הקפצת שרשור פעיל.

Ethan248

New member
קונספירציות..

פעם שמעתי את המשפט "זה שאתה פרנואיד, זה לא אומר שלא רודפים אחריך".. ואם ניקח את הפרנויה הזאת עוד שלב אחד אפשר לחבר מיליון קנוניות לכל דבר שיש... למשל, הבננות משתלטות על העולם, הצבא מלמד כלבים לקרוא כדי לחסוך בחיילים בחיל המודיעין וכו'... וזה המשחק שאני מציע.... כל אחד בתורו ימציא קונספירציה מוזרה ביותר על מילה שהוא רואה בהודעה הקודם, וישאיר אחריו עוד מילה לאיש שאחריו... אם בא לכם, המילה הבאה היא: בוטנים.....

LOVE SIMS 2

New member
אוקי...

משרד החינוך משתמש בחמאת בוטנים כדי לסמם פעוטות בגנון!! המילה הבאה: נייר טואלט

אממ...אין לי מושג מזה קונסיפרציה!

החייזרים מאיימים שיעטפו את כדור הארץ בנייר טואלט כמו שעושים ביומולדת!!! המילה הבאה: שואב אבק

מה צחיק

New member
שואב אבק

נטוש מגוש קטיף הוצע למכירה, המחיר- החל ממאה אלף דולרים! הנושא הבא- מעטפה.

Ethan248

New member
מעטפה

במשרד הדואר פותחים את כל המעטפות שנשלחות וקוראים שם את מה שיש בתוך המכתב. אם הם רואים חומר שמסכן את ישראל, את הצבא או את יעל בר זוהר הם מודיעים למשטרה. תמונות עירום וכסף נלקחים או מוחלפים במשהו יותר זול. משרד הדואר הגיב: "ילד, אתה נורמאלי?" אגב, אם תהייתם למה אין סימנים שפתחו את המכתב אז שתדעו לכם שהם המציאו אנטי-דבק לדבק שהם יצרו וככה הם מדביקים ומסירים את הדבק.. יצא קצת ארוך הה? (אולי בגלל שאני מעדיף אי מייל על מכתב רגיל) המילה הבאה: ארנבים

מה צחיק

New member
בישיבת המטכ"ל האחרונה הוחלט

לשנות את המושג "ברווזים במטוח" ל "ארנבים במטוח" תתחילו להתרגל. הנושא הבא- כוס תה

raanansh

New member
בבריטניה ישנו חוק המחייב

כל אזרח בריטי לשתות כוס תה לפחות פעם ביום. כל בריטי אמיתי יכחיש את קיומו של החוק. נושא הבא : זפת

מה צחיק

New member
הזפת

מיוצר מאלפי נמלים שחורות בוהקות ומחומר הנקרא "קומיתם" המחבר את כולם ויוצר מהם נוזל ודביק. הנושא הבא- אור

Ethan248

New member
אור

הצבא האמריקאי כבר התחיל בתכנון כיצד יעשו חרבות אור. מתוך צילומים נדירים (
) ניתן להבין שיש להם עוד הרבה עבודה..

Ethan248

New member
רעב

הצבא הצרפתי עורך בימים אלה ניסויים על עכברים מורעבים וכיצד הם תוקפים בעת רעב. תוכניתם היא להרעיב עכברים, לפזר במדית האוייב ריח של גבינה ולשחרר את העכברים על החיילים המסכנים. לתוכנית יש רק תקלה אחת והיא שמתי שהעכברים שומעים צליל של חליל הם הולכים אחריו ולא ניתן להחזיר את העכברים המסכנים. מנושא הבא: שבלולים

בשם אחיי ואחיותיי ה../images/Emo60.gifים

אני רוצה לספר לכם על זוועה שמתרחשת ממש מתחת לאפכם! מדי יום נרצחים בני עמי באכזריות, רק כדי להפיק מגופנו דבק מיוחד לבולים, הקערית הפיצפונת הזו עם הספוגית, שיש בסניפי הדואר!!! בנוסף, מוחה אני בתוקף על טעותכם, בני האדם! אנחנו לא נזלת, גם כשאין לנו קונכיה! לא, לא, לא ניתן את ה
לחרפן!!! הנושא הבא - אוזניים!

Ethan248

New member
המ..... אוזנים הה?

טוב אז ככה... ה - FBI המציא טלפון סלולרי כה קטן עד שאינו נראה לעין בלתי מזויין. הטלפון מושתל לאנשים המתחזים למשוגעים המדברים לעצמם ברחוב ומתי שהם צריכים לדבר הם פשוט אומרים את הדברים בסיסמאות. "הסוף קרב" = האיש הגיע אלוהים צופה בנו" = נראה לי שיש סנייפר "גשם בוא" = אני חייב להשתין המבצע החדש עדיין בגדר של ניסיון בשל החשש לקרינה סלולרית. הנושא הבא: מלבין שיניים...

מה צחיק

New member
מלבין שיניים

מלפני חמש מאות שנה נמצא שבוע שעבר בחפירות ארכיאולוגיות בדרום מאוריטנה יש לציין כי המלבין השחיר מאד מאז.. המילה הבאה- ארטיק.

Ethan248

New member
ארטיק...

בטיוקיו, יפן, הומצא ארטיק מהפכני אשר משלב בין 9 טעמים ושומר על קרירות גם ביום קר. אמריקה החליטה שלא לשווק את הארטיקים היפנים בגלל "שהיפנים הם סתם אנשים קטנים ומעצבנים שיודעים קונג-פו". ישראל, שמאוד רוצה להיות בריתה של אמריקה, החליטה גם היא לשווק את הארטיק. אם תרצו ארטיק כזה, עדיף שלא. הארטיק משלב: לימון, אננס, תות, חציל, תרד, ברוקולי, תפוח, תפוז ומנטה. הנושא הבא: עפרונות

LOVE SIMS 2

New member
עפרונות... מממ...

מכיוון שראינו שהרבה תלמידים אוהבים ללעוס את העפרונות שלנו, המצאנו את "עיפרון הלעיסה!" זהו טרנד חדש, שמאפשר ללועסי העפרונות ללעוס עפרונות שמיועדים ללעיסה! העפרונות באים בטעמי תות, בננה, תפוז, שוקולד, ובטעם עיפרון למי שאוהב את הטעם הטבעי והישן... אזהרה: עפרונות אליה מיועדים ללעיסה בלבד, לא לבליעה. יש לחדד את העיפרון. בכל זאת, אל תשכחו שהוא עדיין משמש לכתיבה...

avocumber

New member
קצת יותר ארוך מהאחרים, אבל לדעתי

גם אחד מהיחידים שמדבר על קונספירציה. אהבתי את הקטע של הדבק ואנטי-דבק. זה קשור איכשהו לקטע הזה של מחיקון ואנטי-מחיקון?

Ethan248

New member
אם אהבת, אני שמח...

אתה בעצמך יכול גם להצטרף. פשוט תבחר אירגון מיוחד ותן סיטואציה מוזרה ביותר אם המילה הנבחרת.. לדבי האנטי דבק, זה משהו שחשבתי עליו סתם באותה דקה (יותר נכון, חשבתי על פסטה ואנטי פסטה.... אבל לא משנה)

למעלה