הקרנת הבכורה שלי

Indie62

New member
וואו. שיעבור בקלות והעיקר שיצליח!

והרבה שירים שמחים!

Noich80

New member
הרבה בהצלחה!!

בא לך להעתיק את הפוסט לכאן? לא רק את הקישור?

אין בעיה אז הנה מה שקרה

הקרנת הבכורה שלי

הוא בא אליי, ככה באיטיות, ביקש ממני להתפשט, נתן לי סדין שלא יהיה לי קר, היה מאוד קר, נשכבתי על המיטה, בעדינות, הוא הרים לי את הידיים, הניח את המשטח, והתחיל לצייר עליי, בעדינות, לא, זה לא עוד תיאור מסרט סקסי או רומנטי ככל שיהיה, זה התיאור של הסימולציה להתחלת ההקרנות שאני אעבור השבוע.

באתי לסימולציה, מראש כבר ביקשתי שישימו שירים שמחים, כמובן ששמו שירים נוסטלגייה באנגלית, יפים כאלה אבל כל אחד יותר עצוב מהשני הנה דוגמאות לכך: Brenda Lee - All Alone Am I, אחר כך שמו לי את השיר הזה Dusty Springfield You Don't Have To Say You Love, או השיר הזה Lesley Gore - You Don't Own Me (HD), שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת את השירים האלה, נהנתי, היה כיף להקשיב, במיוחד כשהיו את השירים של אלכס חולה אהבה, דמיינתי את דודה לולה קוראת לאלכס אלצ'קו, או אלצ'קו, או את פישנזון שר את השיר My Bonnie Lies over the Ocean Song, היה שיר שמאוד עליי, אבל עדיין עצוב, שמזכיר לי בכל אופן את חמישים גוונים, בגלל שהיא הייתה כזאת תמימה בהתחלה, הוא היה המורה שלה לענייני מין והוציא אותה מתמימות לחושניות, השיר Lulu - To Sir With Love, שיר שמאוד אהוב עליי, אבל עדיין עצוב, בקיצור בין כל זה, אני שוכבת שם נהנת מהשירים, צוחקת על האירוניה שביקשתי שירים שמחים אבל עדיין שמו לי שירי דכאון, אבל באנגלית. אחרי שכל הסריקה של המקומות בגוף הסתיימה, אני מחכה, אז גם לדקור אותי ולעשות לי קעקועים, אז מכיוון שהבחור שעשה לי את הנקודות האלה, דתי, אז צחקתי איתו ושאלתי אותו, רגע, הקעקועים האלה, זה לא אסור בדת?, הוא נקרע מצחוק, אז בזמן שהוא דוקר אותי ושם לי את החומר של הקעקוע, אני שרה עם המערכת, ובין היתר הוא מספר לי שזה אנשים שתרמו לו את הדיסקים, צחקנו ואמרנו זה בטח איך שהם הרגישו, בטח מישהי עזבה את מי שתרם את זה הדיסק, בקיצור, היה צחוקים, לפחות להקרנות אני אסחב עם הדיסק של כוורת, שם יש שירים מעולים!!!!!!!

dudusch

New member
בהצלחה רבה במלחמה

אין צורך להכביר במילים מול מי שעומדת מול דרך כזו... זה הזמן להישען על משפחה, חברים וכל מי שאפשר. כי אומנם יש קמפיין על ילדים חולי סרטן (שילד חולה לא מסוגל לנצח את הסרטן לבד), אבל האמירה תופסת גם את המבוגרים..

את הגישה, נראה לי שיש לך!

עצות

אני בדרך כלל נגד הורים שעל כל דבר רצים למנהלת ולא מגבים את המורה אבל המקרה הזה נוראי. לגשת אל המנהלת שתנזוף במורה (מניסיון מנהלים חוששים מתלונות של הורים במיוחד כאשר מדובר בתלונה מוצדקת שכזו).

מורים יכולים לגרום נזק לילד ששנים הילד לוקח את הדברים השליליים שנאמרו עליו וחי כך כי זה מה שאמרו לו בגיל קטן. לא ממליץ לך להעביר כיתה/בית ספר כיוון שניתן לפתור את הבעיה תוך כדי הבהרה למורה שאסור שתתיייחס כך לבת שלך.

למעלה