<

גמאני!!!!!!(חזרתי מהחרמון)../images/Emo186.gif

אני נדבקת לנארוטו-דר שם: אלאנור ! גזע: אלפית גיל: 80 (18) עיסוק: צייד,דייג,שכירות חרב,יודעת לבשל... תיאור חיצוני: נערה חזקה (למרות שאני אלפית)170,עם עיניים ירוקות-שמשתנות לעיתים לכחולות. יש לי שיער בלונדיני-כסוף הנאסף בצמה ארוכה עד המותניים,קלוע בתוכה סרט טורקיז קטלני (עם קוצים). אנ'לבושה ב: התמונה הרגילה..... כלי נשק וחפצים: קשת,עם חצים תואמים ( בטח יש בו איזה כוח ניסתר).פגיון קטן.חליל.16 מטבעות נחושת.סרט בצבע טורקיז עם קוצים חדים.2 אבנים (לאש). יכולת ותכונות: אני רואה טוב למרחקים וגם בלילה. יש כישרון של חץ וקשת-צריך רק להתאמן יותר.יכולה לאתר כמעט כל צמח ביער, כל פטרייה רעילה.אם אני הולכת לאיבוד לפחות אני לא אגווע ברעב.יודעת לסובב את הראש מהר,בלי שהצוור ייתפס. רקע היסטרי: אמה של אלאנור הייתה בת של איזה אציל,ובדומה לקטיארה-נכנסה להריון בטעות.כיוון שלא רצתה בביתה בגיל כל כך צעיר היא השאירה את אלאנור בכפר קטן-בדרך לפלנתאס- אצל זוג צעיר שרק נישא. האישה הייתה עקרה ובני הזוג חשבו שזה נס משמים שהשאירו להם בת. אחרי שראו את אוזניה המחודדים כבר לא חשבו את אלאנור לנס.הם לא ידעו איך לטפל בה-כיוון שבמכתב המצורף אליה היה רשום שהיא גדלה(7 שנים אנושיות) בבית מפואר.גידלו אותה משרתים בגלל שלאמה לא היה כל חשק בה. כשהייתי בת 27 (=6) כבר עזרתי לאמי בעבודות הבית,יצאתי עם אבי לדייג,והתחלתי ללמוד להבחין בין הצמחים והפטריות הגדלות ביער. בגיל 35(7) אמי הציע שאלך לבית הספר.הלכתי,אז הילדים התחילו ללעוג לי.הורי עשו לי מסיבות יומולדת כל שנה אך אף ילד לא בא. לא שיחקתי עם הילדים של הכפר,הם אמרו שאני אף פעם לא אגדל ותמיד 'אשאר הילדה הקטנה של אמא' (תרתי משמע).הם תמיד לעגו לי,אמרו עלי אוזני עלה.ניסיתי להתעלם,ניסיתי לדבר איתם,אבל אחרי אביב אחד,שיצאנו לפיקניק,וחזרנו לבית מעלה עלים ירוקים,החלטתי לעזוב את בית הספר(אז הייתי בת 42) . כשהייתי בת 50 (12) הכרתי את כל מה שגדל ביער (החל מאוכמניות ועד הצמחים הטורפים).ידעתי לזהות פטריות רעילות,ומקומות מסתור טובים.הזמן עבר מאד מהר וכבר ראיתי את הורי מזדקנים. החלטתי שאני צריכה לישון פחות,כדי שאוכל להיות עם הורי יותר.התחלתי להתרגל לקום עם עלות השחר-כדי שאול לצוד ולשמח את הורי. יום אחד אמי נתנה לי את המכתב מהאלפית שילדה אותי. אמי רצתה שאני אדע את כל האמת: "בני האנוש שלקחו את הילדה: אין לה שם,כך שאתם יכולים לקרוא לה איך שתרצו. אני אוסרת עליכם להגיד לה מי אמה האמיתית! כדי שאוכל לחזור לפה כדי לקחת אותה,כשתהיה גדולה יותר. אני גם אוסרת עליכם לפנק אותה,אני לא רוצה בת מפונקת. אבל שתלמד נימוסים ותהיה יפה,היא מיועדת לחתונה עם בן מעמד גבוהה .אני משאירה איתה כסף בשביל חינוכה,שתלמד את היסטוריית בני עמה ותדבר בשפה האלפית. אני אחזור כשימלאו לה 13 שנה מהיום בו השארתי אותה אצלכם." שנאתי אותה מאז,תיעבתי אותה בכל לבי וגם לא התכוונתי לבוא איתה או להתחתן עם אלף סנוב. יום אחד מצאתי לדי ביתי חבילה עם פתק מאבי (האלף), היה רשום בו שהוא גוסס,הוא משאיר לי את הקשת והחצים שעברו מאביו אליו,היה גם כתוב שהיא מאוד מיוחדת,וזאת אני אגלה בהמשך חיי.... ואז כשהתקרב מועד חזרתה של האלפית שילדה אותי-הייתה פשיטה על הכפר.למזלנו הבית של הורי היה ליד היער,ברחנו,אך לא יכלנו לרוץ זמן רב.כשהתרחקנו מהכפר הורי היו תשושים,בבוקר מצאתי את שניהם מתים..... לקחתי את הפגיון שאבי נתן לי,את הקשת והחצים שאבי האלף שלח לי,ואת החליל שאמי נתנה לי . השאלתי סוס ורכבתי להנאתי לפלנתאס. בפלנתאס עבדתי כשכירת-חרב (שכירת קשת,מה שלא תקראו לזה). אחרי שנתיים הבנתי שזה לא בשבילי (בעיקר בגלל שהזבל ששכר אותי ניסה ניסיון מטומטם מאוד...מה שעלה לו בחייו).אחר כך הלכתי לטייל בקריין ...עבדתי בכמה מקומות,לא משהו מיוחד. חזרתי לפלנתאס-מקומות העבודה הכי טובים.

