הקרנה אסטרלית

royrose

New member
הקרנה אסטרלית

שלום eliranashky
הקרנה אסטרלית זהו מצב תודעתי שבו התודעה 'מתנתקת' מהגוף הפיזי. היא 'עוברת' לעולם אחר שנראה עפ"י רוב המישור האסטרלי, שם אתה יכול לעשות ככל העולה על רוחך
יש אנשים שחווים חוויות כאלו ו \ או חוויות חוץ גופיות באופן ספונטני (איזה כייף להם)
אך זה לא אומר שאי אפשר לבצע זאת במכוון. אני ממליץ לקרא וללמד את הנושא לפני הביצוע - לא כי זה מסוכן אלא כי יש המון דברים לדעת ולהכיר.
אל תיקח את כל מה שאומרים באינטרנט כפי שהוא - יש הררבה חרטטנים..
נסה את האתר הזה - הוא טוב [URL]http://astraljourneys.co.il/[/URL]

Mist2

New member
דעתי האישית והלא מחייבת כמובן

בתור משהוא שעסק בנושא זה במשך שנים רבות, אני רוצה להגיב על 2 נקודות.
&nbsp
1. האם הדבר מסוכן או לא.
אז מניסיוני האישי, עם הדרכה וללא הדרכה, מדובר בדבר מה מסוכן מאוד, אני מאוד ממליץ לא להתעסק בזה.
&nbsp
2. מצב תודעה
אין כל קשר בין אותו הדבר המכנים הקרנה אסטרלית לבין מצב תודעה גבוהה יותר.
&nbsp
ובקשר להודעה עצמה, זה מין ניסיון לפרסם את האתר שלו, ניסה לפרסם גם בבלוג שלי.

royrose

New member
הקרנה אסטרלית

Mist2
אני גם מכיר את הנושא ויצא לי לחוות ולהרגיש את אותם הדברים המפחידים.
קראתי והשתתפתי בפורומים מהעולם (astal Viewers, Astral Pulse וכו) - הדבר הזה שנקרא הקרנה אסטרלית זהו מצב תודעתי! יש חושבים שבהקרנה אסטרלית ממש יוצאים מהגוף, ובכן, אתה לא יוצא ולא בטיח. מי שחושב שאנו יוצאים מהגוף הפיזי ויש סיכוי שנשמה אחרת תתפוס אותו ראה יותר מידי סרטי אימה טיפשיים.
אין ספק שבתחלה הדבר מפחיד ביותר, ברגע שאתה מבין שאתה שולט בדבר אז נגמר הפחד והכייף מתחיל. אנו חווים הקרנה אסטרלית וחוויה חוץ גופית (לא אותו הדבר) בכל לילה שאנו ישנים אך אנו לא מודעים לכך
יש לי חברים וחברות שחווים זאת מגיל צעיר ומפחדים ללכת לישון.. אמרתי להם אם חאתם חווים את החוויה באופן ספונטני כל כך הרבה שנים ולא קרה כלום אז למה שפתאום עכשיו יקרה...?
בקיצור אין סיכון רק פחד - זהו הדבר היחיד שימנע מכל אחד להצליח

Mist2

New member
אין טעם בהסברים

במיוחד לא לי...
את דעתי כבר רשמתי, אם משהוא מעוניין להתנסות, זו לא הבעיה שלי...

Mist2

New member
ואם משהוא יהיה מעוניין לקבל הסברים על מה ולמה זה מסוכן

מוזמן לפנות אלי בפרטי, אני לא חושב שהפורום הזה קשור לנושא.

למעלה