הקצת הגיע

stkachov

New member
הקצת הגיע

ואיתו הדכאון... לא יודע איך אתם מתמודדים עם החום הזה... אני ממש לא טוב. אותי זה מכניס לדכאון וחוסר יכולת לעשות כלום(כולל ללכת ללימודים)...

stkachov

New member
הקצת=הקיץ

רוצה לעזור לי לבדוק מבחנים?

זה יוציא אותך מהדיכאון זה בטוח. והקפה עליי יעיר אותך מהכול. יאללה הולכת להכין קפה.

stkachov

New member
מממ

זה יהיה ממש עצוב... שאני במצבי הלימודי הכושל, אבדוק מבחנים של מישהו אחר. חוץ מזה... אמרתי לך מה אני חושב לגבי מקצוע הלשון

חחח

אני אתן לך מכוון. אין לי כוח לבדוק היום, אבדוק מחר. אתמול השכנים מלמטה עשו על האש כל הלילה. צרחות , קולות ועשן הגיעו עד אלינו. לא ישנתי כל הלילה. עכשיו אני לא מסוגלת דבר לעשות. רוצה לישון.

zebrafish

New member
מאוורר וחלון פתוח

אמנם אתמול ושלשום גם הלילות היו בלתי נסבלים, אך הערב נעים בחוץ. פותיחם חלון, פותחים מאוורר, והכל טוב.

stkachov

New member
קודם כל

מאוורר עוד אין לי... הוא אצל ההורים ולא יודע מתי אצליח להביא אותו למעונות. החלון פתוח.. אבל זה ממש לא עוזר. חשבתי אולי לקנות מצנן אוויר לחדר... אבל הוא עולה ממש יקר( 1300 ש"ח) וגם אומרים שהוא לא מיועד לעבודה באיזורים לחים, ונראה לי שכאן באיזור יש לחות די גבוהה.

מֵירַב

New member
תגיד, גם השנה חנקו אתכם בחדרים עם הראדיאטורים

הדפוקים האלה עד אמצע האביב? כשהייתי בפדרמן - הייתי עם מאוורר אחד. כשעברתי לטליה (חצי שנה אחרונה) - הייתי חייבת שניים. משום מה שם הרבה יותר מחניק.

stkachov

New member
לא, השנה היה בסדר

בטליה יותר חם... כי הרבה מאוד דירות זה קומת גג... והגג לא מצופה בזפת וכל הזמן מתחמם בצורה מטורפת... באמת בלתי נסבל בטליה בקיץ

מֵירַב

New member
דווקא אנחנו היינו דירת סנדביץ' וכן סבלנו...

בפדרמן, ב513, היתה רוח שווה. וגם נוף שווה. אוי הנוף... הזריחות מהממות משם. אגב, שמעתם פעם על הגופה שמצאו ביער? בזמן שעוד למדתי... לא רחוק מפדרמן.

stkachov

New member
טוב, מצב הרוח השתפר מעט

חיפה היט בגמר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amitk80

New member
הבעיה

זה החום בכיתות כי המזגנים לא עובדים בשיא הטורבו. כן הלילות חמים אבל ישנים עם מאוורר. איזה כיף לשבת עם הגופיה ולראות כמה הכתפים התרחבו בשנה האחרונה!

stkachov

New member
דווקא בימים האחרונים

המזגנים פשוט עובדים אובר טיים... אני אפילו מביא איתי חולצה לשים למעלה כי ממש קר בכיתות סחתיין על הכתפיים !

מֵירַב

New member
אני ישנה עם פוך ומאוורר. פק"ל.

אני רוב הזמן בספרייה (ספריות, ת'אמת), כך שיש מיזוג נורמלי. אבל כשיוצאים מהבניינים... גוועלד! אבוי! שוד ושבר! תעשה שריר

stkachov

New member
שמיכת פוך ??

אצלי היא כבר מזמן בארון, מחכה לחורף הבא.

מֵירַב

New member
נשברתי היום, נפנפתי את שמיכת הפוך לכל הרוחות

והתכסיתי בשמיכת קיץ. נכנעתי חודשיים מוקדם מדי, בד"כ אני נפטרת מהפוך רק בסוף יולי

למעלה