הקרב האהוב בסדרה.

הקרב האהוב בסדרה.

כסדרה על מלחמה, "שיר של איש ושל קרח" מלאה בהמון קרבות, גם קרבות דו-קרב של אחד על אחד כמו וארדיס נגד ברון או אוברין נגד גרגור, וגם דברים יותר גדולים, כמו הקרב על הבלאקווטר או הקרב על המזלג הירוק. אז, איזה קרב בסדרה הזאת הכי הרשים אתכם? מה גרם לכם להזיע ולהימתח בעת הקריאה או הצפייה, מה הפתיע אתכם ואיזה אקט מלחמה ואלימות הכי גרם לפעור עיניים ופה?

CallMeCavanaugh

New member
אני
לסופת החרבות

הכי זוכר את הקרב בין אוברין וגרגור. הוא ממש ביעס אותי, יותר מההוצאה להורג של נד ואפילו יותר מהחתונה האדומה. אוברין היה דמות ממש מגניבה, והוא גם לא היה טיפש, או שלפחות כך נראה. ממש קיוויתי שנראה אותו הופך לדמות ראשית שילך ויבעט בכל מיני עכוזים שהסטארקים חנונים מדי בשביל לבעוט בהם.

ואז הוא מת, וזה היה מוות אכזרי, והתיאור הפלסטי היה הופך מעיים. ממש התבעסתי שלא רק שהדמות האוּבּר מגניבה הזאת מתה, אלא גם שהוא מת כזה מוות איום.

הבלאקווטר

אחד מתיאורי הקרב המרשימים ביותר שהפכו לאחד הפרקים המרשימים ביותר שראיתי בסדרת טלוויזיה
ואני בדרך כלל לא חובב קרבות. קרבות הופכים לבאמת טובים כשמשולבים בהם עלילות אישיות.

JoIIy Roger

New member
ההר הדוהר והצפע האדום

הקרב שעשה לי הכי הרבה צמרמורות זה לא כ"כ קרב אלא התוצאה, הרצח של איליה וילדיה.
שפלות של טייוון ואנשיו.
היו עוד כל מני שיאים מגעילים כמו הסיפור של ריקרד וברנדן שהוביל להתמרדותו של רוברט.

הקרבות

כמובן הקרב המרשים ביותר היה על הבלאקווטר אבל הקרב שהכי עשה לי את זה והפתיע אותי זה הקרב בצפון בין המשמר לפראים שבו סטאניס בא לעזרה , סטאניס בצפון ?!?!
WTF!!!

Serf SaN

New member

הכי לא ראיתי את זה מגיע. סטאניס?! למרות כל הרמזים.

שלי
לסופת חרבות

הקרב של גים והדוב.
בגלל כל דיאלוג של גים ובריאן.
אין לי ציטוטים אבל אני זוכרת בערך "מה אתה עושה? " "משהו טיפשי" ו"קוראים לי גים".

למעלה