הקרב על האוקינוס

הקרב על האוקינוס

כמו שכולם יודעים קשה לי להשאר יותר מכמה דקות בלי איזה פרוייקט לנהל מאמר להעלות או גלריה, כנראה שיש לי יותר מידיי זמן פנוי, אז הנה שבועות ספורים אחרי שהסתיים פרוייקט מאה האלבומים אני גאה להציג משחק חדש שיתפוס חלק גדול מהדיונים בפורום במהלך הקיץ: הכל החל מדיאלוג משועשע ביני לבין הולדן, וגדל למימדי T Rex גדול ורעב במיוחד, שיבלע כל חלקה טובה מהקיץ שלנו, הרעיון הוא כזה: כולם יודעים שעולם הרוק ששווה משהו מכיל שני סוגי יוצרים: בריטים ואמריקאים, והפעם אנחנו נברר פעם אחת ולתמיד, למי יש יותר גדול. חוקי המשחק הם פשוטים, אני והולדן נגייס גולשים בכדי ליצור קבוצות, הקבוצה שלו, תייצג את הרוק האמרקאי ושלי את הרוק הבריטי, מידיי יום כל קבוצה תפרסם ביקורת לאלבום אחד מהצד שלה האוקינוס, כאשר אסור להשתמש בביקורות הנמצאות כבר בדפי הקהילה של הפורום. בסוף המשחק יקבעו חברי הפורום בהצבעה מי מהקבוצות ניצחה המשחק יתחיל בתחילת החופש הגדול (ה 1.7.03), בשירשור מיוחד שאצור ובו כל מאיתנו יציג את עמדת הפתיחה וחברי הקבוצה שלו. מי שרואה עצמו מועמד לאחת הקבוצות מוזמן לפנות אלי ולהולדן באמצעות המסרים, אנחנו גם, כך אני מניח ננסה לפתת גולשים מעל דפי הפורום, הצ'אט ובמסרים. (אה כן, אני יודע שזה לא חשוב והכל, זה בסדר)

hells bells

New member
אוסטרליה היתה קולוניה בריטית

כמדומני? ולכן כחובב רוק אוסטראלי (אבל לא רק) אני שייך למחנה הבריטי.

giba70

New member
אמממ... אם כך, כחובב רוק אמריקני

ארה"ב גם הייתה מושבה בריטית ולכן גם אני שייך למחנה הבריטי. גם הרגאיי של ג'מייקה שייך למחנה הבריטי...

John LennonS

New member
אני הוגה הרעיון!!!

אני הוגה הרעיון!!! אומנם זה אתה (ניבלונגים) והולדן שאולי בעבר עשיתם זריקת שמות אבל אני הייתי זה שהציע את הרעיון (ואני לא גאה בו יותר מידי...) לעשות תחרות זריקת שמות עם GetForce5 כדי להוכיח לו (לא שזו ממש הוכחה אבל בכל זאת זה משהו...) שהרוק הבריטי טוב יותר, או הוציא יותר אגדות רוק. ואחרי זה, אם תסתכלו בשרשור, תראו את הולדן מאיים עלי :) שהוא יקח אותי בקלות (מה שנכון נכון!) ואז התחיל הדו קרב בינכם...

lia4d

New member
סליחה..סליחה... ג'ון לנון5 או שחר

מי שהתחיה עם הכול,זאת אני ..אז בבקשה קצת רספקט.....סתם... אחלה רעיון...כנראה אתה באמת בנאדם משועמם אבל סבבה! אני כמובן בקבוצה הבריטית!!!

John LennonS

New member
ליעד קבלי חיזוק חיובי!

ניתן לליעד את הרעיון זה מה שאני מציע, כי היא התחילה את הדיון הראשוני...

Sith Master

New member
בעד מי אני?../images/Emo19.gif

אני העד מה שאני אוהב... לא איכפת לי עם היוצר בא מניגריה! אני מניח שאם אנשים כמו ניב' והולדן עושים על זה משחק זה חשוב, אבל לי ממש לא!

John LennonS

New member
הולדן, אם אתה אומר אני שלך!!!

ױעכשיו אחרי שאמרתי כל כך הרבה נגד הרוק האמריקאי, יחסית כמובן, עליי לנטות לעברו... אני אלך לצד של הרוק האמריקאי, למרות שאין לי יותר מידי עליו, בכל אופן, רק כדי להכיר עוד יותר טוב אותו

hells bells

New member
סליחה כן? ג'ון לנון צודק זה היה

הרעיון שלו. לא יפה ניבלו והולדן הייתם חייבים להתייעץ עם הוגה הרעיון, ולפחות! כן לפחות לקבל ממנו את בירכת הדרך. ג'וני! מלאכתם של צדיקים נעשית לפעמים בידי אחרים, "ישחקו אם כן הנערים לפנינו".

RogerW

New member
ולשאלה החשובה באמת...

כמה כל אחד מוכן להשקיע..(if you know what i mean
)

meandmeandme

New member
זהו באמת..

מותר לשחד? אני יודע שלעודד (פינק) יש כמה בוטלגים
דרך אגב עודד... אתה בריטי נכון?

בריטי? אני?!

צבר אשכנזי (נו טוב, חצי מרוקאי)! ואיך היו הבוטלגים? מי שרוצה שיצור איתי קשר.

meandmeandme

New member
יו...

למרות שבכל מה שקשור במאמרים אני מעדיף להיות בצד של הולדן (נו אופנס ניבלונגינגים ידידי) אני בוחר במחנה הבריטי. אני, פיל קולינס, דיוויד גילמור ואיאן אנדרסון נראה לכם מה זה!
אני צריך גם לשלוח מסר או משו?

lia4d

New member
אחרי זה תגיעו למסקנה שאני כבר הגעתי

אחרי כל המשחק שתשחקו תבינו שהרוק הקלאסי הבאמת שווה בעצם בא מהאי הקטן הזה...בעצם לא כל כך קטן.....

עם כל הכבוד

אני תומכת בבריטים. למרות שיש גם להקות אמריקאיות אדירות אנחנו חייבים להכיר בעובדה שבריטניה ייצאה הרבה יותר להקות מוצלחות מכל מדינה אחרת. למרות שגם לה יש עליות ומורדות כי אם להשוות את המוזיקה שהיא מייצאת היום לשנות ה-60 70, זה חרא שלא יאומן. תסכימו איתי?

למעלה