הקרחת של מיינרד

WashedInBlack

New member
הקרחת של מיינרד

לפני הרבה זמן שמעתי שיש איזה סיפור איתה.. שבכוונה כשהוא עם טול הוא קירח וכשהוא עם פרפקט סירקל הוא עם הפיאה.. מישהו יודע מה בדיוק הסיפור?

Chee

New member
הייתי שם

באחד ממסעותי לקנדה, הייתי בהופעה של APC מיינרד היה עם שיער ארוך שם, ואם זו היתה פאה, היא עייתה מודבקת עם סופר גלו לקרקפת, בנוסף ההופעה היתה מדהימה, הבסיסתית שווה ליקוק והיה שווה כל אגורה! איזו פתיחה היתה להם!!!

Eran911

New member
הסיבה היא... ../images/Emo58.gif

האמת היא זאת. מיינארד משתמש בפאה כאשר הוא עם APC כדי לסמן את העובדה שלא מדובר בגירסה אחרת ל TOOL, אלא מדובר בדינמיקה של קבוצה אחרת של אנשים. עכשיו בנוסף לכך מיינארד תמיד בחר להשתמש בתחפושות ובתספורות מוזרות, כולל הקרחת, כדי להפריד את עצמו מין המוזיקה. כי העובדה היא שבסוף היום כאשר הוא מוריד את הבגדים המוזרים ושם משקפי שמש הוא חוזר בחזרה למשפחתו, מבלי שיטרידו אותו ברחוב יותר מדי. ואם תשאל את רוב האנשים איך מיינארד נראה כיום בזה הרגע, רובם לא ממש ידעו. החברים ב TOOL הם דמויות צללים שלא ממש מזהים ישר, כי הם לא רוצים בכך, לכן הם גם משתדלים לא להופיע בקליפים שלהם (בהתחלת דרכם הם הופיעו טיפה). וזה הרעיון כי TOOL רוצים לתת למוזיקה לדבר בעד עצמה, הם לא רוצים שהמוזיקה תהיה מזוהה עם הפרצוף שלהם. תחשוב שנייה על חברים בלהקות הרוק של שנות ה 80 לדוגמה שהוציאו בזמן זה או אחר חרא של אלבומים, הם די מחוקים היום כי הם מזוהים עם מראה ה Hair Rock (הקטע של השער הארוך) וגם אם הם ישנו את המראה שלהם או את שמם אתה לא לגמרי תהיה מוכן לתת למוזיקה החדשה שלהם לדבר בעד עצמה (יש כמובן יוצאים מין הכלל כמו ג´ון בון ג´ובי הגרועים שמשום מה עדיין מצליחים, אבל הם לא רבים). את ההסבר הזה שמעתי בראיון ווידאו אם מיינארד ולכן הוספתי למטה קישורים לשני אתרים שאני חושב שמאחד מהם מצאתי את הראיון הזה (שווה בדיקה).

למעלה