הקריסטאל הסגול

sergey89

New member
הקריסטאל הסגול

תגידו לקריסטל הסגול יש משמעות כמו לכחול שזה JEDI מגן ואדום אלה SITH ?

tactical

New member
לצבעים אין משמעות....

עניין משמעות הצבע מופיע רק ב-KOTOR כיוון שרצו לתת משמעות לחלק של בחירת צבע החרב במשחק... ככה לצבעים אין משמעות לא לכחול לא לירוק לא לצהוב לא לסגול ולא ללבן עם הלבבות האדומים הקטנים...

Mr wonka

New member
חחחחחחחחחח..

לקריסטל הזה קוראים "אלקטרום".. סמואל ל. ג'קסון התחנן בפני לוקאס לקבל חרב סגולה.. אז הוא היה חייב להמציא משהו! אגב.. במקרה הזה הוא כן מסמל.. הוא מסמל את ווינדו! יש רק חרב אחת סגולה

alonSW0

New member
אתם יודעים מה- חשבתי על זה....

וחרב סגולה הופיעה הרבה לפני מייס ווינדו. במשחק ג'דיי נייט הראשון (DARK FORCES 2), משנת 1997, לאחד מהג'דיים הרעים היו שתי חרבות סגולות... אז בעצם הצבע הגול כבר היה קיים.... או שהכוונה היתה שמייס היה היחיד עם חרב סגולה מתוך הסרטים?

Mr wonka

New member
מתוך הסרטים!

אגב.. יכול להיות שזה לא סגול.. אנחנו מדברים על 97.. יכול להיות שבגלל איכות המשחקים זה יצא סגול.. למרות שהסגול של מייס ווינדו נולד ב97\8.. אחרי הכל ב97 התחילו לצלם את אימת הפאנטום

alonSW0

New member
אבל באימת הפנטום הוא בקושי הופיע...

שלא לדבר על להשתמש בלייטסייבר...והצבע במשחק היה סגול....בדיוק כמו החרב הצהובה שגם הופיעה

Youngling

New member
זה לא נכון...

אם תסתכל בקרב בג'נוסיס תראה עוד חרבות סגולות..

Jedi Force

New member
מה?!

אתה בטוח? לא הגיוני שיש עוד חרבות סגולות. רק לווינדו יש. אם כך, אני חייב לראות את הקרב של ג'נוסיס שוב

מה זה ג'נוסיס

אני מיתקבן האים זה בשני במתקפת המשובטים??? כאשר הג'דיים באים לחלץ את אוביי וואן קנובי ואת אנאקין סקיווקאר ופדמה???!!!!

the Sithari

New member
נופ.. מייס היחיד עם סגול בג'יונוסיס

אבל אם תסתכל טוב תראה כמה ג'דיים שמשתמשים בשני לייטסייבר

Youngling

New member
קוטור זה משחק זה לא נחשב!

אז יכול להיות שאני טועה, אני אראה היום שוב את הקרב ונבדוק.

Mr wonka

New member
קוטור זה קוטור!

הוא לא קשור לסרטים חוץ מזה שהוא ההסטוריה! ואת קוטור עשו אחרי שאימת הפאנטום יצא.. והוסיפו שם סגול כדי לחפות על זה.

KingpinEX

New member
מה הקשר לאימת הפאנטום?

שם היה לו חרב כחולה בכלל... רק בפרק 2 היה לו סגולה, והוא לא התחנן הוא ביקש. וכן היה לפני, לאשתו של לוק יש חרב סגולה.

Mr wonka

New member
מהסרט הראשון בו מופיעה

סמואל ל. ג'קסון, החרב הוא ס-ג-ו-ל-ה! אפילו במאחורי הקלעים רואים אותו הולך עם כובע סגול חח

Lu Tze

New member
ניסוח מטעה קצת, לא?

בפרק ה-1 ג'קסון מופיע, אבל לא החרב. את צבע החרב רואים רק בפרק ה-2. ישנו ריאיון די משעשע של ג'קסון בו הוא אומר שהוא סתם ביקש מלוקאטס חרב סגולה בשביל הקטע ולוקאס אכן נתן לו חרב סגולה. באותו ריאיון, אגב, הוא קורא ליודה BAD ASS MOTHERFUCKER (במובן החיובי, כמובן).

למעלה