הקרנה אסטרלית

foxboy0

New member
הקרנה אסטרלית

מישהו יכול להסביר לי דרכים לעשות את זה? דרכים פשוטות? או הפניה לאיזה אתר? תוך כמה זמן בן אדם ממוצע מצליח לעשות את זה? זה מסוכן?

CAT4

New member
כשאתה אומר

"הקרנה אסטרלית" למה אתה מתקוון

foxboy0

New member
להוציא את הנשמה מהגוף במודע.

ושאני יוכל לראות את עצמי וגם להסתובב ברחוב וכדומה... יש לי ספר שםדבר על זה קצת אבל לא מסביר איך עושימ את זה

gwizard

New member
טעות ענקית בידך

אתה לא מוציא את הנשמה, אתה מוציא את הגוף האסטרלי שלך. אם תוציא את הנשמה - תמות :) ישנם אינספור מאמרים וספרים בנושא. חפש בגוגל.

EvilFlame

New member
כולם עושים הקרנה אסטרלית

כל יום כמעט קוראים לזה שינה. כשאתה עושה הקרנה במודע זה בערך לכפות על עצמך מצב של מעין חלום (צלול). בניגוד לדמיון רגיל ההקרנה אסטרלית הרבה יותר ברורה וניתן להשתמש בה לצרכים שונים.

ההגמון

New member
זה לא בדיוק חלום.

ה"גוף האסטרלי" שלך יכול ללכת בהקרנה אסטרלית גם לשוודיה וזו תהיה *שוודיה*, או ליקומים אחרים. זה לא ממש חלום או דמיון מודרך, אני לא מסכים עם ההגדרה הזאת.

EvilFlame

New member
אנא קרא שוב את הודעתי

אבל אני מניח שלא ניסחתי את עצמי טוב אז הינה זה כך:בחלום אתה יוצא למסע אסטרלי. אבל המסע אסטרלי אינו חלום ולא דמיון. זה יותר ברור מדמיון כי דמיון זה משהו חלש וזמני ולא עמיד במיוחד (לדעתי). זה לא דמיון זה מסע אסטרלי אתה פשוט שולח את המודע שלך למצב או מישור אחר. מקווה שהבהרתי את עצמי כעת.

Bloody shit

New member
...

הקרנה אסטרלית זה כשאתה חולם זה יענו הגוף האסטרלי שלך או הנשמה או איך שתקראו לזה יוצא לטיול בתת מודע שלך ובגלל זה את חולמת יש כאלה שמאמינים שאם תתפור לבנדר לכרית שלך ותתפור 3 ריבועים בשלוש פינות בכרית זה יחזק לך את כוח הנבואה ויבואו לך חזיונות בזמן השינה

DTfromBT

New member
הממ, להבהיר משהו...

הקרנה אסטראלית לא קורה כל פעם שאנו חולמים. בהקרנה אסטראלית אנו לא מטילים ברחבי הארץ. יש חלומות מודעים - בהם החולם מודע לזה שזה החלום, ויכול לשלוט על כול מה שקורה - להפוך למה שהוא רוצה, וכך הלאה... זאת היא לא הקרנה. יש הקרנה אתרית - זאת היא הקרנה בה אתה מקרין את עצמך לETHEREAL REALM - שהוא בעצם העתק מהעולם שלנו - ושם באמת ניתן לטייל בעולם וכל זה. ויש את ההקרנה האסטראלית, שזה משהו שונה לגמרי...(בתוך האסטראל יש גם עזור מיוחד אשר נקרא הוא, על ידי מכשפים, אזור הדימדומים - זה הוא אזור העבודה האהוב שלהם בשל תכונותיו הייחודיות). יש להבדיל בין הסוגים. האם זה מסוכן? אתה יודע מה אומרים, תן לאידיוט להתפלל לאלוהים והוא ישבור את הראש :). דרכים פשוטות? לא. זמן? המממ, יש כאלו שמצליחים תוך זמן קצר של כ3 שבועות, אבל בשיטות שונות ניתן לראות התקדמות יותר מהר... כמובן יש כמה טיפוסים שהם מקרינים באקראיות או לפי רצונם בלי ללמוד - אך אנחנו, האנשים הרגילים לא כאלו, אין לנו מזל כזה :). 3 שבועות עד 3 חודשים, זה מה הרוב יגידו, כמובן, הקרתי מישהי שלמרות נסיונותייה, לא הצליחה בכלל :), כן, גם יש :). דרכים? המממממ, לההה, מאוחר בלילה כבר... :).

EvilFlame

New member
ויכול להיות גם תוך ארבע ימים

ואגב פעם ראשונה שמעתי ברצינות על "ההוא" הזה שהזכרתה. עם באמת יש כזה דבר לא יודע וגם לא הכי משנה. בשבילי בכל אופן.

