הקרנה אסטראלית

ShadowLight

New member
הקרנה אסטראלית ../images/Emo53.gif

קודם כל כדאי שאני אציג את עצמי כי זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה (למרות שאני קורא פה כבר כמה זמן). אני מתכנן להתחיל את יומן החלומות שלי הלילה (האמת תיכננתי כבר אתמול, אבל לא יצא לי בגלל שהתעוררתי כמה פעמים באמצע הלילה, כל פעם אחרי חלום אחר, והייתי כ"כ עייף שפשוט התגלגלתי לצד השני ונרדמתי שוב, ובבוקר כבר לא זכרתי כלום...) לאחר שקראתי פה כמה חוויות וכמה שיטות שונות לחלימה צלולה בתיקוה להצליח להגיע לשלב הזה מתישהו. אז אפשר להגיד שאני מתחיל אבל מבין בנושא, כי אני קורא עליו כבר כמה זמן... ועכשיו למה שבאמת רציתי לשאול: חלומות צלולים נשמעים לי "ה"דבר, וזה גם מאוד הגיוני והכל (וגם חוויתי פעם חלום חצי צלול שכזה, שידעתי שזה חלום ועשיתי דברים במודע, אבל לצערי לא עלה על דעתי לעשות דברים מחוץ למערכה שהציב לי התת-מודע לפני שהבנתי שזה חלום, וחבל כי זו הייתה מערכה משעממת...), אבל הזכירו פה כבר כמה פעמים וגם קראתי בכמה מקומות על "הקרנה אסטראלית" או "חוויה חוץ גופנית", ובתור חובב פנטאסיה וותיק מיד עלו לי לראש כל מיני רעיונות שונים (ומשונים) של מה זה, ואף אחד מהם לא נשמע לי הגיוני (אחרי הכל, זה משהו אחד להיכנס לעולם בתוך המוח, אבל זה משהו אחר לצאת מהגוף לעולם). אני יודע שזה לא הנושא העיקרי של הפורום, אבל חשבתי אולי תוכלו לשפוך טיפה יותר אור על הנושא המעורפל הזה, או להנחות אותי לאתר שבו אוכל לקרוא על הנושא (עדיף בעברית, משהו בסגנון האתר של אלון). הסברים, שיטות וחוויות אישיות (בעצם בדיוק כמו שאתם עושים לגבי חלומות צלולים) הם בעצם המטרה שלי, כי אני ממש סקפטי לגבי כל העניין הרגע (למרות שהוא נשמע ממש מגניב ומעניין) ואם זה באמת קיים אז אני מעדיף לדעת עליו ולא להשאר בדעה שלי עכשיו. זה פשוט מדהים מה שהמוח האנושי מסוגל לעשות... מקווה לשתף אתכם בחוויות אישיות בקרוב, ShadowLight

shabaz

New member
הההההלללללללוווווווו

לה לה לה.... שלום....אני רואה שאתה חדש... אל תפתח ציפיות כי גם אני מנסה זמן מה הקרנה חוץ גופנית (לא משנה למה...) אבל אני לא מכיר אתר שהוא בעיברית בנושא הזה...אבל בכל מקרה האתרים הכי טובים הם באנגלית (בלי להעליב את האתר של אלון) לפי דעתי.... ואם אתה רוצה יש כמצה קישורים למטה ונראה לי שאחד מהם מוביל לאתר עם שיטה להקרנה (או חוויה חוץ גופנית...) שבז

ShadowLight

New member
אני יודע שיש שם שיטות.....

אבל אני מחפש גם הסברים וחוויות. מישהו כבר חווה פה הקרנה אסטראלית?? ואיך זה יכול להיות? תודה בכל מקרה, שבז

Panther

New member
הנה ביבליוגרפיה:

Astral Pulse מסע אסטרלי - בעברית באתר הזה אין לי את הלינק המדויק, אבל יש בתוכו מידע על הקרנה אסטראלית, תחפש Astral Projection גיא אתה יכול להוסיף אותם לקישורי הפורום אם אתה רוצה.

אלון ב

New member
יציאה חוץ גופית, מצויין !