../images/Emo127.gif מואה ^.^ אני רוצה להיות עם דר:]

הדמות שלי- שם: אריאן אנווארוּניה (Arien Anwarünya ) גיל:17 וחצי,כמה זה בשנים אלפיות?.. גזע:חצי אלפית,(אבא אלף,אימא בת אדם) תיאור חיצוני:שיער מתולתל ארוך בצבע חום-בערך עד המותן,עיניים ירוקות עם גוון אפור,היא לובשת שמלה לבנה עם עיטורים בזהב מלמטה,גובה-היא לא ממש גבוהה,לא יודעת כמה.. רקע,ההיסטוריה של הדמות:היא חיה בבועה ורודה משלה,טוב למה ציפיתם מנערה צעירה שחיה את כל חייה בתוך טירה מסוגרת?!אבא שלה הוא בן מלוכה באחת מהממלכות האלפיות ברחבי קרין. אביה שומר עליה כמו ששומרים על יהלום יקר ערך,היא תמיד שמעה מהמאג שלימד אותה את אומנויות הכישוף על העולם שמחוץ לטירה,על ההרפתקאות שהוא חווה,וגרם לה לרצות לצאת החוצה בכל דרך שהיא. היא חייתה את כל חייה כמו נסיכה,היא מפונקת ולפעמים אפילו אנוכית!היא החליטה לברוח מהבית כשהגיעה למסקנה שאביה חונק אותה יותר מדי באהבה,והיא לא יכולה יותר ככה!היא רוצה לראות את שאר העולם! היא ברחה בלילה כשהיא רוכבת על סוס לבן בשם סער,אותו היא שיחררה ברגע שיצאה מהממלכה. אימא שלה הייתה כוהנת האל פלאדין. עיסוק,מקצוע:היא מאג לבנה.(אויש..איך זה הולך בנקבה?..) חפצים וכלי נשק:מכיוון שהיא מיהרה לברוח מהבית,אין לה כ"כ הרבה דברים. יש לה תליון זהב של האל פלאדין שנמצא מתחת לשמלה שלה-מזכרת מאימא שלה,יש לה מטה כישוף,ופגיון. יכולות ותכונות:יש לה חוש ראייה ושמיעה טובים,אחרי הכל היא חצי אלפית. היא טובה בכישוף יחסית למישהי שרק התחילה ללמוד =]

