הקרנות פרקי באפי!!!

android

New member
הקרנות פרקי באפי!!!

אנימשער שמקומה הישן שלה הודעה היה די מוסתר.... להזכירכם ביום שלישי הקרוב(24.12.02) יש הקרנה של הפרק הראשון של עונה שישית של באפי באוניברסיטת תל אביב (barganing part 1 ) בשילוב עם הפרק הראשון של עונה שלישית של מסע בין כוכבים וויאג´ר (basicse part 1) הפרק של באפי יתחיל בסביבות 19:45 והפרק של וויאג´ר יתחיל בסביבות19:00..... המחירים הם: 5 שקלים לחברי מועדון "סטארבייס 972" 10 שקלים ללא חברי מועדון "סטארבייס 972" 0 שקלים לחברי אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב הוראות הגעה כשנכנסים דרך שער דיונון(השער שעליד חנות דיונון...) הולכים ישר ישר ישר ישר עד שמגיעים לבניין שנקר עולים במדרגות ונכנסים לבניין פונים ימינה ומחפשים את האנשים המוזרים...(או שלט שכתוב עליו "אולם לב"....) אם אתם צריכים עוד משהו תגידו...

android

New member
הקפצה

קפיץ קפוץ קפץ אני מקפיץ כדי שעוד אנשים יראו.... אנא אנשים שמגיעים תגידו תגיבו...

idanyd

New member
אוף, איזה מעצבן

אני דווקא אהיה ממש בסביבה, אבל תהיה לי מעבדה בכימיה באותו זמן, אז אני אצטרך לוותר על Bargaining להפעם.

B a n j o

New member
גם אני

עבודה עבודה עבודה מגניב לראות את באפי על מסך גדול

android

New member
זה לא חד פעמי זה יהיה כל שבוע

באותה שעה אותו יום ואותו מקום

idanyd

New member
Grrrreattt

איזה יופי... אני תקוע כרגע בטאבולה ראסה, אז אני אשמח להמשיך מ-6X09 אבל למען האמת, אני חושב שגם אשמח לראות את 6X07 ו-6X08 מחדש, ועל מסך גדול. אגב, מה מקור הפרקים? סרטים שהורדו מהרשת או וידאו? אם מהרשת, אז על איזה גודל קובץ מדובר?

Ronron21

New member
איזה קטעים... בדיוק חזרתי משם

היה לי מבחן עד שעה 18:00 באולם לב....

matara

New member
אחח באפי על מסך גדול וסראונד סאונד

הרגשתי שאני בגן עדן
חבל שאיחרתי... בקושי היו שם אנשים... למה לא באתם?

למעלה