הקצפת המשחק

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
דאריוס מגיע להושיט יד בפינוי

אתם מצליחים לשחרר את הבחורה מהסלעים. היא עדיין לא זזה, נשארת שכובה על הקרקע. נראה שהרגליים שלה מרוסקות. "את חופשיה!" אומר לה דאריוס, היא מביטה בו במבט אומלל, "אני לא מרגישה את הרגליים"

dragon zlotnik

New member
יש לך סוס מחוץ למערה?

נוכן לסחוב אותך אל הסוס ואז תוכלי לרכב לעיר, או שהמלכה תמצא דרך להעביר אותך לעיר.

Nihau

New member
ניהאו הביטה ברגליה המרוסקות בעצב

ואז שלפה חבל והלכה למצוא חומרים בסביבה להכין מהם אלונקה מאולתרת. "סוסים לא יכנסו לכאן לדעתי, נסחוב אותה באלונקה עד ליער, דאריוס תעזור לי להעביר אוה אל האלונקה בבקשה, ואת גברת - תנשמי עמוק ותאזרי אומץ, זה הולך לכאוב"

Nihau

New member
"הסוס שלי מחכה לי בחוץ"

היא סיימה להכין את האלונקה המאולתרת ולשפצר לה ידיות נוחות ואפילו הוסיפה כריות ממה שהיה בחדר. היא ניגשה לקבע את הרגליים השבורות של הפצועה ואז עשתה כמיטב יכולתה לרפא אותה מה שלפחות הקל על הכאבים, גם אם לא איפשר לה ללכת. היא פנתה לאריזארד ודאריוס "אתם תוכלו לסחוב את האלונקה?"

DDN

New member
"בהחלט" אומר דאריוס,

הוא מרים את האלונקה מצד אחד, ומיד ניקול מתייצבת להרים אותה מהצד השני. "אני אעזור לך", היא אומרת לו, "אני לא יכולה לאחות לה את הרגליים, לפחות אני יכולה לסחוב אותה מכאן". והם מתחילים לצאת מהאולם. המלכה לבינתיים הביטה שוב דרך הפתח, "מה קורה פה? למה אתם מתעכבים?"

Nihau

New member
"אנחנו לא משאירים פצועים מאחור"

ענתה לה ניהאו בנעימה נחרצת "בנינו אלונקה ואנחנו נביא אותה למרפאים בעיר". עוברת על פניה ופונה לעבר גשר הקרח שמגשר ע"פ האגם ההרסני ועוברת עליו במהירות, חוששת ממגע המים העויינים ומחפשת את אלכסנדרה ואדם.

DDN

New member
המלכה הביטה באריזארד

וזרקה מבט לכיוון ניהאו ודאריוס שפינו את סאבין שבורת הרגליים מהאולם. היא חזרה להביט באריזארד, "אני לא יודעת. הייתי כלואה פה כאלף שנים. העולם השתנה מאז". היא יוצאת אחריהם, וכולם יוצאים מהמערה. השעה היא שעת לילה. עבר זמן רב מאז נכנסתם למערה. הכוכבים מנצנצים בשמיים, ונשמע קול של תנשמת ברקע. מפחיד. המלכה מביטה ועיניה צרות. "משהו רע קורה" היא אמרה.

naring

New member
"אז אולי כדאי שנמהר לעיר"

"כמה שנגיע יותר מהר, נוכל למנוע שפיכות דמים מיותרת, ונשיג את נאורון."

DDN

New member
"אתה צודק ידידי"

אומר לך דאריוס וטופח על כתפך. הוא שורק לסוסים שמגיעים בריצה. "מישהו יצטרך לשמור על סאבין והאלונקה, היא לא תעמוד בקצב המהיר של הדהירה" הוא מוסיף.

dragon zlotnik

New member
אריזרד אומר

"מי אמר שנאורון יחזור עכשיו לעיר, אחרי שהדוכס גילה את פרצופו האמיתי, הוא יהיה שם בסכנה מהמשמר, ואין לו כבר כוח בלי המלכה... נראה לי"

DDN

New member
"הוא לא יפסיד בכזאת קלות"

אומרת ניקול ברצינות. "וגם אם יראה שהוא מפסיד, הוא יעדיף לעשות נזק לפני שהוא מת סופית. והכי הרבה נזק הוא יכול לעשות בעיר"

Nihau

New member
"נאורון בטח מנסה עכשיו לבצע הפיכה

ולחסל את הדוכס כשניקול לא נמצאת בסביבה כדי לסתור את סמכותו" אמרה ניהאו לאחר רגע של מחשבה מודאגת "הוא בטח החליט שעכשיו שכל החוטים שהיו בידיו נסרפו עדיף לו לחזור להתחלה ולנסות מכיוון אחר. אם המלכה הלוחמת האגדתית לא משתפת איתו פעולה אולי כוח צבאי פשוט ונאמן יצליח לעזור לו להשיג את מטרתו המטופשת" היא החלה לצעוד במהירות, הסוס שלה נושא את האלונקה והולך אחריה כמו כלב נאמן.

סיריס רואה את ניהאו רוכבת

ואומר "אני הולך ליער נפגש בעיר בכניסה בעוד יומיים" הוא מחכה לתשובה

לסיריס נמאס לחכות

הוא עומד לפנות ליער כאשר הוא שומע שוב את הקולות "לא, לא" הוא צועק "שמעתם את זה, זה הם השד הירוק הם באים לחסל אותי הצילו"

Nihau

New member
ניהאו לא עצרה וחלפה על פניהם

של סירים ואריזארד והסוס שלה הלך אחריה. הם המשיכו אל תוך היער ופנו אל השביל איתו הגיעו לכאן מהעיר. היא התחילה לספר למלכה שאלכסנדרה ונאורון הגיעו לכאן בתעופה והדרך לעיר ארוכה יותר דרך היער, במיוחד עם פצועים, כך שאם אצה לה הדרך היא יכולה לעוף לשם.

snift

New member
אדם עולה על סוסו ורוכב בעקבות

ניהאו והמלכה.

DDN

New member
כדורים צבעוניים החלו להסתחרר סביב

המלכה. היא החלה לרחף באוויר. "אני אעוף לצידכם" אמרה לניהאו, ופנתה להביט בסיריס - "מה הבעיה שלך? לא שמעתי שום דבר" לבינתיים, דאריוס וניקול גם פנו אחרי אדם וניהאו.

למעלה