לא ממש.
אני לא מומחה בשמות אז אני אגיד לך מה יש, ואתה תקשר את זה לאיזה שם שאתה רוצה. אסטרל, אטרל, הכל אותו דבר בשבילי. אתה יכול לראות ולראות דברים מסויימים, שקרו, שיקרו, או שמעולם לא קרו. אם אתה פשוט יוצר מעין "חדר" מתאים עם מעין "מסך" להקרין בו את הדברים הללו. ואז אתה יכול גם לפסוע לתוכם, וגם לשנות דרך זה את העבר. אבל זה ממש לא מומלץ. אתה יכול ליצור "חוקים" מסויימים, למשל, שאף אחד מהעבר או מאותו יקום שאתה הולך אליו לא יראה אותך, ואתה יכול ליצור חוק שהם כן, או לפי בחירתך. וכשאתה עושה מה שאני קורא לו "מסע אסטרלי", בשלב של לפני החדר, (נגיד שאתה מרחף מעל המיטה, עוד לפני, או שאתה בכלל לא מתכוון, ליצור את החדר) אז אתה נמצא לא בהעתק של העולם האמיתי, זהו העולם האמיתי "ממבט על" שכזה. תראה, אני עושה את זה מאז שאני ילד. אני לא יודע ממש איך למדתי את זה, ולכן אני גם לא בקיא בשמות ובמחקרים וכאלה. אני פשוט עושה את זה, וזהו. ואני יודע שזה לא "העתק" של העולם, אלא העולם עצמו מכיוון שלמשל, ואני אתן לך דוגמא ממש קלה. חברה שלי גרה בעיר אחרת, בבת ים, ואני גר ברמת גן. והרבה פעמים לפני שאני הולך לישון אני "עף" לשם ומחבק אותה והיא רואה ומרגישה את הנוכחות שלי. זה לא היה יכול לקרות אם זה היה "העתק" של העולם. אני לא לוקח אותה, אני בא אליה. מבין?