הקרבות

stאסתי

New member
הקרבות

יו איזה מציפנית אני לא סותמת את הפה, אבל חשבתי על משהו בלילה ורציתי לשתף. כמה הקרבות אנחנו עושים בשביל אנשים שבכלל לא מעריכים את זה? כמה שבתות נשארתי בבית "בשביל המשפחה" כמה חגים סבלתי בשקט כמה בגדים לא לבשתי כמה מילים לא אמרתי כמה לילות לא יצאתי כמה חברים לא ביקרתי כמה יסורי מצפון הרגשתי אולי זה משהו בדת,אולי זה סתם משהו אימהי (פולני?הונגרי?) אבל איך אפשר להכאיב ולייסר ככה ילד שלך רק כדי שהכל יראה מבחוץ יפה וטהור ונקי? כל כך הרבה פספוסים בחיים שלי רק כי חשבתי שאני אצליח לרצות אותה בסוף (ודובר רבות על כמה שחשובה לילד ההתרצות של ההורה) אבל לאט לאט הגעתי למסקנה ששום דבר לא יעזור היא בחיים לא תהיה מרוצה ממני זה בחיים לא יספיק לה גם אם הייתי נשארת חרדית ומתחתנת עם הבן של איזה ראש ישיבה,גרה לידה,מגדלת 5 ילדים צדיקים ויראי שמיים. תמיד עוד היתה לה ביקורת זה אף פעם לא מספיק אז למה לי לחיות את החיים שלי בשבילה? רגע חשוב בשבילי..

newKiticat

New member
גם אם

אימא שלך הייתה מתרצה, לא הייתי בעד שתחיי את החיים שלך בעד אף אחד- מלבד עצמך. אני לא מוותרת על דברים מסויימים. ובוחרת בקפידה את המלחמות שלי כל עוד אני חיה בבית. אני לא מצפה שהיא תאהב ותשמח בכך, אבל הם ילמדו לקבל אותי כפי שאני, או שלא יהיה "אני" שיקבלו. משפחה זה משפחה. אבל עדיף להתנתק כשכל מה שיוצא לך מזה- זה כאב ראש. אגב- בנוגע לבגדים אני טיפה יותר סולחנית. וכשאני אצא מהבית ואחזור לחגים- אני לא אחליט לחנוך את המיני והגופיה הכי חושפנית בארון שלי... למרות ה"דווקא" שבעניין. אגב. אני כמעט בטוחה שאחי, דתי? לא יהיה. אז חבר אחד יש כבר בצד שלי.. לבחור את המלחמות.... ולעשות את הבחירות. רק בשביל עצמך.

s h a y 4u

New member
מסתבר ש...

אולי מסתבר שההקרבה לזולת היא יפה אם אתה מזדהה עם הצד השני ומבלי שישתנו תוכניותך אלא רק ידחו?! אני קורא תגובות שלך בפורום ויש לי להביע בטוהר לב שאת כישרונית ומיוחדת בהבעה בכתב תמיד יש לך את המילה הנכונה לענות ואת העזרה הנכונה והיציבה לשאלות אחרים ...וגם שאת משתפת בטבעיות בכתב קטעים מחייך ומה שעובר עלייך את צריכה לכתוב מאמרים חכמים בעיתונים או משהו או בכלל להוציא איזה ספר

goylem

New member
הסמלים לא עולים לך? אז הנה: ../images/Emo9.gif

מה לא עושים בשביל אסתי המסומקת?? אגב, הבעיה במסרים לפרטי כבר תוקנה?

למעלה