DTfromBT

New member
הא?

"ההוא" ? אתה מתכוון ך ETHEREAL? כן, אכן יש הרבה אנשים שהם לא סתם, שאומרים שהקרנה ל ETHEREAL בלתי אפשרית, אך הם מסכימים שהוא קיים, בוא נגיד ככה, שבגדול, ה AURA שלך, ובכלל כל ה"תיקונים" ש WHITE MAGE עושה מתרחשים על רמת ה ETHEREAL... הכללתי את זה כי זאת דעתי האישית(אשר לא מאושרת על ידי) שבהחלט ניתן להקרין ל"מישור" זה.

DTfromBT

New member
אז שאלה.

באסטראל יש מן כזה OVERLAY של כל מני דברים שקיימים בעולם שלנו זמן רב, למשל הפרמידות... יש משהו דומה בETHEREAL? מעניין אותי לדעת... יש משהו מהאסטראלי ב ETHEREAL? אני מנחש שלא... אבל זה מעניין :).

ההגמון

New member
לא ממש.

אני לא מומחה בשמות אז אני אגיד לך מה יש, ואתה תקשר את זה לאיזה שם שאתה רוצה. אסטרל, אטרל, הכל אותו דבר בשבילי. אתה יכול לראות ולראות דברים מסויימים, שקרו, שיקרו, או שמעולם לא קרו. אם אתה פשוט יוצר מעין "חדר" מתאים עם מעין "מסך" להקרין בו את הדברים הללו. ואז אתה יכול גם לפסוע לתוכם, וגם לשנות דרך זה את העבר. אבל זה ממש לא מומלץ. אתה יכול ליצור "חוקים" מסויימים, למשל, שאף אחד מהעבר או מאותו יקום שאתה הולך אליו לא יראה אותך, ואתה יכול ליצור חוק שהם כן, או לפי בחירתך. וכשאתה עושה מה שאני קורא לו "מסע אסטרלי", בשלב של לפני החדר, (נגיד שאתה מרחף מעל המיטה, עוד לפני, או שאתה בכלל לא מתכוון, ליצור את החדר) אז אתה נמצא לא בהעתק של העולם האמיתי, זהו העולם האמיתי "ממבט על" שכזה. תראה, אני עושה את זה מאז שאני ילד. אני לא יודע ממש איך למדתי את זה, ולכן אני גם לא בקיא בשמות ובמחקרים וכאלה. אני פשוט עושה את זה, וזהו. ואני יודע שזה לא "העתק" של העולם, אלא העולם עצמו מכיוון שלמשל, ואני אתן לך דוגמא ממש קלה. חברה שלי גרה בעיר אחרת, בבת ים, ואני גר ברמת גן. והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני "עף" לשם ומחבק אותה והיא רואה ומרגישה את הנוכחות שלי. זה לא היה יכול לקרות אם זה היה "העתק" של העולם. אני לא לוקח אותה, אני בא אליה. מבין?

DTfromBT

New member
בסדר...

הייתי צריך לדעת שצריך להפסיק לקרוא אחרי "וגם לשנות דרך זה את העבר"... :) - אבל סיפור נחמד בכול זאת :), תודה :).

ההגמון

New member
זה בסדר. אני לא חושב

שאתה חייב להאמין לכל מה שאנשים כותבים בפורומים. במיוחד הזה. אבל אתה יכול לנסות את זה.
no hard feelings.

DTfromBT

New member
זה בסדר :)

לשאלה שלי אין השפעה ל"לנסות" - שאלתי כי חשבתי שיש מישהו שיכול לחלוק איתי משהו מעניין - זה הכול :).

ההגמון

New member
ואתה שולל את זה כי...

מה? כי לך הצורה הזאת של מיקוד אנרגיה לא עובדת...? כי זה לא יושב עם מה שאתה למדת או פרשת מטקסטים מסויימים...? הרי מאגיה עובדת בצורות שונות לאנשים שונים מכיוון שהמוח שלהם והקונטציות והכישורים שמתחברים במוח שלהם הם שונות.

DTfromBT

New member
...

כלומר, לאחר שכתבתה שיש לך יכולת לעבור אחורה בזמן, אני אמור לענות לך ברצינות או מה? צורות של מיקוד אנרגייה מגוונות מסכים אתך. מאגיה זה משהו שאנשים שונים עושים בדרך שונה, מסכים אתך שוב. אתה יכול לנסוע לעבר, מסכי... הו, לא, רק רגע - אם זה אני פשוט לא יכול להסכים, וזה, בעיניי עושה אותך לשקרן, נכון, זה לא אומר שאין לך ידע, או יכולות, אך זה אומר שיש לחשוב פעמיים על אמינות הדברים שאתה אומר.

למעלה