ore4444

New member
הדמות שלי

שם: אוּר כתר-נוצץ גזע: בן אנוש גיל: 23 מקצוע: אביר סולאמניה, נפח, צייד רקע: אבי החורג , קלר, היה אביר סולאמניה (עוזר ראשי לעוזר המפקד של מסדר הכתר), שהוביל פלוגה של אבירים לקרב האחרון בנראקה (פירוט בדשש"א), בזמן שהותו בנראקה, שיחרר שבויה בת גילו והתאהב בה. לאחר הקרב חזר לביתו שבתלגארד ביחד עם השבויה ששחרר, קלודינה מרוש, ולאחר שנה התחתנו. לילה אחר, הלכו לאיבוד בערבות סולאמניה. בלילה הקר נכנסו למערה לא מוכרת, והתגוננו מפני הקור העז. למחרת בבוקר מצאו תיבה אטומה. לאחר חיפוש קל במערה מצאו מפתח. הם פתחו את התיבה הקסומה ומצאו בה אותי שוכב בין מאות מטבעות זהב וכתר נוצץ לראשי. מכאן בא שמי אור (זהב בסולאמנית) כתר-נוצץ.אמי לימדה אותי נפחות, בזמן שאבי לימד אותי מיומנות בחרב ומגן. בגיל 13 הכנתי את חרבי ומגני הראשונים מפלדה. למדתי גם את מיומנות הצייד מאבי. שנתיים לאחר מכן אבי נעלם בשליחותו החסויה ל*******. אמי התאבלה על מות אבי במשך שנה שלמה. לאחר שנה החליטה לקחת אותי לפנימייה של מתלמדים הלומדים את מיומנות הקרב, ואת חוקי האבירים, ולאחר מכן המתלמדים עושים מבחן, והעוברים אותו זוכים לקבל תואר אבירות במגדל הכהונה הראשי. לאחר חמש שנות לימודים עברתי את המבחן שהיה קשה. רבים מחבריי לא עברו את המבחן. לאחר מכן חזרתי לביתי בתלגארד. אמי קבלה אותי בסבר פנים יפות ובאהבה רבה. קבענו שנילך יחד לטקס קבלת האבירות בעוד שלושה חודשים. אמי הכינה לי שריון עם סמל אבירות המשפחה (כתר על ערמת זהב), חרב ומגן. הטקס היה מאוד מרגש וחגיגי. בסוף הטקס יצאתי שעל שריוני מוטבת דרגתי :" קצין תחת מטה ב' במסדר הכתר". אמי ואני, התרגשנו מאוד כי אני זכיתי להיות בתור מסדר בו היה אבי. אני המשכתי להתאמן. זמן קצר לפני יום ההולדת ה23 שלי קיבלתי העלאה בדרגתי: כעת הייתי מפקד על קבוצת קצינים קטנה. שבועיים לאחר מכן, נשלחתי למשימה להגיע לפלאנתאס, על מנת לחפש תלמידים למעונות הלימוד של האבירים. בזמן שהותי בפלאנתאס הכרתי את שאר חברי החבורה והתיידדתי איתם. תיאור חיצוני: שטני נוטע לבלונד ארוך, חלק, עיינים כחולות, שפם דליל מאוד, שפתיים חיוורות,עור צרוב שמש. שיריון פלדה, מגן וחרב. תכונות אופי: נעים הליכות, מנומס ועם זאת עקשן וחזק אופי, רגיש. תכונות מיוחדות: צייד מעולה, סייר מצוין! היטב בחושך, חוש שמיעה, ראייה חדים. ציוד: חרב, מגן ושריון עשויים פלדה: אלה כלי הנשק והמגן שאמי הכינה לי, תרמיל, 35 מטבעות פלדה, דרגה, מעט כלי נפחות.

