הקץ לקיטורים!

okts

New member
אולי אם תשנה את הדיבור הילדותי שלך

אני אפנים את מה שיבוא לי!!! אז בינתיים שב בשקט ואל תוציא מילה! וכשאני אחליט לענות לך אני אענה! אא ואולי כשנתבגר אולי נוכל גם לשוחח.

הייתי מסכימה איתך

אבל גם בארץ היה לי סוף שבוע של יומיים... מה שכן, נורא קשה למצוא בארץ עבודה טובה בתחומים של סרטים, סדרות טלוויזיה, וריקוד...

לא אכפת לי

אמנם גם השכבה שלי לא למדה בימי שישי - בכל זאת זה לא מרגיש כמו הסופשבוע פה.

ציקהלה

New member
לאK איודע מה איתכם אבל עדיין לא

התרגלתי להתחיל ללמוד יום שיני ממש כיך לי להתחיל ללמוד יום שני כי אז יש רק שני שלישי רבעי חמישי שישי ודי

J0nathan17

New member
אם לא היינו עוברים,

אז לא הייתי מכיר אף אחד מכם! קרוב לודאי שלא הייתי מנגן! מה היתה הפרשס עושה? צה"ל אניוואן? בקיץ הרווחתי 50 שקל לשעה. (והוצאתי אותם על כרטיס) בקיץ הבא אולי ישאר קצת כסף גם אחרי הכרטיס אבל אני לא הייתי גר בנורבגיה, לא הייתי כותב תהודעה הזאת, וכולכם שיושבים וקוראים, הייתם מכבים תמחשב דקה יותר מוקדם, והולכים לישון דקה יותר מוקדם, וקמים מחר בבוקר דקה פחות עייפים! רגע

אסף 8

New member
עוד משו!

כל הספורטים! אחח... סופסוף משו שהוא לא כדורסל/כדורגל/טניס.... במיוחד שיש כאן מלא מלא מלא קבוצות הוקי!

okts

New member
מב רע בטניס הא?!

דווקא פה עליתי בהרבה רמות בטניס, משהו שלא היה קורה שישראל.........נו אז הייתי משחקת פה ושם אבל לא משקיעה בשה כמו שפה......... נכון אין בארץ הוקי בזה אתה צודק.....:)

KinKin

New member
לא יודעת..

באיזה בית ספר אתם למדתם, אבל אצלנו (אזור הקריות) לא רק שהיינו לומדים ביום שישי אלה שעת משעת 0 עד שעה שישית. סיוט! ומה טוב פה? *השקט (יותר מידי לדעתי.. אבל זה חיובי). *האנגלית שלי-קיבלתי בטחון לדבר בלי להפסיק *מכשירי חשמל במחירים במצחיקים בהשוואה לארץ *יכולת להרוויח כסף שבארץ היו לוקחים לי חודשים רבים להרוויח.

למעלה