הקצפת המשחק

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
../images/Emo41.gifהמשחק - בקרוב הקרב הגדול../images/Emo41.gif

הוא ימשיך מכאן.

DDN

New member
../images/Emo41.gifקאלי נאריקס פנתה לצאת מההיכל../images/Emo41.gif

היא פשוט הדפה את הדלתות הגדולות שנראו כל כך לא מוזזות ממקודם, ויצאה. צווחה חלושה מפינת החדר, היכן שסאבין, השכירה הבלונדינית הייתה חצי קבורה, "אל תשאירו אותי ככה! בבקשה! אל תשאירו אותי ככה עם היצור הזה". היא התכוונה בוודאות לטאזוס שעדיין עמד לידה, מחכה שרק תעלמו כדי שיוכל לסעוד את נפשו. דאריוס ניגש למקום בו היא קבורה, והחל לנסות להרים מעליה את האבנים. פתאום התעורר טאזוס, כאילו הוחזק עד עכשיו בכישוף כלשהו, הדף בזנבו את דאריוס משם והסתער על האישה הכלואה.

אני הולך עם המלכה

תוך כדי שאני מפעיל את קסם הידידות עם חיות שלי ומבקש מטאזוס לחכות ובחוץ יש אוכל יותר טעים

DDN

New member
לחש ידידות עם חיות

אינו עובד על מפלצות. הוא מיבט בך, ונוהם. האישה עדיין צווחת,

dragon zlotnik

New member
אריזרד הולך אחרי המלכה

ומביט בטאזוס, נראה עליו שלרגע אחד הוא שקל להסתער עליו אך לבסוף החליט שחבל לסכן את עצמו בשבילה.

Nihau

New member
ניהאו מסתובבת, עוקפת את אריזארד

וחוזרת את היצור, תופסת אותו בעורף ומנערת אותוהיטב ואז מעיפה אותו הצידה. היא עוזרת לדאריוס לשחרר את האישה הקבורה מתחת לאבנים אומרת לה ולדאריוס "ככוהנת אני לא יכולה להניח לך למות כאן למרות שרצית להרוג אותנו קודם. ניסינו להזהיר אותך על נאורון ולצערי נאלצת לגלות את מחירה של הנאמנות לשכמותו על בשרך. תחזיקי מעמד ונשחרר אותך"

DDN

New member
טאזוס מזנק על ניהאו, לופת אותה בשתי

ידיו ומנסה לנגוס בכתפה. דאריוס מנסה לרסן אותו. כוח יש לייצור! הוא מנער מעליו את דאריוס, ניקול שם, מנחיתה עליו מכה עם האלה שלה, עכשיו הוא מזנק עליה. ניהאו מרגישה צריבה קטנה בכתף. הריר שנזל מפיו של היצור חרך מעט בעורה.

Nihau

New member
ניהאו שולפת את אחת החרבות שלה

ומכה עם הכת בראשו של היצור במטרה להמם אותו

dragon zlotnik

New member
אריזרד מסתובב אחורה

אחרי שהוא רואה את המהומה ונותן ליצור בעיטה שתעיף אותו כמה שיותר רחוק מהם.

naring

New member
הוריל לוקח את ג'ייד ושניהם מתרחקים

מהסכנות שבמערה. הם יוצאים עם המלכה מהמערה והולכים בעקבותיה.

DDN

New member
אתם חוצים את גשר הקרח,

ועל גדות האגם המלכה נעצרת. "איפה האחרים?" היא שואלת, "ומה הרעשים שם? במי הם נלחמים?" היא משנה את חרבה לתנוחת אחיזה נוחה יותר, "תשארו כאן. בטוח יחסית" היא אומרת וחוזרת לכיוון הבניין.

DDN

New member
הייצור נוהם, ומזנק!

מכה את ניהאו עם זנבו ונוחת על אריזארד. "אתם לא תעמדו ביני ובין האוכל! לא!" הוא צווח בטון צווחני. הוא חושף שיניים, והבל הפה המסריח שלו מכה באריזארד. דאריוס מנסה ללפות אותו מאחורה, אך הייצור פשוט מחליק מבן אחיזתו.

Nihau

New member
ניהאו שולפת בשר מיובש ומציגה בפניו

אם הוא מסרב לאכול אותו וממשיך לנסות לפגוע בה ובאישה הקבורה היא עורכת היכרות עמוקה בין הקצה המעניין יותר של החרב שלה והבטן שלו.

DDN

New member
סרחון פושה באוויר

עת חרבה של ניהאו מפלחת את בטנו של טאזוס. סילון נוזל ירוק ניתן ממנו, ונראה כי קצה החרב נמס. הוא צווח בכאב. תופס את בטנו ומיילל. מקפל זנבו בין רגליו ומדדה משם.

Nihau

New member
ניהאו קופצת אחורה ומקללת חרישית

כאשר היא רואה את קצה החרב המומס. היא מניחה את החרב בצד מקווה להצליח להציל אותה אחר כך אבל מפחדת לנקות אותה כרגע כדי לא להמיס עוד מחפציה. פונה חזרה אל האישה החצי קבורה היא ממשכה לפנות סלעים ממנה ואומרתצ לה "תחזיקי מעמד, אנחנו עוד מעט משחררים אותך" מזיזה סלעים גדולים בהרבה ממה שהמבנה הדין שלה מרמז שהיא יכולה להרים. אל אריזארד היא עונה "זה בסדר, רק צרכים עזרה להוציא אותה מפה"

למעלה