היי, אני אישית חושב שיציאה חוץ גופית זה רק חלום צלול שבו אתה כביכול יוצא החוצה מתוך גופך, אני לא מאמין כל כך שזה אמיתי. אני מציע לך להתאמן בעיקר על חלומות צלולים שזה דבר מדהים בפני עצמו, וגם בגלל שמאד קל להגיע ליציאה חוץ גופית מתוך חלום צלול ! ( ואז אתה מרוויח 2 ציפורים במכת קרטה אחת - גם חלומות צלולים וגם יציאה חוץ גופיפית ! ) הנה שתי שיטות שדיברנו עליהן בנושא, הראשונה היא של ווראטי ( גיא ) - 1. טוס ממש במהירות כלפי מעלה ( כדאי לך לדמיין שרגליך הן שתי קרטות ) ותוך כדי הגברת המהירות וכשאתה נוסק למעלה אמור לעצמך שוב ושוב חזק "עכשיו אני יוצא מתוך גופי !!! עכשיו אני יוצא מתוך גופי !!!" , תוך זמן קצר אמורה להיות לך "יציאה חוץ גופית". 2. טוס למקום מאד גבוהה או קפוץ מראש של צוק או בניין, בשיא המהירות ! ותוך כדי שאתה צולל כלפי מטה אמור לעצמך חזק שוב ושוב "כשאגיע לקרקע אמצא את עצמי מחוץ לגופי !!! כשאגיע לקרקע אמצא את עצמי מחוץ לגופי !!! ....." ( טוב בו נגיד שגם אם תנסה את זה במציאות אז כשתגיע לקרקע ותהפוך לעיסה דביקה על המידרכה אז גם אז אולי תהיה לך יציאה חוץ גופית אבל הפעם לכל החיים ... בתור רוח רפאים אמיתית ! ממש לא מומלץ ...
ביי ביי וטוב שהצתרפת אלינו ! אלון

שריר

New member
אםם יש שלושה פורומים זה מאגיה לבנה

ודרך הלוחמים בכל אחד מהם יש כמה שמבינים שאל בכל פורום ותקבל כמה תשובות תחליט לבד מה מתאים לך הפורום הזה ייתן לך שיטות יותר מדעיות דרך הלוחמים פחות מדעיות ומאגיה לבנה הרבה פחדים וערעורים אם כדי בכלל להגיע לחוויה חוץ גופנית עוד דבר לכל פורום יש שם אחר לחוויה

shabaz

New member
חוויה חוץ גופנית

היא שאתה מעביר את התודעה שלך החוצה ואז בעקרון נוצר לך גוף מנטלי שאיתו אתה יכול להסתובב איפה שאתה רוצה בעולם שלנו ולחקור עולמות אחרים (מגניב לא?) אבל הכי מגניב....אתה יכול ללכת למקלחות של בנות כוסיות כמו בר רפאלי ו...אתה יודע... מקווה שעניתי שבז

Panther

New member
לא מנטלי.

גוף אסטראלי. והוא לא נוצר, הוא קיים כל הזמן, רק שהוא חופף לגוף הפיזי. בהקרנה אסטראלית (שידועה גם כיציאה או חוויה חוץ גופנית) הגוף האסטראלי כבייכול נפרד מהגוף הפיזי, אך עדיין נשאר קשור אליו.

Dazed&Confused

New member
חלמן....

אתה יודע זה קצת מעצבן שאתה פונה אל אלון וגיא כל הזמן... כאילו שאף אחד אחד לא ענה לך אף פעם.. או שכל השאר בורים. הייתי יכול לענות לך ויש לי הרבה מה להגיד אבל כנראה שאתה לא מעוניין בתשובה שלי.

shabaz

New member
נכון....

תתעלם מההודעה שלמעלה... סתאם אחי...אל תפנה באמת רק לאלון ווראיטי...הם לא יודעים כלום סתתתתתתתאם :) שבז

חלמן

New member
הבנתי... נפגעתם...

חחחח סתם.. מה קרה לכם יא תפק.. תראו.. אני יודע שאלון ווראיטי הם גולשים הכי הרבה פה.. (נראה לי!) ואז יש הכי הרבה סיכוי שהם יענו לי... (וגם אני חושב! ואני חוזר חושב! שהם הכי מבינים פה..) טוב אז תחלס אני יכתוב הפעם שבז גיא אלון (ואיך שלא קוראים לך שכחתי..) תענו על זה... סתם אני יכתוב אנשים שתהיו מרוצים... אז סליחה אם נפגעתם... (אני מאוד מקווה שלא כי העולם מספיק אכזר..) טוב הגעתי לשלב שאני מתחרפן... ךלבחךכלףד חחח סתם.. יאללה ביי.. וסליחה אם נפגעתם...

חלמן

New member
רק לא הבנתי עדיין מה

זה חוויה חוץ גופית..... אל תפוצצו אותי בשמות שאין לי מושג מה זה! דברו בתחלס.. סלמט אמיגוס פריגוס...

