הקרנה אסטראלית

fcfighter

New member
הקרנה אסטראלית

יום שישי הלכתי לישון שינת צהרים והיה איזה זבוב שכל הזמן העיר אותי, ככה הצלחתי להגיע למצב שאני מרגיש בו את הוויברציות של ויילד, עכשיו אני לא יודע אם זה ויילד או הקדמה של הקרנה אסטראלית. שמעתי את הרעשים (חריקות כאלה),ראיתי אור בהיר מתחת לעפעפיים והרגשתי תנודות בכל הגוף אבל פחדתי להמשיך... אגב, קראתי שבמקום להישאר מודע בויילד אפשר להחזיק איזה וילון או חבל וללכת לישון רגיל, כשמגיעים למצב ההיפנוגוגי היד נשמטת ואז המודעות חוזרת אבל עדיין נמצאים במצב הזה.

LucidGuess

New member
שמעתי על משהו קצת דומה...

מחזיקים ביד סכין, או מזלג, או שניהם ביחד, משהו שיעשה רעש כשיפול לריצפה, ושמים את היד מחוץ למיטה מעל הריצפה, מתחילים לעשות ווילד ואז כשמאבדים את המודעות מה שיש לך ביד נופל והרעש מעיר אותך ומחזיר לך את המודעות, זה טוב לפחות לאימון על ווילד. העניין שגם בשיטה הזאת וגם בשיטה שלך עם הווילון זה לא כל כך נוח כי צריכים להישאר כל הזמן באותה תנוחה, וגם כל הדם יורד מהיד והיא נירדמת... Lucid

LucidGuess

New member
כי...... ( זו שיטה רק לצורך אימון )

השיטה הזאת של הסכו"ם שנופל לריצפה ומעיר אותך היא רק לצורך אימון על ווילד, כדי ללמוד לישלוט טוב במעבר העדין הזה בין מצב שאתה ער במיטה למצב שאתה חולם, רוב הסיכויים שתאבד את המודעות בפעמים הראשונות ואז הסכו"ם יפול על הריצפה ויעיר אותך.. ואז תיקח אותו שוב ביד ותנסה שוב לישמור על מודעות עצמית... וככה תנסה שוב ושוב נגיד 15 פעמים אחת אחרי השניה עד שתראה שאתה כבר שולט בזה טוב ואז תוכל לשים את הסכו"ם בצד ( אבל צילה אני אמרתי "בצל", לא בצד!!
) ולנסות ווילד רגיל, ואז יהיה לך הרבה יותר קל כי אתה כבר מאומן. אני אף פעם לא ניסיתי את השיטה הזאת, פשוט זה יעיר עוד כמה אנשים בבית ויעשה רעש לשכנים שגרים למטה... חוץ מזה זה ממש לא נוח לישון ככה עם יד אחת מחוץ למיטה... זה פשוט משהו שקראתי עליו פעם באינטרנט. Lucid

למעלה