הקרב

הקרב

בחלקת ליבי קרב כאוב מתרחש נכבשים כעת כל רגשותיי ומתוך אפלה אז נורה לו החץ שביתר בין כל תחושותיי ובלהט הקרב כידונים ננעצים בגופי הרוטט מכאב וליבי מחורר מאלפי רסיסים של כדור אהבה מסתובב. וברגש טהור בליבך האמיץ חדריו של ליבי נפרצים פולשת אליו, מתחילה להפציץ וכובשת ברגשות כנים.

טאKילה

New member
חייל תחושותיי..../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

חייל תחושותיי יצאו אל הקרב האכזר רעד אוחז בגופי קולי סדוק כחרס זעקת ייסוריי מצפוני שובר רסיסי חלומות כבה שלהבת אבוקות כשיכורה מתנדנדת נאלמו המילים שבקו הקולות בינות דמעות חנוקות בקרבות לבי המותש מחפשת עקבותיך קורא שמך במדבר והד קולי חוזר נחלש

מלחמת הרגשות

מלחמת הרגשות שבי נוצרת כאשר אני עומד מולך ממבטינו רק אהבה בוערת. וכשנגמרה לה האהבה. ולא חשים אז שום קירבה יש לי רק בקשה. אחלי לי בהצלחה. נגד אותו דבר נורא שנקרא: אהבה!!!!|סדגש

טאKילה

New member
מלחמת הרגשות..../images/Emo79.gif

מלחמת הרגשות קשה עלי משא רצונותיי וחשקיי נהפכים מתהפכים בקרבי ככל שאני חוטא פורעת שכר יומי כאב באפל והקיץ זוחל על גחונו כאשר אני עומדת מולך מבטינו רק אהבה בוערת כשרחקת הלכת יקירי נטשת אותי לאנחות איתך לקחת את לבי והאהבתי גוועה על סף שער לבך מדדה הביתה מאחלת לך כל הטוב שהעולם יזמן לך

טאKילה

New member
כתב סתרים???../images/Emo12.gif

מה מסתתר מאחורי הכתב? מילים..מה לא ברור? רומיאו חומד תבוא תנסה לפענח את הסתרים, אני למשל לא הבנתי מה מסתתר אחרי מה.

למעלה