הקפצת שרשור פעיל.

One Sunny Day

New member
פרפר לבן

הוא שם של ארגון מחתרתי אשר מתכנן להשתיל בפרפרים מצלמות מעקב אשר ימסרו מידע סודי בעזרת ריגול המילה הבאה שירותים

DeityLost

New member
חברות השירותים בכל העולם

מתקינות מכשירים מיוחדים בתוך האסלות שלנו, שבודקות ביציאות שלנו מה אכלנו- ומעבירות את זה לכל חברות האכול בעולם- כדי שייצרו אוכל המתאים להעדפותיהם של כלל תושבי העולם. המילה הבאה: ספרים של הארי פוטר

Ethan248

New member
הארי פוטר...

כאשר לוקחים כל אות 15 מכל פרק בספר החדש של הארי פוטר, הופכים את סדר האותיות ומסתכלים על המשפט כתוב "יש לשרוף את כל מי ששונא את הארי פוטר". בגרמניה אגב, המשפט אומר "יש לשרוף את כל מי ששונא את הארי פוטר, כלומר את כל היהודים". לא מאמינים? תתחילו לקרוא ותראו...... (סתם, שלא באמת תבואו ותרביצו לי..) המילה הבאה: חתולים

השמועה אומרת ש...../images/Emo124.gif

חתולים מחשבים את קיצם לאחור...
והמילה הבאה: בונזו!

CrazyCasper

New member
מקרה מצער... ../images/Emo4.gif

בעקבות המקרה המצער של גיל ריבה- מעתה אין להאכיל פודלים בבונזו.
המילה הבאה: דרדסים.

One Sunny Day

New member
דרדסים הם בעצם

סדרת פורנו קומיוניסטית שמתכננת להפנט אנשים דרך הטלויזיה המילה הבאה: שוקו

tona3

New member
שוקו

תוכנית הסוואה לאדם-מפלצת בשם קרלו שמטיל את מימיו (בגלל שהוא מפלצת יש הרבה) לתוך בקבוקי אקורדיון שנשלחים לחנויות. אגב... אתם יכולים להבין למה יש שוקו וניל (ולמה בפרסומת עשו "אופס").................................. מילה הבאה: חלב עמיד 1% (נראה מי עונה לזה..)

חלב עמיד 1%

במשטרה חושדים:חלב עמיד1% יחורר את כל בקבוקי 3% כדי להשתלט על כל מדפי סופר הבא-תפוצ'יפס

tona3

New member
תפוצ'יפס

במכולת קיימים חששות סמויים שלתפוצ'יפס אישיות משלו ושהוא הוא למעוך פיזית את כל המתחרים ולפגוע בסחורה. אתמול נעצרו שני חשודים בטעם "שמנת ובצל" השניים שומרים על זכות השתיקה לעת עתה ונדמה כי יטענו לחפותם מחוסר ראיות. מילה הבאה: נעלי REEBOK

Ethan248

New member
נעלי reebok

ישנם שמועות האומרות שהשם המקורי של הנעלים הוא ReBook. לפי השמועה, במפעל ממחזרים ספרים ישנים ובלויים ועושים מהם נעלי ריצה, אופנה וטמגוצ'י. הסופרים שהתגדו לתהליך קיבלו 100 דולר על כל ספר שלהם שנלקח לעשיית הנעלים וקיום אף אחד לא עוצר את התהליך הזה. המילה הבאה: טמאגוצ'י (זוכרים אותו?)

tona3

New member
טמאגוצ'י

התגלו חדשות מזעזעות לגבי השימוש במוחם של בעלי חיים כרכיב החומרה המרכזי בחומר. הסמנכ"ל התאבד ואת תגובותו של המנכ"ל לא היה ניתן לקבל. המשטרה פתחתה בחקירה. (סתם נראה לכם??!! המשטרה בגוש קטיף..) המילה הבאה: נגני DVD קוראי divx בלי כתוביות בעברית..

One Sunny Day

New member
נגני DVD קוראי divx בלי כתוביות בעב

רית הם קבוצה של גמדונים מרושעים שמוחקים את הכתוביות בזמן שמישהו עושה לעצמו איזה divx חמוד בטעם שניצל עוף הא?? מילה הבאה: Big

tona3

New member
אני רואה שיש לי פה עסק עם מקצוען..

בעקבות התגלית על הגמדים בנגני הdivx הורדו כל נגני הdivx שלא תומכים בפורמט כלשהו של כתוביות, אמנם רק רשת אחת התנגדה,big, וטענת המנכ"ל היא : "מכיוון שמשרד החינוך משתמש בחמאת בוטנים כדי לסמם פעוטות בגנון!! הורדנו את חמאת הבוטנים מהמדף, ומכיוון שהחייזרים מאיימים שיעטפו את כדור הארץ בנייר טואלט כמו שעושים ביומולדת!!! הודנו את הנייר טואלט מן המדף, מכיוון שנגלה העניין לגבי ספרי "הארי פוטר" הם הוסרו מהמדפים, מכיוון שכבר מספר קונספרציות נוספות שכללו את הסרת המוצרים הבאים מהמדפין: שוקו קרלו, קלטות של "הדרדסים",טמאג'וצי,חלב עמיד 1%,נעלי reebok ותפוצ'יפס, לא נסבול הפסד נוסף בשקט" בערב ירו בו צלפים מטווח 0.2. (יצא טיפה ארוך ותסלחו לי בגלל הלילה והחוסר יצרתיות) מילה הבאה: חלבה

One Sunny Day

New member
איפה הBIG כאן

לא נורא חלבה של אם מניקה ישראלית ממוצעת מכיל 47% חלב ו53% ציאניד. תגלית חדשה זו גרמה לזעזוע בעולם הרפואי ועתה חוקרים כיצד שורדים התינוקות תוצרת ישראל והאם יש לממצע מרעיש זה השפעה על אופיים התוקפני של האזרחים הישראלים. (אני שונאת חלבה) מילה הבאה: ששטוסים מעופפים

למעלה