הקריות

חזוקה

New member
מבט מקירית ים אל חיפה

בערך 20-40 דקות נסיעה תלוי לאיזה חלק רוצים. חיפה דיי גדולה בשטח הרבה יותר מתל אביב. רק האורך של ההר הוא 12 ק"מ והעיר בנוייה משניה הצדדים.

חזוקה

New member
תמונה אחרונה

תמונה מקומה 10 של אחד ממיגדלי מוצקין לעבר חיפה ברקע מרכז הכרמל: מלון דן פנורמה. כשראיתי את הפיגוע בניו יורק בטלוויזיה מיד רצתי למירפסת להסתכל על דן פנורמה אח"כ הם בגדילו את הפריים וראיתי שזה ניו יורק (ואת המימדים האמיתיים של האסון

חזוקה

New member
בעצם יש עוד :)

מהאוניברסיטה צילמתי את בתי הזיקוק כי הם מוארים בצפיפות והם ניראים כמו מנהטן קשה לתפוס את זה בצילום....

danezeq

Member
כמה הערות

חיפה גדולה מת"א כמעט ב 10,000 דונם ת"א קצת יותר מ 50,000 דונם חיפה 60,000 דונם אבל הנתונים האילו לא כוללים שטח חדש שצורף לת"א (מכיוון דרום) לפני כמה חודשים ובעתיד יצורף השטח של החירייה ועוד שטחים מצפון גם לירושלים רוצים לצרף הרבה שטחים - כשתקום מדינה פלסטינית - במטרה להגדיל אותה ו"לייהד" אותה

מגדלי הפרפר האלה מקסימים!

רעיון ארכיטקטורי יפה מאוד! הם גמורים? כמה קומות? איזה גובה?

TheIllustrator

New member
מה הקטע הזה?

הפסים הכחולים והכתומים, מקנים לבניינים הללו מראה של בתי-חולים או אולי בתי מלון משנות השבעים, בערי קיט ביוון וקפריסין! LOL
מה זה המראה הזה? ואני יכול לשים את הראש שלי שהבניינים הללו נבנו לאחר שנת 1990... מה שאומר שהארכיטקט שלהם כנראה נשאר תקוע אי שם שבנת 1977. תחיה מחודשת לשנות השבעים?

חזוקה

New member
ת´שמע בכל זאת זה איזור שמתפתח

כבר עשר שנים האיזור הזה מתפתח, יש שם 7 בינייני מגורים דיי פשוטים ולא יקרים אבל האפקט דומה. וחבר שלי גר בקומה 10 ויש לו נוף נחמד על חיפה ועלינו פעם לגג. זה בהחלט מרשים.

למעלה