הקשב !

SmartToyBoy

New member
הקשב !

היי חברים
אחרי שתי שבתות שבתי לשבות (...) קצת בבית. אבל... נשארו לי רק עוד שבועיים !!! שבועיים ! בעזרת ה' ביום שני (שבועיים ויומיים למען הדיוק) יתקיים טקס הסיום, ואני מקווה כמובן לעמוד בו
השבוע הקרוב לא יהיה קל, ויכלול עומס רב של מבחנים ומטלות. במבחן המסכם נידרש לעמוד במצבים פיזיים ומחשבתיים קשים, ונצטרך לתת את הכל. אני מאמין שעם הרבה מאמץ ועזרה מהקב"ה כמובן, אסיים את הכל בהצלחה ! ואז... אמורה להיות הפסקה של שבוע וחצי, עד להשלמה החיילית. מקווה להיות כאן יותר ! שיהיה לכולכם שבוע נפלא וחודש טוב ומבורך
אוהב המוןןןןןןןןןןן, סמארטי.

שמח לשמוע ממך!

תמשיך להחזיק מעמד. ואתה בטוח ש
|טיפה זה רעיון טוב? אין לך עוד איזה שדאות בדרך? בא לך לישון בבוץ?
שבוע מצוין

likud1

New member
שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo13.gif

אל תתפלא אם במבחנים האחרונים תרשום כל מיני שטויות, זה קורה לכולם אחרי שעות ללא שינה, ניווט ובוחן מסלול (נדמה לי שכך קוראים לו, כבר לא ממש זוכר). יהיה בסדר, רבים עברו זאת וגם אתה בע"ה תעבור. מחזיק אצבעות.

סבבב

New member
סמארטי שלנו...

היית כ"כ חסר במפגש הפורום... אני זוכר את המבחנים שלי בקק"ץ... במהלך הלילה הלבן היו לנו מבחנים בכתב... אני זוכר שהייתי נרדם תוך כדי עניית תשובה, ואז מתעורר ורואה שקשקשתי על הדף מתוך שינה... אכן לא קל, אבל אפשרי... אז שיהיה המון המון המון בהצלחה. אוהבים ומתגעגים...

קציץ צעיר

שיהיה בהצלחה, הכי כיף סוף הקורס
ואז אל תחלה בסגמת.... אחרי הקורס מתחיל הדבר האמיתי

dkey

New member
המון בהצלחה!

פתאום עלה לי רעיון לתסריט על הומו בבה"ד 1 כשלטקס הסיום מגיעות חברותיו הטרנסיות... עוד לא התעוררתי הבקר

כן המפקד!

צריך גם להצדיע?! אני מקווה, שעוד יש כאן כמה, שיהיו פטורים מ"מצווה" זאת... אבל אתה עתה - העיקר, שתצליח,
ושתזכור, שכולנו אוהבים אותך ומחכים ליום, שנוכל להיפגש שוב ולהיות ביחד תמיד.

למעלה