הקרב על האוקינוס

moshel

New member
Will You Welcome Please, Englands O

טוב אז אתם כבר יודעים לאיזה קבוצה אני שייך MOSHEL

moshel

New member
Will You Welcome Please, Englands O

Will You Welcome Please, Englands Own טוב לפי זה אתם כבר יודעים לאיזה קבוצה אני שייך ועל איזו להקה אני אכתוב את הביקורות שלי :))

LadyG

New member
God Save the Queen

טוב, נולדתי בארץ ישראל תחת שלטון המנדט הבריטי (סתאאם, סתאאם, לא להבהל) אני מצביעה לבריטניה הגדולה - מולדתם של הביטלס, הסטונס, אריק "אלוהים" קלפטון, הסגולים, האוריות, הזפלינים ועוד רבים רבים וטובים. הניבלונגים, יש מקום בשבילי?

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

כל הדגלים יורדים לחצי התורן בוושינגטון. אבל, כמו לינקולן בגטיסברג, אני יודע שלניצחון מחיר כבד (והנצחון בוא יבוא). וכשיסתים הקרב נשוב כולנו להיות אחים בארץ הגדולה ששמה אמריקה (סליחה, פורום אגדות רוק...) אנחנו עוד נחזור, לא נעלם לחשיכה בשקט... אני מרשה לעצמי לצטט את אברום (לינקולן בשבילכם): that this nation, under God, shall have a new birth of freedom - and that government of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth. November 19, 1863 ובמילותיו האלמותיות (לא פחות) של ואן זאנט: sweet home alabama lord i'm coming home to you

האימפריה עליה השמש לעולם אינה שוקעת

לא באמת חשבת שאני אשאיר אותך בלי ציטוט נכון? We shall go on to the end... we shall fight on the seas and the oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender, and even if, which I do not for a moment believe, this Island or a large part of it were subjugated and starving, then our Empire beyond the seas, armed and guarded by the British fleet, would carry on the struggle, until, in God's good time, the New World, with all its power and might, steps forth to the rescue and the liberation of the old.". סיר ווינסטון צ'רצ'יל בנאום לאומה הרביעי ליוני 1940

הזמנה למסיבת תה...

"זכור את רחבעם! זכור את פיליפ השני! זכור את המלך צ'ארלס הראשון!"... (מדבריו של ג'ון וסלי לראש ממשלת בריטניה ב-1775, רגע לפני שהאמריקאים פורקים עול ומתנערים מהאימפריה, שלעולם תהיה שניה למולדת הפסים והכוכבים...) אגב, באיזה פורום אנחנו, לעזאזל???

The British are coming! The British

פול רוויר, ביום האחרון בו העולם היה עדיין מקום מתורבת. אני חושב שעברנו לפורום המורדים אבל זה לא מה ששאלת נכון?

hells bells

New member
פיספסתי את כל ה-אקשיון אבל!!!!

הרווחתי אחלה סטייק אנטריקוט שבעולם.

Wonder goat

New member
עם היה לי כוח לכתוב את ההמנון

של ארה"ב הייתי כותב אבל את המשפט האחרון יש לי כוח in the land of theeeeeeeeeeeeeeee brave!!!!!!!!!!!!1

מהתשובות פה אפשר להבין שרוב הפורום

בעד הבריטים ... האמת גם אני בעד הבריטים אפילו יותר מבעד בקטע הזה ... ל-מ-ר-ו-ת שבלי הדורס חיי הם לא חיים.. בכל מקרה ההשוואה מיותרת אבל זו רק דעתי.. תהיו בריאים מאיה

מאיה

אם אנסה לספור כמה להקות אמריקאיות אני אוהב אני אגיע לרישה דומה לזו של הולדן בסיכום שלו על הרוק האמריקאי מלפני כמה שבועות, זה הכל משחק, לא צריך לקחת את זה יותר מידיי ברצינות. והולדן די בלאק להשתמש בזה נגדי

כמובן שהכל רק משחק....

בכיף למה לא אני לא נגד להיפך אחד הדברים שאני אוהבת בפורום הזה שהוא פעיל... כל מיני פרוייקטים...(שאגב מגיע לך עליהם צל"ש) אבל לטעמי זו השוואה קצת קשה.....
תהיה בריא מאיה

למעלה