ShadowLight

New member
חוויה חוץ גופנית=הקרנה/מסע אסטראלי

תודה לכל מי שענה, רק השאלה הגדולה עדיין לא נפתרה: האם הקרנה אסטראלית היא בעצם חלום צלול לכל דבר, או שהוא באמת יציאה מחוץ לגוף (מה שאומר שאם שני אנשים עושים הקרנה לאותו מקום הם יפגשו אחד את השני ממש)??? וחלמן, כפי שהבנת אני לא מומחה גדול בעניין, אבל הנה מה שאני יכול לספק מהידע שלי במד"ב ופנטאסיה: לעולם שלנו יש מספר מישורים, כשאנחנו חיים בכמה מהם במקביל, וביניהם המישור הפיזי והמישור הרוחני (שנקרא גם המישור האסטראלי), כאשר התודעה האנושית היא שמחברת אותם יחד ליצירת העולם כפי שאנחנו מכירים ביומיום. הקרנה אסטראלית (או חוויה חוץ גופנית, בשמה היותר מדעי ופחות מעניין) היא היכולת להתנתק מהמישור הפיזי, או במילים אחרות לצאת מהגוף שלך ולהיות לכמה זמן דמוי רוח רפאים ולראות את העולם דרך המישור האסטראלי עם גוף אסטראלי שיכולים לראות רק אנשים שקיימים באותו מישור בלבד (יענו עוד מקרינים או ישויות אסטראליות אחרות), אך אתה יכול לראות דברים שנמצאים גם במישור האסטראלי וגם במישורים אחרים (יענו הכל, רק טיפה שונה כי רואים הילות של יצורים חיים וכל מיני דברים שכאלה). זה בקיצור נמרץ אך מסכם ביותר מה שנקרא הקרנה אסטראלית לפי ספרי הפנטאסיה, וכפי שזה נראה זה אינו מדעי לחלוטין (אך מעניין ביותר אם אתה אוהב דברים שכאלה) ולכן רציתי לדעת עד כמה זה קרוב (או רחוק) מהמציאות. ממה שנראה לי עד עכשיו הקרנה אסטראלית היא פשוט חלום צלול כי אף אחד לא ממש הראה לי הבדלים ביניהם...

Dazed&Confused

New member
מסע אסטרלי.

הבנתי בנושא כמה דברים חדשים שכדי שתדעו. ( הזכויות לג´ראלד הקוסם..) חלום, כל חלום זאת מן הקרנה אסטרלית. אנחנו חולמים במישור האסטרלי. עכשיו, במשע אסטרלי אנחנו יוצאים עם הגוף האסטרלי הזה, אל המישור הפיזי. ועוד דבר. החלום לא נראה בדיוק כמו המציאות. הוא נמצא בכלל במישור אחר. חשבתי על העניין ובקשתי, תבחנו את עולם החלום ותשימו לב להבדלים באווירה, במהות הקיום. תגובות תגובות...

אלון ב

New member
למי ששאל מה זו יציאה חוץ גופית

הקרנה חוץ גופית או "הקרנה אסטרלית" זה פשוט מאד שאתה יוצא החוצה מתוך הגוף שלך ויכול לשוטט איפה שבא לך כמו רוח רפאים, אתה אפילו יכול להתבונן בגוף שלך שישן על המיטה ! כמובן שלדעתי זה רק חלום צלול ולא אמיתי. אלון

shabaz

New member
הייתה לי

הטלה אסטראלית... חירבנתי בבית שימוש אסטראלי...עם חרא אסטארלי ועם נייר טואלט אסטראלי שנגמר לי... סתאאאאאאם אבל זה נשמע כמו חירבונה לא? הטלה חה חה חה שבז

shabaz

New member
לא לא לא

הקרנה אסטראלית היא גפ הטלה אסטראלית וגם הקרנה חוץ גופנית...זב פשוט שם כולל סתאם שתדעו...אבל בעקרון אפשר להתשמש בהגדרה הזאת אז....לא משנה...תתעלמו מהלא לא לא :) שבז

shabaz

New member
או קיי

העיקר שתוסף את השם שלי בפעם הבאה... ומה לא הבנת? אני חושב שהסברתי בצורה די ברורה לא? טוב...לא משנה...כבר האחרים הסבירו בצורה יותר טובה ממני (אבל זה לא אומר שאני לא הסברתי ברור) שבז

למעלה