Wild elf

New member
אני מעוניין

ניסיתי לשחק בפורום מ"ת, אבל לא יצא לי. היו יותר מדי שחקנים. אני רוצה לנסות שוב. לא משנה לי עם מי, אבל בישביל נוחות שלכם שיהיה גדיל. איך אתה רוצה לבנות דמויות?

Wild elf

New member
בא לי לנסות משהו מעניין

אז ככה. השם: אלי(ALI), מין נקבה, גזע חצי אלפית דבר נדיר בעולם, כי הכל חייה לא פגשה אף חצי אלפית אחרת, ואפילו לא מכירה אף אחד שפגש. כיצד יצאה לעולם לא ידוע לה, אף היא יודעת שאף אחד מהוריה המאמצים והאנושיים לא בן משפחתה האמיתי(לפחות זה מה שהם טענו כל חייה). הם לא סיפרו איך היא הגיעה אליהם, איפה מצוה, ובכללי גידלו אותה רק מחוסר ברירה(מה, תזרוק יצור כזה? מי יודע, אולי האלים יענישו...). נתנו לה שם אנושי, קבעו לה יומולדת חדש, שלפיו היא בת 20. היא גדלה להיות ילדה יפייפיה, ואביה החורג קלט זאת מהר מאוד. מה שהוא עשה לה במשך 5 שנים לא יפורט כאן, לא לחלשי לב. היא למדה לשנוא בני אנוש, וגברים בפרט, בזמן הפנוי הקצר שהיה לה התאמנה בסתר עם חרב ישנה של אביה שמצאה במרתף, ובאחד הפעמים שאביה נגע בישבנה פשוט הוציאה את החרב וכרתה את ראשו. לעיני האימא. לא נותר לה דבר אלא לברוח מהבית לעיר הקרובה סולאס. בה היא התידדה(בשני המובנים) עם לוחמת שכירה ובעזרתה

Wild elf

New member
יצא קצת ארוך

למדה להכיר היטב את החרב הארוכה, קשת, וסכיני השלכה. בזמן שהותה בסולאס עבדה במסעדה אלפית יוקרתית היחידה בעיר(הם התעניינו בה בגלל שילוב גזע-מין), וכשלבסוף אחרי ריב אלים עם אבירה היא הבינה שזאתי לא שונה משאר בני אנוש, היו בידיה מספיק כסף לקניית הנשק(החרב, הקשת ו4 סכיני השלכה), מאט אוכל ושריון עור. בידיה נשארו 53 מטבעות זהב ו9 כסף. היא עזבה את עבודתה היצאה לפלנטס לחפש דרך חיים ואולי אפילו חברים, שם התחברה עם החבורה, למרות שבלב לא סבלה את האנשים ובמיוחד הגברים שבהם. חיצוני: שיער שחור פחם מטולטל, עיניים ירוקות, עור שחום(שילוב די נדיר). כ1.75מ`, מבנה גוף רזה, חזה שופע. בכללי נראית ממש טוב, קיבלה את הטוב משני הגזעים. לא סובלת גברים, אבל מהכרותה הקצרה עם הקנדרים מוצאת אותם ממש חמודם, ואין לה בעייה עם קנדרים ממין זכר. זה בעצם הכל לבינתיים.

ליסאן

New member
../images/Emo24.gifאפשר גם?

אף פעם לא יצא לי לשחק D&D במחשב שיחקתי רק בספר, האם החוקים דומים ? אפשר בבקשה לקבל הסבר?

Uzumaki Naruto

New member
לא, למה?

ול-מה אמרנו זהו? בעע, אני בכלל לא מחליט, אני הקורבן (המבין והקורא של הרואים למרחק יבין)

למעלה