כמו כל השירים של משינה להקה מעולה ,מה
D dragonit12 New member 12/3/07 #27 שמתי לב למשהו במשחק! מאחורי השער של דבידוביץ! יש שם שלט של תפוז אנשים! האם זאת פרסומת?! או שתפוז עושים פרסומת לעצמם?!
שמתי לב למשהו במשחק! מאחורי השער של דבידוביץ! יש שם שלט של תפוז אנשים! האם זאת פרסומת?! או שתפוז עושים פרסומת לעצמם?!
T tkuihehr New member 12/3/07 #65 באמת? לא שמתי לב... פשוט כל המשחק הכדור לא הגיע לצד של דווידוביץ' בכלל, מתי הכדור עבר את החצי של חיפה?!
באמת? לא שמתי לב... פשוט כל המשחק הכדור לא הגיע לצד של דווידוביץ' בכלל, מתי הכדור עבר את החצי של חיפה?!
D dragonit12 New member 12/3/07 #69 מתי לא! מתי שהכניסו לנו 3 גולים?! אוףף! לונורא! באירופה הולך לנו יותר טוב
D dragonit12 New member 12/3/07 #114 פעם הבאה תשים לב../images/Emo3.gif בעצם יהיה רק עוד שנה לא?! לונורא משחק אחר יהיה על בטוח
D dragonit12 New member 12/3/07 #28 Take Me Out / Franz Ferdinand ולא..לא רשמתי לבד.. עשיתי העתק הדבק מהינג אני לא טובה באנגלית! אני אוהבת את הקצב של השיר הזה! וגם ת'שיר הזה
Take Me Out / Franz Ferdinand ולא..לא רשמתי לבד.. עשיתי העתק הדבק מהינג אני לא טובה באנגלית! אני אוהבת את הקצב של השיר הזה! וגם ת'שיר הזה
T tkuihehr New member 12/3/07 #103 אחלה שיר../images/Emo45.gif קשה לפרנץ פרדיננד למצוא שם של שיר שלא מזכיר שם של שיר אחר?
ש שחר שרביט New member 12/3/07 #29 טוב אני אזוז אחרי ביקור עמוס שירשורים... שיהיה לילה טוב!!! אני הולכת ללמוד קצת מתמטיקה...כרגיל בייי סתם התחשק לי לשגע...
טוב אני אזוז אחרי ביקור עמוס שירשורים... שיהיה לילה טוב!!! אני הולכת ללמוד קצת מתמטיקה...כרגיל בייי סתם התחשק לי לשגע...
D dragonit12 New member 12/3/07 #30 רגע.. אז נשארת או לא?! כי לא הבנתי למרות שעדיף שתישארי פה איתנו מתמטיקה זה בעעעעעע למרות שזה קל בהצלחה
רגע.. אז נשארת או לא?! כי לא הבנתי למרות שעדיף שתישארי פה איתנו מתמטיקה זה בעעעעעע למרות שזה קל בהצלחה
ש שחר שרביט New member 12/3/07 #31 הולכת... ואני מתה על מתמטיקה!!! לילה טוב אחי כבר השתלט על המחשב.... רק הלך להכין לו קפה אז חזרתי להגיב...
הולכת... ואני מתה על מתמטיקה!!! לילה טוב אחי כבר השתלט על המחשב.... רק הלך להכין לו קפה אז חזרתי להגיב...
D dragonit12 New member 12/3/07 #32 מה שיותר עמוק יותר כחול גם שיר יפה! לא פראיירים... לא ממש אוהבת..אבל סביר.. דג נחש הם בסדר
T tkuihehr New member 12/3/07 #109 איזה מוזר בדיוק אתמול הורדתי את מה שיותר עמוק יותר כחול, וזה מוזר, כי הוא לא נפוץ...
D dragonit12 New member 12/3/07 #35 לאן כולם נעלמו?! תחזרוו!! תגידו.. לאן כדאי ללכת ביום גיבוש?! אטרקציה כייפית! לאן כדאי?!