הקצפת חלב

הקצפת חלב

אני מעוניין להקציף חלב בצורה ידנית. פלנג´ר הוא הפתרון האידיאלי לפי מה שהבנתי מהפורום. לא זכור לי אם יש עדיפות ל3% על 1% - יש? היום בדקתי ב HOME CENTER ואחד כזה בנפח של קרוב ל 1 ליטר (ע"פ העיין בלבד) עולה 160 ש"ח. בחנות אחרת ראיתי ב 180 ובחנות נוספת ראיתי ב 150 ש"ח. כולם מנרוסטה, כך שאפשר לחמם את החלב ישירות על הגז. בזה שראיתי ב HOME CENTER היה גם מקום לקפה מעל הרשת - למה זה נועד? נראה לי יקר קצת, כמה צריך לעלות אחד כזה והאם יש צורך לשים לב למשהוא מיוחד?

carmonle

New member
אני חסיד של מכונות אספרסו אולם יש

החולקים על דעתי. באם היית מבצע סריקה של פורם זה היה ברור לך שאין תמימות דעת באשר לדרך העדיפה. אין ספק שמקינטה ופלנג´ר הם האמצעי הזול ביותר להכנת קפה והקצפת חלב אולם הם לא בהכרח מתאימים לכל משתמש. מה שקובע הוא מבחן הטעם האישי והיכולת הכספית של כל אחד ואחד. אני מזמין אותך לבקר באתרי "קפה וויז" בו מידע רב המתמקד במכונות אספרסו. בדף הקישורים תמצא קישור לאתר קפה אילנס בו מידע רב, הנחיות ואיורים כיצד לתפעל מקינטה ופלנג´ר. לעצם שאלותיך יש עדיפות לחלב 3% אולם גם חלב 1% ניתן להקציף ללא כל בעיה. את הקפה במקינטה אין לדחוס וצריך להסירה מידית מהאש עם לקראת סיום הזרימה. היחס לקפוצינו הוא 1/3 קפה ו- 2/3 חלב ובמידה ורוצים חלש יותר אפשר גם 1/4 קפה ו- 3/4 חלב. בהצלחה ערן

למעלה