הקפצת שרשור

I am a freak

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

שרשרו לכאן את כל הדיונים שלא קשורים לנושא הפורום.

0oBo0

New member
הודעה ממש לא קשורה אבל ממש חשובה!!!

אני לוחצת על הכרטיס האישי שלי ולא רואה את ההורוסקופ שלי-את הפרטים שבצד(אימייל, אתר בית וכאלה...)-ואת ההודעות האחרונות שהשארתי בפורומים אז תלחצו שניה על הכרטיס שלי ותראו עם גם אתם לא רואים או שזה רק במחשב שלי.... נ.ב בכל שאר הכרטיסים אני רואה את הכל תודה מראש

wee man

New member
מתכון: ../images/Emo32.gifבכרמל תפוזים

באדיבות פורום מתכונים בתפוז :) מתכון: עוף בקרמל תפוזים- אהרוני רכיבים: 40 שוקי עוף קטנטנות ("קוקטייל") למשרה: 1 כוס רוטב סויה 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 1 כף קליפת תפוז מגוררת 1/4 כוס חומץ בלסמי 1/2 כוס שמן זית 1/2 כוס סוכר חום 4 ס"מ שורש ג'נג'ר טרי קצוץ דק מאוד 6 שיני שום קצוצות 10 גבעולי טימין מלח ופלפל שחור אופן הכנה: 1. יום לפני מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בהם את העוף למשך הלילה. 2. ביום הארוחה מכניסים את התבנית לתנור בחום של 180 מעלות ואופים כשעה, עש שהרוטב מסמיך וקרמלי. 3. מחממים בחום נמוך יותר (160 מעלות) למשך כ-10 דקות

SARRON

New member
שמאניזם עברי - מחר

שלום לכולם, מדי חודש ביום חמישי האחרון מתקיימים ערבים פתוחים לקהל הרחב בנושאי שמאניזם עברי - מסעות שמאנים, גופים אסטראלים, תיפוף וסיפורים ומחר - דרום וצפון - אני בשערי שמים לקובץ הוראות גישה - שרון רומנו 053-299353 להתראות

wee man

New member
בעע :/

גם רחוק לי וגם אני חייב ללמוד מחר ל3 מבחנים :/ מתמטיקה אנגלית והסטוריהץ... בעעעעעע קשר לערוץ 10- בטח שנגד!!!! זתומרת, עד עכשיו לא יצא לי לראות בכלל ערוץ 10 אבל לפי השמועות (באפריל יאשרו) כנראה שהם הערוץ שרכש את העונה החמישית של השרדות!!! העונה שכל כך חיכיתי לה :) אז שלא יסגרו!! ינון

Flame

New member
היה יכול להיות נחמד להתנסות ../images/Emo13.gif...

רק חבל שאני גרה ב....אילת!!! אין פה כלוםםם...זה רחוק מהכל...אבל בכל זאת אני אוהבת את המקום

../images/Emo32.gif...יש לי במחשב וירוס...

זה אומר שאין לי מחשב פנוי (רוב היום) אין אייסיקיו ואין פורומים.

wee man

New member
סתם בשביל הצחוק :)

יאללה... מוזמנים לשתף בכל מה שבא לכם!! לא צריך להיות קשור.... שמעתם את השכנה שלכם מקיימת יחסי מין?! תכתבו פה!! זה שרשור עוף!!! הכל מתקבל על הדעת... (אולי קצת נסחפתי...) ינון

kingshimmy

New member
אמממ...

אחותי הצמידה למגבת פתק עם השם שלה עליו. נראה לי שהיא רמזה שאני לא אמור להשתמש בזה. טוב, נו. נראה לי שהרטבתי לה את הפתק.

scooby4

New member
משהו לא קשור../images/Emo35.gif

אמממ... באתר "וואלה!" כותבים שערוץ 10 כנראה יסגר, ..."כך יחליט מחר בפגישה יוסי מימן"...
אני דווקא לא נגד.
מישהו פה בצד שלי

I am a freak

New member
נגד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה יהיה עם זינה שלי
אני לא יכול לחיות בלעדיה

למעלה