המפלצת של.. if you get off the but a BIG SCARY MONSTER will eat you!
E elcool New member 29/10/03 #41 המפלצת של.. if you get off the but a BIG SCARY MONSTER will eat you!
S S h a k s h u k A New member 29/10/03 #42 נגיד שהיא.. *ממשיכה שרשור נומרלי* אמממ 1. הכומר הלא הומו של סאות'פארק (לא זוכרת שם ) או 2. הנכה ההוא.. ( אני לא טובה בשמותת) מהפרק שהוא וטימי הלכו למועדון The Krippes (או משהו כזה.. אם כותבים את זה ככה)
נגיד שהיא.. *ממשיכה שרשור נומרלי* אמממ 1. הכומר הלא הומו של סאות'פארק (לא זוכרת שם ) או 2. הנכה ההוא.. ( אני לא טובה בשמותת) מהפרק שהוא וטימי הלכו למועדון The Krippes (או משהו כזה.. אם כותבים את זה ככה)
E elcool New member 29/10/03 #43 ג'ימי קוראים להם האב מאקסי וג'ימי (ואת באמת לא טובה בשמות... ) המונגולים או ראסל קרואו
W wanna get high New member 30/10/03 #44 ראסך קרואו... רק בגלל המבטא... טאקו מחרבן גלידה או רנדי מארש
W wanna get high New member 30/10/03 #47 ברבריידי!!! וגם אני אוהב את חניפר... אחד מהפרקים הכי טובים... מיסטר גריסון או מיסטר סלייב?
א אייל הצלם New member 1/11/03 #53 אין לה שם... נו... הילדה עם השיער האדום, שדיברה עם הבנות בפרק של בבה 610
W wanna get high New member 30/10/03 #50 איכס... מיסטר גריסון... הומו!!! סתם סתם... אבל זה היה מצחיק...