הקצפה ידנית

liran610

New member
הקצפה ידנית

שלום לכולם אני יודעת שאפשר להקציף חלב ידנית ע"י פלנג'ר מיוחד -למשל של ביאלטי וכאן הבעיה פעם היתה לי כוס כזאת (לא של ביאלטי ,של סתם חברה) הכוס עשתה קצף יציב ,סמיך ממש תענוג קרה מקרה והכוס נעלמה
אחרי חיפושים,באתרים,בפורומים הציעו לי את פלנג'ר ,וקניתי את של ביאלטי כי הבנתי שהוא טוב וגם כי לא מצאתי חברה אחרת שמיצרת פלנג'רים להקצפה אבל,,, לא רק שהיא לא הקציפה ,אלא עשתה מין בועות כאלה ... עלובות היא גם התפרקה מהידית שלה יש לכם אולי חברה אחרת להמליץ לי עליה? אגב כל המקציפים הקטנים לא השתוו לכוס שהיתה לי

liran610

New member
תודה

המקציף שיש הוא למיקרו האם האפשר להשתמש בו רגיל? בלי מיקרו?

dpascal2

New member
המקציף של ביאלטי מ ד ה י ם !

עושה מחלב 3 אחוז קצפת אחידה עם Nano-Bubles. מוצר מאסיבי עם גימור של אוכלי קראוט. היה לי הבודום וזו ליגה אחרת לגמרי.

nzolotov

New member
לחברת Tupperware יש מקציף חלב טוב

עשוי מחומר פלסטי, מקציף מצויין ומתאים למיקרו

liran610

New member
לי יש כזה

אבל הוא לא הגיע לתוצאות של הקודם מצחיק שמקציף של חברה מוכרת עלה לי כפול ולא הגיע אפילו פעם אחת לתוצאה טובה

liran610

New member
איפה יש חנויות במרכז

שאני יכולה לראות את המקציפים האלה בעיניים,לא רוצה לקנות את זה מהאינטרנט כי מה שבטוח שאם הייתי רואה את המקציף הזה בעיניים לא הייתי קונה אותו הוא מסורבל לא נוח כשמקציפים את החלב הוא יוצא מהחור שלמעלה
מאוכזבת

STP5

New member
אני קניתי בקפה פרס בקפלן 4

ושם גם הדגימו לי ואפילו נתנו לי לנסות להקציף לבד והתוצאות בהחלט גרמו לרכוש את המוצר באופן מיידי, ומאז קניתי עוד 2 אחד להורים ואחד לחברה.ממולץ מאוד התוצאות פשוט מעולות.

קרמריקה

New member
הקולורמה אכן לא עדיפה מפלנג'ר רגיל

הטוטוקרמה (גם של ביאלטי) עדיפה בהרבה... מקציפה נהדר, בנויה טוב וחזק, מוצר שיחזיק לשנים.

liran610

New member
../images/Emo10.gif

מעצבן אז למה רשום שהוא מקציף? זה ממש לא נכון למה הוא מיועד בכלל? דלה לחלב אני יכולה לקנות ב-10 שקל אני לא צריכה קולורמה שתשמש לי כדלה

קרמריקה

New member
המוצר הוא פלנג'ר

מיועד להכנת קפה french press. כל הפלנג'רים יכולים גם להקציף, פשוט לא ברמה טובה.

ilancafe

New member
ואני טוען - שאין כמו הפלנג'ר!!!

הפלנג'ר של בודום הוא בעיני המקציץ חלב הטוב ביותר. וזהירות לפני ההתנפלות: נא לזכור שהמטרה היא הכנת קפוצ'ינו. לא קצפת לעוגה. מה שאנו רוצים להשיג זה חלב מוקצף עם בועות מאד מאד קטנות. וכמובן שאני מוכן להוכיח את זה. אילן

קרמריקה

New member
בדקת אותו ישירות מול הטוטוקרמה?

אני בדקתי פלנג'רים אחרים (לא של בודום) ואף אחד לא הגיע לתוצאות של הטוטוקרמה.

liran610

New member
הטוטוקרמה זה סתם

אני לא מבינה כמו שאתם מבינים כאן אבל להגיד שהטוטוקרמה עושה קצף? נורא מוזר לי היא עשתה בועות כמו שהבועות שמוציא קרטון של חלב שמשקשקים אותו

STP5

New member
את כנראה לא יודעת להשתמש בזה זה נות

נותן תוצאה מדהימה ולפעמים אפילו יותר מידי קצף - מושלם מומלץ ללמוד להשתמש

liran610

New member
סליחה מרוב שמות ...

אני כבר מתבלבלת חלק קוראים לפלנג'ר טוטוקרמה חלק קוראים לפלנג'ר פלנג'ר של קפה ננסה טוטוקרמה

למעלה