הקשב המפקד !

BIoNdY

New member
הקשב המפקד !

חחח סתם! שלום אנשיםםםםםםםםםם חזרתי היום מגנדע =] היה מדהים היה קשה היה ממש ממש כייף ואפילו היה רגע מאוד מאוד עצוב (אבל לא מדברים על זה) אז רק רציתי לומר שאחרי משהו כמו חמישה ימים שלא הייתי פה אני חוזר ובגדול =] אה כן וגם על הדרך לשאול אם יש מפגש בפורים.. ואם כן אז מתי...? ב -
בלונדי =]

סמיילי6

New member
גדנ"ע...!!!

וואי גדנ"ע זה בטח הדבר הכי כיפי בעולםם!!!! למרות ההשכמות אבל זה ממש כיף ... נהנית???.. לנו לא הייתה חחח אין לבצפר תקציבבב אז עשו לנו מן יום כזה של צבא חחחח

BIoNdY

New member
חחח נהנתי זאת לא מילה

היה מטורף לגמרייי והאמת... שנראה לי ישנתי שם יותר ממה שאני ישן בדרך כלל... או אותו דבר... ההשקמות לא היה כזה נוראי =] אבל היה כייף ממש כייף =]

קבס2000

New member
קח את זה בקלות-.-

כשאני עמדתי מול השאלה אם ללכת לצבא עניתי לעצמי, למה לי לעזאזל לשחק בצבא כשיהיה לי גם ככה 3 שנים?! ואז התשובה הייתה שאין לי שום סיבה לעשות את זה-.- במקום זה הייתי בבית הרבה זמן, תעשה לעצמך חופש אל תתבאס!^_^

BIoNdY

New member
ג'וערה

כן כן.. גם אני רק בגל להגדנע שמעתי על המקום הזה...

frozen Blood

New member
זה מקום יפה!

אבל רק כשאתה לא צריך לנקות את כל האיזור:| מעניין אם עדיין נשארו אותם מד"נים שם... מי היה המפקד שלך?

BIoNdY

New member
המפקדת שלי הייתה שני

תימניה קטנה חמודה כזאת הייתה שם גילי אחת ואת הבנים היה יובל היה נאור היה נועם וזהו אני לא זוכר יותר חחחח

frozen Blood

New member
היו לכם הרבה מפקדים בנים:O

אצלנו כמעט כל המפקדות היו בנות:| יובל נשאר אותו חנון כמו שהוא היה לפני שנה?

BIoNdY

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כן... אותו יולוך אבל הוא סיים.. אחנו היינו המחזור האחרון שלו... עכשיו הוא קיבל סמל ועזב.. משהו כזה לא בדיוק הבנתי

למעלה