הקצין שלי.

anush91

New member
הקצין שלי.

אתה בחיים לא תבין. לא תבין את מה שאני מרגישה. את כל הפרפרים והרעידות שיש לי בגוף כשאני רואה אותו. את כל המילים שאני רוצה להגיד. את כל הדברים שאני רוצה לעשות. הוא כזה חמוד. מתוק. נחמד. חייכן. והוא בן 26. ואני?! אני בסך הכל מתבגרת קטנה לידו. הוא רואה בי סתם מישהי מהקבוצה. שמתאמנת איתו. שמתעצבנת עליו. שסתם מנדנדת לו במסנג'ר. שמשעמם לה. הוא לא מבין שבעצם אני מנסה להתקרב אליו. להיות איתו יותר. שאני חייה מפגישה לפגישה. שאני רק רוצה לראות אותו כל הזמן. לדבר איתו. להרגיש אותו קרוב. להרגיש את הריח שלו. את החום שלו. לאהוב אותו . לאהוב אותו בלי הפסקה. בא לי לפעמים פשוט להתקרב אליו ולתת לו חיבוק. או נשיקה. אני כל כך אוהבת אותו. הוא הדבר היחיד שמענין אותי בזמן האחרון. אפילו האימונים התחילו לאבד את ערכם אם הוא לא שם. ואני לבדי. אף אחד לא מבין אותי. לא מבינים שאני אוהבת אותו כל כך. החברות הרי אומרות לי שזה בלתי אפשרי. ואני מבינה את זה!!! אלוהים הרי אני מבינה את זה!!! אבל אני לא יכולה לשלוט במה שאני מרגישה. ומה אני עושה? מנסה לשכוח? לא מצליחה. ואולי גם לא רוצה. כי הוא הכל בשבילי. אני רק רואה אותו ונהיה לי טוב. הלב שלי ישר מקפץ. כל התחושות מתמזגות לתחושהה אחת לתחושה נפלאה. של אהבה. של אהבה אליו. של אהבה למי שאני כל כך לא יכולה בלעדיו .קצינצ'יק שלי -כמו שאני קוראת לו. קצינצ'יק. האהוב שלי. היחיד בשבילי. שאני לא יכולה בלעדיו. מיי לאב.

פשוט מדהים

אין לי ממש מה להגיב.אני רק יודע שהאהבה בסופו של דבר מנצחת הכל.זה יכול לגרום לו לאהוב אותך אם תראי אהבה.אין לך מה להפסיד.מקווה בשבילך שתצליחי.

anush91

New member
אבל הבדל של 11 שנה בגיל???

הוא בן 26 אני 15...לפעמים נראה יל שזה פשוט בלתי אפשרי. ככה כל החברות שלי אומרות לי. ואני כל כך אוהבת אותו........

נערה תקשיבי

את קטינה והוא איש מבוגר. לא כדאי. הוא גם כנראה לא ירצה מישהי כל כך צעירה. אולי תמצאי מישהו בסביבות הגיל שלך ואז תחשבי עליו פחות?

anush91

New member
אבל אין מישהו בגיל שלי שמוצא חן בעי

אין אפחד נורמאלי....

פשוט מדהים

אין לי ממש מה להגיב.אני רק יודע שהאהבה בסופו של דבר מנצחת הכל.זה יכול לגרום לו לאהוב אותך אם תראי אהבה.אין לך מה להפסיד.מקווה בשבילך שתצליחי.מכל הלב.

אה,זה קל!

תשיגי את הטלפון שלו איכשהו ותפתיעי אותו בארוחה טובה,מאסז` מפנק,יין וכו`.אל תספרי מי את,תגידי לו בטלפון פשוט שיבוא.תמצאי כל פעם בילוי אחר...

anush91

New member
אבל הוא יזהה אותי

ומה יהיה אז? הוא בטח יחשוב שהתחרפנתי לגמריי...............

תהיי חייבת להתקשר דרך חברה או מישהי

תוכלי להשתמש בחברה שלך.מה שאני לא מבין זה מה זאת אומרת הקצין שלך? את רק בת 15,הרי את עוד לא בצבא! מה זאת אומרת אימונים,מה זה פנימיה צבאית?

anush91

New member
אנחנו מתאמנים ביחד בקארטה.

פשוט הוא עתודאי אז הוא בצבא עכשיו- קצין. ואנחנו מתאמנים יחד בחוג לקארטה. אלה האמונים שהתכונייתי אליהם...שם בעצם נפגשנו. מזאת אומרת להתקשר אליו? מה זה יתן לי?

זמן איכות יוצר תוצאות.

את צריכה לנסות כל מיני דרכים שהוא יהיה לידך,לדוגמא הזמנה לארוחה(מבלי לפרט את הכוונות האמיתיות)עד שהעניינים יתגלגלו לסיטואציה הרצויה.(המשך>>)

המשך

אחרי הארוחה קחי אותו לחדר שלך דברי איתו קצת,שימי מוזיקה,שימי לו כיסוי עיניים ותפתיעי אותו במסאז`(טריק-יש את המכשיר מפלסטיק שיוצר תוצאות מדהימות תמיד)>

המשך 2

בכל מקרה המטרה היא ליצור זמן של בילוי איכותי של שניכם,שוב-כל זה יוצר את הרגעים שאת מחפשת.היופי זה לעשות הכל כאילו בקטע של סתם בשביל הכיף.ככה גם אין>>

המשך 3

ככה גם אין מחויבות(תתרחקי ממחויבות כמו מאש כי זה מרעיל את היחסים בכל הבלאגן של מוסד הנישואים כמו שבטח שמת לב)הכל יתנהל באוירה משוחררת...אמן!

tidhar

New member
פסול !הכל פסול ! לכל גיל יש את הה

תענינות שלו והשגעונות שלו. לא היתי אומרת שאת מאוהבת בו ,אלא בדמות החזקה, הסמכותית, הבטוחה והדומינטית שהוא מסמל. צאי מזה ותהני,( בלי השוואות )מגילך ומחוויותיו. כל דבר בעיתו עוד תגעגעי לגיל ה"טיפש עשרה" האם תהית אי פעם למשמעות הכינוי? היתי ממשיכה לא לאות לענות ,אלא שאני מקלידה (מרחק של 12 שעות טיסה) בעזרת העכבר אות אות. תיקון; לא =ללא good luck

לאנוש 91

קודם כל תעשי מה שטוב לך ולא מה שטוב לאנשים אחרים.2.הגיל שלך הוא בעיה לקשר עם מישהו מבוגר מבחינת החוק וסביר להניח שהוא יסרב.בקיצור יש לך כמה מכשולים...

JudyWn

New member
בגיל שלך זה לא נדיר להתאהב ../images/Emo23.gif

בדמויות סמכותיות. לפעמים זו התאהבות במורה. לפעמים במדריך. במקרה שלך זה קצין בוגר ממך. אני מבינה שאת
אותו ולא יכולה לחשוב על לנתק את הקשר, אבל את צריכה להבין גם את הצד השני - הוא בן 26, את בת 15. הוא עתודאי את בכיתה ט'. אין לו (מלבד הקארטה) שומדבר במשותף איתך. אני מציעה לך לנתק את הקשר הזה - אולי אפילו להעדר מהשיעורים כמה זמן - עד שתוכלי להסתכל עליו בלי כמיהה אליו. כן - זה קשה. כמעט בלתי אפשרי - אבל זה הדבר הנכון.

למעלה