הקרן "למשקיע"

מצב
הנושא נעול.

חלסן

New member
הקרן "למשקיע"

הקרן "למשקיע"
מה קרה לה ? לא שאני מושקע שם או משהו אבל אני זוכר אותה בעבר בתור קרן חזקה , ובטח בשווקים עולים, מישהו יודע מה פשר הירדיות החדות שהיו ? אולי הקרן היתה מושקעת בצורה ממוקדת בפמס ? או איזה השחלה אחרת ?

pk28

New member
לינק לאתר של הקרן

הקרן "למשקיע"
מה קרה לה ? לא שאני מושקע שם או משהו אבל אני זוכר אותה בעבר בתור קרן חזקה , ובטח בשווקים עולים, מישהו יודע מה פשר הירדיות החדות שהיו ? אולי הקרן היתה מושקעת בצורה ממוקדת בפמס ? או איזה השחלה אחרת ?
לינק לאתר של הקרן
אני מקווה שמדובר בקרן שהיתכוונת אליה. ישנו הסבר לגבי חילופי מנהלים בקרן בעבר וגם הסבר לגבי הרכב ההשקעות. http://www.lamashkia.co.il/keren/homepage/homepage.htm

KobeRider

New member
כמו שאמר המשקיע המפורסם, בוב דילן

הקרן "למשקיע"
The slow one now Will later be fast As the present now Will later be past The order is Rapidly fadin'. And the first one now Will later be last For the times they are a-changin'.

חלסן

New member
יחסית לנפט שהיא קנתה

The slow one now Will later be fast As the present now Will later be past The order is Rapidly fadin'. And the first one now Will later be last For the times they are a-changin'.
יחסית לנפט שהיא קנתה
היא לא ירדה הרבה ...וזה בטח מסביר את התשואות שלה בעבר ...

DamnBug

New member
הקרן

הקרן "למשקיע"
הקרן
לפני שנה שנתיים התחלתי להשקיע בה, הקרן הייתה באמת חזקה, ובשנה הראשונה הניבה תוצאות יפות מאד. בשנה האחרונה, החלטתי לתת לה שוב צ'אנס, וכרגע אני קצת בהפסד (אבל עדיין רווח ביחס למה שהרווחתי בהתחלה). למשקיע משקיעים בנפט, אנרגיה ומט"ח (דולר) וכולנו יודעים מה קרה לשלושת אלה...בגלל זה הירידות. הקרן באמת אכזבה בשנה האחרונה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה